Július elsejétől 300 órányi, csak időszakosan hozzáférhető filmes tartalommal vág neki a nyárnak az RTL Most, többek között az elmúlt évek legnagyobb magyar filmsikereivel, és természetesen régebbi klasszikusokkal is.

Film+ Pop-up

A korábbi hasonló jellegű kampányok hatalmas sikerét követően immáron negyedik alkalommal várja nézőit időszakosan elérhető filmes extra tartalmakkal az RTL Most.

A július elsején induló pop-up csatorna kínálatában a közelmúlt magyar filmsikerei – így például A martfűi rém, a Jupiter holdja, a Budapest Noir vagy éppen a Brazilok – mellett olyan Oscar-díjas alkotásokat is ingyen megnézhettek, mint a Margaret Thatcher brit miniszterelnök életéről szóló A Vaslady, melyben szokásához híven Meryl Streep alakít hatalmasat, vagy a Colin Firth főszereplésével készült A király beszéde. A kínálatból ezúttal sem maradhatnak ki a két legendás pofonosztó: Bud Spencer és Terence Hill legjobb filmjei sem.

A mintegy 200 darab, összességében közel 300 órányi tartalom nem egyszerre élesedik az RTL Most! platformon, így érdemes lesz többször visszalátogatni az oldalra az elkövetkezendő időszakban. Az időszakos kínálatot július 1. és augusztus 18. között találják meg az érdeklődők – egy ingyenes regisztrációt követően – a www.rtlmost.hu címen, valamint az RTL Most! mobilalkalmazás használatával okostelefonon és tableten.

A TELJES KÍNÁLATOT IDE KATTINTVA TALÁLOD!