A mai esténket a Taxi ötödik részével indítjuk el, utána pedig jönnek a Másnaposok!

Mit nézünk ma? - Kedd (10.06.)

Taxi 5.
 


A párizsi szuperzsarut, Sylvaint (Franck Gastambide) akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert exfelügyelő (Bernard Farcy) idegeit és rettegésben tartják a várost. Nem akármilyen segítséget kap, Daniel, az autóversenyzőket megszégyenítő taxis unokaöccsét. Eddy (Malik Bentalha) azonban Marseille legrosszabb sofőrje, aki történetesen a zseniális Daniel legendás fehér taxijának az örököse. A dühös Sylvian és Eddy, a rettegett taxis közös erővel állják el a Ferrarik útját.

Mikor? Film+ 18:50
 

Másnaposok
 


Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.

Mikor? Film+ 21:00
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!