Sokféle összeállítást írtunk már a filmek kedvelőinek, ezúttal azonban nemcsak nekik, de a zeneszeretők táborának is kedveskedünk! Lássuk, milyen videóklipekben szerepeltek az elmúlt években kedvenc színészeink!

1. Massive Attack - Cate Blanchett és Rosamund Pike

Az Oscar-díjas színésznő a zenekar legújabb klipjében tűnik fel, mely a The Spoils című számhoz készült, és amiben Blanchett arca szépen lassan kővé válik, majd elveszíti vonásait. A holtodiglan színésznője pedig a Massive Attack és a Young Fathers közös dalának a Voodoo in My Blood-nak videójában szerepelt, amiben a színésznő röpke 5 és fél perc alatt járja be az érzelmek egész skáláját, bizonyítva ezzel tehetségét.

2. George Ezra - Ian McKellen

Mindenki Gandalf-ja a fiatal tehetség Listen to the Man című számának klipjében szerepel, aminek érdekessége, hogy néhány sornál úgy tűnik, mintha az öblös hangú George Ezra helyett, a szintén jellegzetes orgánummal megáldott McKellen énekelne, azonban a színész csupán jelenlétével és táncával emeli a videó színvonalát.

3. Taylor Swift - Scott Eastwood

Az ügyeletes szépfiú nemcsak modellkedett, de a zenei videókban való szereplésekre is igent mondott, mielőtt igazán beindult volna karrierje. Így történhetett meg az is, hogy az énekesnő Wildest Dream című videóklipjében is feltűnik, amin persze nincs mit csodálkozni, hiszen az egész videó Hollywood aranykorát idézi, amihez dukál egy olyan nemes arcél, mint amilyennel Eastwood rendelkezik!

4. The Shoes - Jake Gyllenhaal

A kevésbé populáris banda klipje mondhatni teljes agyrém, ugyanis láthatunk néhány bulizó fiatalt, majd a következő jelenet az, hogy egy vívósisakos ember az előbb még bulizó egyik fiatal srác fejét veri a tükörbe. Ezzel párhuzamosan mutatják Gyllenhaal unott arcát, majd azt, ahogy az Oscar-jelölt színész egy konditeremben edz, de feltűnik egy bárban és egy borbélyszalonban is a 8 és fél perc alatt, miközben a fülbemászó muzsikát hallgatjuk. Szépen lassan pedig összeáll, kit is alakít a színész a videóban.

5. Nick Jonas – Shay Mitchell

Az egykori Jonas Brothers tagja, miután szólókarrierbe kezdett, megvált kisfiús fürtjeitől és persze a gyermeteg muzsikától is. Ehhez pedig, mint minden igazi popsztárnak, kell egy jó dal és az ahhoz készülő klipbe pedig egy dögös maca, aki ezúttal a Hazug csajok társasága című sorozat sztárja, Shay Mitchell lett. Az Under You című szám nemcsak címében és szövegében túlfűtött, de klipje is annak sikeredett, pedig a szereplői a videó három negyedében nem is találkoznak!

6. Will Butler (Arcade Fire) – Emma Stone

Az Arcade Fire énekesének szóló projekjéhez, azon belül is Anna című dalához, nem semmi videót sikerült összerittyentenie a készítőknek, hiszen már a puszta tény, hogy Emma Stone-t rávették az „ökörködésre”, boldogító. A klip koreográfiáját pedig az a Ryan Heffington jegyzi, aki Sia – azóta már világhírnévnek örvendő – Chandelier című számát is összerakta. A klip egyébként nem szól másról, minthogy a színésznő a klasszikus musiceleket idézve táncikál végig a Queen Mary nevezetű hajón, mi pedig imádjuk! Nem véletlen, hogy hamarosan egy igazi musical is befigyel nála, a La La Land.

7. Arcade Fire – Andrew Garfield

És ha már Emmánál és az Arcade Fire-nél tartunk, nem hagyhatjuk ki, hogy volt szerelme, az ex-Pókember is bevállalt egy izgalmas videóklip főszerepet a bandánál. A We Exist klipje azonban nem kis felháborodást váltott ki az emberekből, hiszen a színész egy transszexuális nőt alakít, aki a szám végén – elfogadva önmagát – a színpadon táncol az együttessel. A frontembernek sem kellett több, azonnal megvédte a színészt és a klipjüket egyaránt!

8. Brandon Flowers – Charlize Theron

A The Killers énekese is nagyot villantott, amikor egyik szóló számának klipjében, a Crossfire-ben, a színésznő siet a megmentésére. Valljuk be, valószínűleg minden férfi örülne egy ilyen felmentő seregnek. Hogy az énekes vajon mit tett, amiért egy rakás gyilkos tör az életére, nem tudjuk, de Theronnal a végén igazi hollywoodi giccsben távoznak a színről.

9. Ed Sheeran – Rupert Grint

A Harry Potter sztárja, mindenki Ron Weasley-je az énekes Lego House című dalánál közreműködött, amelynek klipjében egy megszállott rajongót alakít, aki beteges módon követi mindenhova Sheerant, sőt egy kitömött babát képzel a legjobb „Ed barátjának”.

10. Justin Timberlake – Anna Kendrick, Kunal Nayyar

Az énekes – állítása szerint – hamarosan új albummal örvendezteti meg a rajongóit, addig is „be kell érnünk” a Trollok című animációs meséhez készült dalával, a Can’t Stop The Feelinggel. Ennek egyik klipjében – lévén kettő is akad – az Agymenők sztárja, Kunal Nayyar és Anna Kendrick is eszeveszetten bulizik a számra sok más hírességgel együtt, akik szintén a hangjukat adták a meséhez.