A kétezres évek egyik legjobb vígjátéka legalább annyi izgalmas érdekességet tartogat, mint ahány viccet, ezért hangolódásképp összegyűjtöttünk nektek ezekből párat. Másnaposok, ma este 21:00 órától az RTL Klub műsorán!

1. Stu hiányzó foga nem speciális effekt, vagy valamilyen maszk segítségével került a filmbe. Ed Helmsnek mindig is hiányzott egy metszőfoga, így a szerep kedvéért egyszerűen csak ki kellett szednie a műfogát.
 

Megdöbbentő érdekességek, amiket talán te sem tudtál a Másnaposokról
 


2. Ed Helms és Zach Galifianakis dalai (Stu dala, illetve a Három jóbarát) nem voltak benne a forgatókönyvben. A színészek improvizálták őket.

3. Az egyik jelenetben, amikor a Caesar’s Palace kaszinó előtt lehúzódik egy rendőrautó, a háttérben látható két veszekedő ember. Ők a kaszinó tényleges alkalmazottjai, akik a filmforgatásról vitatkoznak éppen.

4. A filmben bemutatottakkal ellentétben Mike Tysonnak nem egy tigrise van. Az ex-boxoló hét tigris büszke gazdája.
 

Megdöbbentő érdekességek, amiket talán te sem tudtál a Másnaposokról

5. Az élet iróniája, hogy Bradley Cooper valójában nem iszik alkoholt. A színész 29 éves korában hagyott fel az ivással.

6. Mike Tyson elárulta, hogy csak azért vállalta el a filmszerepet, hogy drogokat vehessen a fizetésből. Elismerte továbbá azt is, hogy a forgatás teljes ideje alatt valamilyen szer hatása alatt volt, később azonban azt nyilatkozta, hogy a film készítése során döntötte el, hogy változtat életstílusán.

7. Phil szerepét Paul Rudd utasította vissza, Alanét pedig Jack Black. A helyükre lépő Zach Galifianakis és Ed Helms végül ennek a filmnek köszönhette, hogy egy egész világ megismerte a nevüket.
 


Ne feledjétek, Másnaposok ma este 21:00-kor az RTL Klub műsorán!