Amerre csak nézünk, mindenütt szuperhősöket látunk, nem csoda hát, hogy kis és nagy nevek egyaránt arra hajtanak, hogy magukra ölthessék valamelyik hős jelmezét! Most meg is van a legújabb jelentkező!

Joe Manganiello tudja, ki fogja alakítani Robin-t a Batman-filmben?

Az egyik legjobban várt képregény adaptáció minden bizonnyal a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készülő The Batman című denevéremberes sztori lesz!

Amiről nemrég azt is megtudhattuk, hogy Deathstroke az egyik rosszfiú, akivel majd meg kell küzdenie Batman-nek és, akit nem más alakít majd, mint Joe Manganiello a Magic Mike XXL sztárja.

A rajongók azonban kíváncsian várják, vajon a sötétlovag mellett feltűnik-e a piros-sárga ruhás Robin is?

Nos, Manganiello nemrég Instagramjára posztolt egy képet, amin egy másik híres személlyel látható és, aminek címéből arra lehet következtetni, hogy Batman ezúttal női segítőt kaphat!

 

#Deathstroke and #Robin #MoheganSun20

A photo posted by Joe Manganiello (@joemanganiello) on

A sármos színész Anna Kendrick-kel, a Tökéletes hang-filmek sztárjával látható a fotón, így valóban nem lehetetlen, hogy a színésznő játssza el Robin, Carrie Kelly változatát, bár a képregényben egy 13 éves lányról van szó, aki egy mutáns bandától menti meg a denevérembert.

Bár meglepődnénk, ha a The Batman című mozi lenne az első történet, amiben láthatjuk Robin-t vagy Carrie Kelly-t, ezért könnyen lehet, hogy csupán egy poénról van szó, arról nem is beszélve, hogy Kendrick-ről felröppent a pletyka, hogy a Marvel Squirrel Girl-jét alakítaná a jövőben!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram