Mindannyian úgy vártuk a Comic Cont, mint a messiást, hiszen minden geek tudja, hogy a szuperhős történetek itt kelnek igazán életre. És nem is kellett csalódnunk: kiderült, ki lesz Marvel kapitány és még megannyi részlet napvilágot látott.

Marvel-őrület: infó-morzsák és női szuperhősök mindenhol!

Ugyebár, azt már rég tudjuk, hogy Chris Evans (ismertebb nevén Amerika kapitány) kitartóan kampányolt amellett, hogy Brie Larson legyen Marvel kapitány, és ezzel ő avanzsálhasson az első női szuperhőssé. Hát, ez a vágy megvalósult, hiszen a Comic Conon bejelentették a hírt!

A filmnek rendezője még nincs, a forgatókönyv viszont már készülőben van, úgyhogy nyugodt szívvel várhatjuk a projektet 2019 márciusában.

Ím, pedig egy kép a Marvel hölgyeiről:

 

Brie (@brielarson) által közzétett fénykép,


Persze, nem ez volt az egyetlen újdonság az Oscar-díjas színésznővel kapcsolatban, hiszen a Kong: Skull Island az exkluzív fotók után végre egy előzetest is kapott. A Tom Hiddlestonnal forgatott mozira pedig már annyira sokat sem kell várnunk, hiszen jövő márciusban érkezik.
Na, de kanyarodjunk vissza a Marvel háza tájára, hiszen akadt még itt érdekesség bőven!

Egyrészt az első trailere után – amit már korábban kielemeztünk nektek –, most még frissebb felvételeket kaphattunk a novemberben debütáló Doctor Strange-ből! Alant megleshetitek az előzetest Benedict Cumberbatch-csel a főszerepben!

Akadt itt némi Pókemberkedés is természetesen! Mi is sokat foglalkoztunk már a folyamatosan bővülő szereplőgárdával, az új koncepcióval, az apró cameókkal és a lehetséges ellenfelekkel. Most egy koncepciós rajznak köszönhetően kiderült, hogy Vulture lesz a Tom Holland által éltre keltett karakter ellensége.

Sőt, néhány szerencsés exkluzív felvételeket is megnézhetett a jelenleg is forgó projektből, aminek a helyszínei nagy százalékban egy gimiben játszódnak. Ezzel pedig végleg eldőlt, hogy mozis szempontból most először tényleg megkapjuk a tini Peter Parkert, aki az órákkal, a megfelelő háló előállításával és a szerelemmel bíbelődik. Ráadásul úgy, hogy nem egy 30 éves bohóckodik egy tinédzser szerepében.

Marvel-őrület: infó-morzsák és női szuperhősök mindenhol!
 


És akkor ki nem hagyhatjuk a Galaxis őrzői újonnan felfedett titkait sem! Nem egy bejelentés érkezett a titokzatos szereplőkről, és végre ezek között ott volt Kurt Russell karaktere is! És igen, igaza volt mindenkinek: ő alakítja majd Star-Lord apját. Ráadásul Egónak hívják, amiből mindenki arra következtet, hogy valószínűleg ő lehet az Ego elnevezésű élő bolygó emberi manifesztációja.


És akkor a végére még jutott némi finomság a Fekete Párduchoz is, amelynek végre felfedték a szereplőgárdáját. Ha szeretnél mindent megtudni a filmről, akkor katt ide!

Forrás: Zimbio
Képek: Instagram, Facebook