Alicia Vikander és Eva Green most együtt szerepelnek a vásznon. A készülő mozinak forgatásairól pedig meg is érkeztek az első fotók, amiket látva a lélegzetünk is elállt! Lássuk, miről is van szó!

Két svéd bombázó egy filmben?!

Alicia Vikander megállíthatatlanul tőr előre, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy nem sokára bemutatják Michael Fassbender-rel közös filmjét a Fény az óceán felett-et, valamint láthattuk a Jason Bourne-ben is Matt Damon oldalán. A gyönyörű színésznőnek pedig ezt is sikerült még megfejelnie azzal, hogy Angelina Jolie után magára ölti Lara Croft testhezálló szerelését a Tomb Raider című alkotásban, de mielőtt ez megtörténne belefogott új filmje forgatásába az Euphoriába.

A készülő moziban pedig nem mással szerepelhet, mint a megosztó és igen csak különös egykori Bond-lánnyal Eva Greennel, aki a sorozatok és a Tim Burton-filmek után ismét egy kicsit komolyabb irányba indult, a svéd forgatókönyvíró Lisa Langseth művével.

Két svéd bombázó egy filmben?!

A két csillaghoz csatlakozott még Charlotte Ramplin is, hogy elmesélhessék Ines és Emile, a két nővér történetét, akik rengeteg külön töltött év után ismét találkoznak, hogy egy igazán mélyreható utazást vállaljanak együtt, Európán keresztül.

 

Egy pillanat... on

Az Euphoria különlegessége még, hogy a forgatókönyvíró és a rendező nem először dolgozik együtt Vikanderrel, ugyanis Langseth jegyzi a színésznő Hotel, illetve Pure című filmjeit is.

Emellett pedig nem elhanyagolható tény, hogy a színésznőkőn és a rendezőn kívűl a stáb nagy részét is nők teszik ki, például az operatőrök is a gyengébbik nem képviselői.

Az Euphoria című alkotást 2017-re várhatjuk!

Forrás: indiewire.com
Képek: Tumblr.com