Bár, nem szép dolog más pénztárcájában turkálni, mi most mégis megtesszük, hiszen egy amerikai lap 50-es listát készített a tavalyi év sztár kereseteiből! Meg fogsz lepődni ki áll a dobogós helyeken! Mennyit kereshet Scarlett Johansson vagy éppen Vin Diesel?

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?

Kezdjük a sort a legvégén, az utolsó helyezett Emma Stone lett 6,5 millió dolláros bevételével, melyet fej-fej mellett haladva Sandra Bullock, Amanda Seyfried és mindenki megdöbbenésére Meryl Streep követ, a maguk 8 millió dollárjával! Hátulról a harmadik Gwyneth Paltrow, aki csupán 1 millióval, tehát összesen 9 millió dollárjával előzte meg az előbbi színésznőket.

Egyébként a lista érdekessége, hogy rengeteg bollywood-i színész sorakozott fel az 50. illetve a 8. hely között, valamint az is, hogy Brad Pitt 16 millió dolláros fizetésével többet keres, mint felesége Angelina Jolie, akinek 2015-ös bevétele „csupán” 15 millió dollár volt!

Nézzük hát, a 8 legjobban kereső hollywood-i sztárt:

8. Scarlett Johansson

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?

Annyit elárulhatunk, hogy a szexszimbólumon kívül az első 10-ben rajta kívül még egyetlen színésznő szerepel, így Johansson bizony tapsot érdemel, meg aztán nem kevés pénzt is, hiszen a gázsija 35, 5 millió dollár!

7. Tom Cruise

Katie Holmes exét, bár egyre kevesebb filmben látjuk, úgy tűnik, így is megkeresi a kenyérre valót, fizetése 40 millió dollár körül volt az elmúlt évben.

6. Adam Sandler

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?
 


A vígjátékok királyának minden évben landol egy filmje a mozikban, ami nekünk vagy tetszik, vagy nem, de az biztos, hogy a színésznek megéri, hiszen 41 milliót keresett tavaly.

5. Bradley Cooper

A jóképű színészt nemsokára teljesen új szerepben láthatjuk, úgy döntött ugyanis, hogy kipróbálja magát rendezőként! Talán úgy többet keresne? Nem hisszük, hogy szüksége lenne rá a 41,5 millió dolláros éves bérével.

4. Vin Diesel

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?

A Halálos iramban-filmek atyja, már a folytatáson, a Fast8-on dolgozik! Vajon mennyit kaphatott a filmért? Azt sajnos nem tudjuk, de azt igen, hogy 47 millió dollárt keresett 2015-ben.

3. Jackie Chan

Elérkeztünk a dobogó legalsó fokához, ahol egy régi ismerősünkre bukkantunk Chan személyében, akinek 50 milliós volt a keresete.

2. Jennifer Lawrence

Ki kereste a legtöbbet Hollywoodban 2015-ben?

Íme, a második helyezett Lawrence kisasszony, aki panaszkodott már a nők és a férfiak közötti megkülönböztetésre az álomgyárban! Most pedig a legjobban fizetett színésznő a maga 52 millió dollárjával!

1. Robert Downey Jr.

Mindenki Vasembere nemcsak szerepe szerint dúsgazdag, Downey a tavalyi évben 80 millió dollárt keresett! Mondjuk, ha figyelembe vesszük az első és a második helyezett közötti 30 millió dolláros különbséget már szinte megsajnáljuk a színésznőt!

Mindenesetre nem tudjuk megítélni, hogy ez azért van, mert Lawrence nő, vagy csupán azért, mert Downey minden pénzt megér!?

Forrás: Zimbio.com
Képek:Tumblr.com