Szeretjük bejelölgetni magunknak, hogy mégis melyik hónapban, milyen történetekért szeretnénk ellátogatni a moziba. Ugyan még csak szeptember van, de mi már kiszemeltünk egy októberi alkotást.

Melyik filmet várjuk már nagyon? Ezt a krimit biztosan!

A lány a vonaton egy igazán felkavaró thrillernek ígérkezik, amit Paula Hawkins azonos című krimijéből készítettek és a főszerepben Emily Bluntot láthatjuk. A színésznő az utóbbi időben szeret játszadozni a műfajokkal. Mostanság sokszor láthattuk kemény, igazán határozott női szerepekben – mint például a Sicario vagy a Holnap határa –, de volt itt Hófehér és a vadász folytatás, amiben "jégkirálynőt" alakított, azonban hamar váltott, hiszen kihívást látott ebben az új projektben:

„Imádom, hogy a főhősünk a világon a legmegbízhatatlanabb karakter. Mégis igaza van, és senki sem hisz neki. A gondolat, hogy egy olyan szerepet játsszak el, aki folyamatosan azt érzi, hogy megfullad, nagyon izgalmas. Még sosem játszottam alkoholistát, úgyhogy új kihívás volt ez az egész.” – mesélte Blunt.

Melyik filmet várjuk már nagyon? Ezt a krimit biztosan!
 


A történet szerint az Emily Blunt által játszott nő (Rachel) képtelen elengedni a múltját, ezért minden áldott nap, mikor bemegy a városba, a vonatról figyeli volt férje új életét és egy fiatal pár tökéletesnek tűnő hétköznapjait. Ám egy nap olyan események veszik kezdetét, ami mindannyiuk életét gyökeresen felforgatja.

A további szerepekben Luke Evans, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theraux, és Lisa Kudrow látható.   

És hogy miért is várjuk annyira a filmet? Szerintünk elég megnézni az előzetest ahhoz, hogy mindenki rájöjjön!

Forrás/Képek: Freeman Film