Idén is eljön a várva várt esemény, amit minden képregényrajongó remegve vár és, ami kapcsán most kicsit összeszedtük, miben is reménykedünk, miket láthatunk és tudhatunk meg majd jövő héten!

Lássuk, milyen nagy durranást várunk az idei Comic-Contól!

Az biztos, hogy a két képregény nagyhatalom, a DC és a Marvel idén sem okoz majd csalódást, hiszen nem egy filmjük van talomban, amikről most végre információkat csepegtethetnek el!

Nos, a DC háza táján ott Az Igazság Ligája című film, amit idén novemberben láthatunk majd, valamint az Aquaman, amire jövő karácsonyig kell várnunk.

Ám most felröppent a hír, hogy az eddig tervezett Cyborg-mozi helyett, lehetséges, hogy ismét előveszik inkább Zöld Lámpás karakterét, akit 2020 júliusában láthatunk majd, de ez az alkotás egyelőre a forgatókönyvének megírásánál tart.

Így felmerülhet a kérdés, hogy nem érdemelne-e egy korábbi folytatást Wonder Woman, akinek a szélesvásznon való debütálása az egyik legnagyobb sikere lett idén a DC-nek!

 

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm) on

De kíváncsian várjuk, hogy mit villant a stúdió a közeljövőben bemutatandó projektjeiről, melyek között olyan filmek szerepelnek, mint a Batman-film, a Justice League Dark, a régóta ígért The Flash-mozi, valamint a Suicide Squad 2 és a Gotham City Sirens, melyekről szintén elég sokat hallani mostanában!

Bizony, bőven van miből válogatni és valljuk be, mi bárminek örülnénk! Főleg, hogy a DC-nek igencsak fel kell kötnie a nadrágját, hiszen a Marvel is bőven tartogat meglepetéseket!

Éppen ezért reméljük, hogy végre többet megtudhatunk az Avengers: Infinity War-filmről, ahogyan újabb hírmorzsák érkezhetnek a Thor: Ragnarok-filmről, amivel valószínűleg teljesen új dolgok vehetik kezdetét a Marvel Univerzumban! Ráadásul ezek közül az egyik - az első női főszereplős filmjük - a Marvel kapitány-mozi lehet!

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Egyébként felröppent az a hír is, hogy egy régi kedvencünket teljesen megújult szerepben láthatjuk a legújabb Bosszúállók-filmben. Ez a karakter pedig nem más lehet, mint Steve Rogers, azaz Amerika kapitány (Chris Evans), akiről már régóta tudni, hogy valószínűleg befejezi pályafutását az USA szimbólumaként!

Ám most úgy tűnik - új karakterként - Nomádként térhet vissza, aki a Kapitány egyik verziója a képregényekben, és akit akár már az Infinity War-filmekben is láthatunk!

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on

Na, ugye, hogy van mit várni!

Ne feledd, Comic-con július 20-23-ig!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com