Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Colombiana

A kilencéves Cataleyának (Amandla Stenberg) a szeme láttára ölik meg a szüleit. Miután megússza a mészárlást, gengszter nagybátyjához, Emilióhoz (Cliff Curtis) menekül az Egyesült Államokba. Tizenöt évvel később már profi bérgyilkosként dolgozik neki. Névjegye az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea, amely egyben üzenet is a szülei gyilkosainak. Cataleya (Zoe Saldana) mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Mikor?

Film+ 21:00
 

Amikor kialszik a fény

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban. Először egy kisfiú, Martin (Gabriel Bateman) teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és testvére, Rebecca (Teresa Palmer) sem sokáig kételkedik a szavában, mert ő is látja az árnyékot. Kiderül, hogy Martin és Rebecca anyja, Sophie (Maria Bello) ismeri a családtagjait kísértő árnyék titkát, de azt csak úgy ismerhetik meg, s úgy szabadulhatnak az árnyéktól, ha egy éjszakát eltöltenek Sophie hatalmas, zegzugos, elhagyatott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár még nagyon messze van.

Mikor?

Film+ 23:10