Hogy hogyan? A jövőre érkező Ocean’s 8-ról, amiről eddig sokan azt hitték, hogy a sikeres Ocean’s Eleven-filmek folytatása, végre többet is megtudhattunk. Jönnek a részletek, és persze a legfrissebb fotó is.

Már jó ideje pörgünk az Ocean’s 8 miatt, amiben egy igazán belevaló nőkből álló bűnbanda rablását követhetjük végig. A Sodenberg-féle „eredeti filmekben” már megszokhattuk, hogy rengeteg zseniális színész is megfér egy kis csapatban – elég csak a George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon trióra gondolni, és még így sem említettünk meg mindenkit.


Nos, a bevált stratégián a Sandra Bullock vezette banda sem változtat. Korábban már összegyűjtöttük nektek, hogy kikkel is találkozhattok a nagy vásznon, és a karakterek nevei láttán, már akkor kikövetkeztettük, hogy Bullock nagy valószínűséggel Danny Ocean (Clooney) húgát alakítja majd.

A találgatásoknak most vége, hiszen a színésznő elárult pár érdekes infót a filmről:

„Danny Ocean húga vagyok. A karakteremet úgy öt vére börtönbe zárták, a filmből persze majd kiderül, hogy miért.  De ez csak egy kis mellékszála a cselekménynek. De tényleg Danny testvére vagyok, ugyanabból a családból, és mindketten nagyon jók vagyunk abban, amit csinálunk (a magunk különleges módján).”

Igazából már a hölgyeket látva is megdobbant a szívünk az izgalomtól, hiszen napjaink legelismertebb és legmenőbb színésznőit sikerült megtalálni erre a bulira. Cate Blanchett már önmagában is tökély, de mellé még belibben majd Helena Bonham Carter vagy éppen Anne Hathaway is… el tudjátok képzelni, hogy ezek a nők együtt valami szánalmasat hoznak össze? Nem hisszük!

Kiderült: Sandra Bullock lesz George Clooney testvére!
 


A sztori szerint elvileg egy óriási gyémánt nyaklánc lesz a rablás középponjában, amit az év egyik legelismertebb és legimpozánsabb eseményéről, a New Yorki Met gáláról kell ellopniuk valakitől.

„Képzelhetitek, hogy a nagy rablás akkor indul be, amikor kiszabadulok…” – mesélte Bullock.


Az Ocean’s 8 jövő júniusban debütál a mozikban! Ti is tűkön ültök?

Persze, emellett a hír mellett is akadt pletyka, ami mindenkit sokkolt: összeszűrte volna a levet Sandra Bullock és Tom Cruise?

Lessétek meg itt, milyen hírek terjednek róluk:

Forrás: Entertainment Weekly