A mágikus erővel rendelkező doki sztoriját még be sem mutatták, de már most tudni lehet, mikor találkozhatunk vele legközelebb!

Máris számíthatunk a következő Doctor Strange-filmre?

A Benedict Cumberbatch által játszott karakternek ugyanis kulcsfontosságú szerepet szánnak az alkotók, egy régóta várt moziban, ami nem más, mint a The Avengers: Infinity War.

Lássuk, miről is van szó!

A Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson és a színész nemrég elárulták a varázsló fogja összefogni Amerika Kapitányt és Vasembert, valamint a többi Bosszúállókat az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után.

Cumberbatch pedig azt is elmesélte, hogyan is képzeli mindezt:

„Szerintem Strange valóban a csapat orvosa lehetne, hiszen ő olyan más dimenziókból való erőkkel harcol, amik mind jóval fölötte állnak, annak a perpatvarnak, ami a Kapitány és Tony Stark között van. Azt szeretném, ha mindkettőnek segítene anélkül, hogy választana a két oldal között.”

Máris számíthatunk a következő Doctor Strange-filmre?

Ezen már csak azért is meglepődtünk, mert ahogyan a Doctor Strange-mozi előzeteseiből és a képregényből megismerhettük, a doki inkább az a magányos harcos típus, akinek ráadásul a stílusa is hagy némi kivetnivalót maga után. Éppen ezért furcsa, hogy érdekelhetik más hősök is sajátmagán kívül.

A rendező azonban azt mondta ennek ellenére is hatalmas szerepe lesz Doctor Strange-nek az Infinity War végkimenetelében:

„Ő valójában a portás, a saját  világunk és a több világ között, ezért a doki kénytelen mindig magányosan harcolni, de a célja akkor is az, hogy megvédje a világunkat a különböző fenyegetésektől.”

Máris számíthatunk a következő Doctor Strange-filmre?

Ahogyan az Ant-Man, illetve A galaxis őrzői filmek esetében már megszokhattuk, úgy a Doctor Strange esetében is egy teljesen más stílusú Marvel-filmre számíthatunk, mint az eddigiek.

A fantasztikus vizuális látvány mellett, olyan remek színészeket is láthatunk majd, mint a már említett Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, valamint Chiwetel Ejiofor-t.

A Doctor Strange november 3-án kerül a magyar mozikba, míg a The Avengers: Infinity War című alkotást 2018 tavaszára várhatjuk!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com