A sejtéseink beigazolódni látszanak, hiszen Chris Evans nem alakíthatja a végtelenségig a kapitányunkat. Azonban nem kell aggódnunk, úgy tűnik, megtalálták a megfelelő személyt a feladatra!

Megvan, ki veszi át Amerika Kapitány helyét!

Az Amerika Kapitány: Polgárháború csúcsokat döntött a mozik kasszáinál, ahogyan maga a trilógiai is elnyerte mind a rajongók, mind pedig a kritikusok tetszését, így nem csoda, hogy a sikereket meglovagolva a készítők inkább a folytatás mellett döntöttek.

Így kapitányunkkal elvileg legközelebb az Avengers: Infinity War című moziban találkozhatunk és nagy valószínűséggel utoljára is, hiába bontották a filmet két részre az alkotók, a második részben már nem biztos, hogy szerepel a zászlós hős.

Megvan, ki veszi át Amerika Kapitány helyét!

Legalábbis nem úgy, ahogy eddig megismerhettük Steve Rogers képében.

A háborúknak bizony vannak áldozataik és ha a rendező páros követi a képregények cselekményét, akkor Rogers nem éli túl az összecsapást.

Ekkor kerül a képbe régi jó barátja Bucky Barnes, akit mint a Tél Katonája is ismerhetünk, valamint aki az eredeti történet szerint magára ölti Amerika Kapitány pajzsát.

Megvan, ki veszi át Amerika Kapitány helyét!

Nos, úgy látszik Joe és Anthony Russo terve is ez, ugyanis a katonát alakító Sebastian Stan nemrég Instagramjára posztolt egy képet, amin az ismert jelkép, azaz a pajzs látható a hátán és, amihez a következőket fűzte hozzá:

„Elnézést, hol találom az öltözőt?”

Megvan, ki veszi át Amerika Kapitány helyét!
 


Arról nem is beszélve, hogy Bucky feltűnik majd a Fekete Párduc című moziban is, ezzel is egyre nagyobb szerepet kapva a Marvel Univerzumban, valamint így persze sokkal jobban meg is ismerhetjük a potenciális Amerika Kapitányt!

Az Avengers: Infinity War című filmet 2018 tavaszán, míg a Fekete Párduc-mozit 2018 februárjában láthatjuk majd!

Forrás: movieweb.com
Képek: Sebastian Stan Instagram, tumblr.com