Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Exférj újratöltve

Mit nézünk ma? - Péntek (09. 23.)
 


Milo Boyd, a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni exasszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak újra rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, amilyennek elsőre tűnik.

Mikor?
Cool 21:10

A vadon foglyai

A multimilliomos Charles Morse gyönyörű fotómodell feleségével és egy fotós stábbal Alaszkába repül, hogy a helyszínen felvételeket készítsenek. Charles, Robert, a fotós és társaik egy kis repülőgépen egy helyi vadász után erednek, azonban a gép a vadon felett lezuhan. A túlélők, köztük Charles és Robert, kénytelenek tudomásul venni, hogy segítségre nem, csak magukra számíthatnak. Életükért az éhséggel, hideggel és nem egyszer egymással küzdve mielőbb meg kell találniuk a sok mérföldre fekvő tábor felé vezető utat. Ám a vadonban egy vérmedve támad rájuk, s úgy tűnik, bármit is tesznek, mindenütt Charlesék nyomában jár.

Mikor?
Film+ 18:45

Tolvajok városa

A világ legtöbb pénzrablását Boston banknegyedében követik el. Doug itt él, ezt a világot ismeri és csak ezeket a szabályokat fogadja el. Ő és az emberei sosem haboznak, mindig megszerzik, ami kell nekik, és nem hagynak nyomot maguk után. Ám most az egyszer James hibázik, és a egy rosszul sikerült bankrablás miatt kénytelenek túszul ejteni egy banktisztviselőt. Claire, az áldozat kis idővel az akció után belefut Dougba, és ettől kezdve minden megváltozik.

Mikor?
Film+ 21:00