A két színész barátsága világszerte ismert, ahogyan az is, hogy lassan már 10 éve nem dolgoztak együtt. A Good Will Hunting Oscar-díjat hozott a párosnak, de előfordult, hogy ugyanazért a szerepért versengtek! Mégis melyik lehetett ez?

Matt Damon majdnem kitúrta Ben Affleck-et?

A 2003-as Marvel szuperhős Daredevil karaktere a szóban forgó szerep, melyet Ben Affleck kapott meg, de állítólag, csak miután haverja Matt Damon visszautasította azt!

Mindenki Jason Bourne-je, már említette, hogy szívesen vállalna nemcsak akcióhős, de szuperhős filmet is, például barátja Batman-filmjében, azonban azt eddig titkolta, hogy a lehetőség már felkínálkozott számára csak, hogy akkor éppen nem élt vele:

„Tovább passzoltam Daredevil-t, hogy igazságos legyek! Megvan ennek is az oka, Daredevil a mi közös szuperhősünk volt, mikor felnőttünk, ő volt a kedvencünk!”

Matt Damon majdnem kitúrta Ben Affleck-et?

A kérdés már csak, az hogy akkor Ben Affleck miért döntött amellett, hogy elvállalja a filmet? Damon ezt is elárulta:

„Én nem ismertem a rendezőt és a szövegkönyv sem tetszett, ezért a háttérbe szorítottam az érzelmeimet a hős iránt, Ben sokkal emocionálisabb nálam, ő olyan, mint Daredevil! Jól tette, hogy eljátszotta!”

Nos, mi ebben nem vagyunk olyan biztosak, úgy tűnik, mintha Matt Damon okosabban választana szerepeket, mint Affleck.

Matt Damon majdnem kitúrta Ben Affleck-et?

Egyébként a 2003-as film mindezek ellenére is 180 millió dolláros bevételt hozott, pedig költségvetése csupán 78 millió volt.

Bár a gyermekkori kedvenc kisidőre megölte a színész karrierjét, nem vette kedvét, hogy újabb képregényhőst játsszon el, ezért Affleck-et 2017 őszén láthatjuk még Batman-ként a Justice League-ben!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com