Szombat este többek között egy középiskolai vígjáték és egy akciódús sci-fi is vár rátok!

Mit nézünk ma? - Szombat (11.30.)

Kicsi kocsi – Tele a tank


Maggie (Lindsay Lohan) vérében van az autóversenyzés, de aggodalmaskodó apja, Mr. Payton (Michael Keaton) eltiltja a veszélyes sporttól. Kárpótlásul felajánlja lányának, hogy maga választhat egy országúti cirkálót. A roncstelep kopott verdái közül Maggie egy rozsdásodó, de nagyon is formás bogárhátút választ. Maggie hamarosan felfedezi, hogy kisautója, Herbie önálló értelemmel rendelkezik. Egy nap aztán azon kapja magát, hogy Herbie bátorítására a legnívósabb autóverseny rajtvonalánál áll…

Mikor? RTL Klub 15:40

 

A bíró


Hank Palmer (Robert Downey Jr.), a dörzsölt New York-i ügyvéd házassága romokban van, ráadásul az anyja temetése miatt haza kell utaznia a szülővárosába, ahol elkerülhetetlenül találkoznia kell az apjával (Robert Duvall). Sosem voltak jóban, Joseph ugyanis a kisváros hírhedten szigorú bírója, akivel évekkel korábban megromlott a viszonya. Az idős Palmer az évek során semmit sem változott, ugyanolyan nyakas és kiállhatatlan, ám most egy gyilkosság elkövetésével vádolják. Hank elhatározza, hogy mindezzel dacolva megvédi, megmenti az apját.

Mikor? RTL Klub 23:30

 

Dögölj meg, John Tucker

A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác, a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker csapja nekik a szelet. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót. Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát. Ám minden próbálkozásuk balul üt ki, és ahelyett, hogy nevetségessé tennék őt, csak tovább fokozzák népszerűségét. A lányok bevonnak bosszútervükbe egy csinos, új diáklányt, Kate-et, aki először vonakodik, de végül beadja a derekát. A randikirály ráharap a csalira, és a szőke bombázó meghódítására indul.

Mikor? RTLII 19:10

 

Tűzgyűrű

Raleigh Becket (Charlie Hunnam) és bátyja egykor a legmenőbb Jager-pilóták voltak. Párosuk legyőzött minden idegent. A kaidzsuk Godzilla méretű pusztítók, akik a Csendes-óceán törésvonalai mentén létrejövő dimenziókapun át érkeznek a Földre. A kaidzsuk azonban megerősödtek, és az emberiség védtelenné vált. Mindössze négy óriás Jager maradt épségben, és Rileynak mielőbb társat kell találnia, hogy felvehesse a harcot az idegenekkel szemben. A szép Mako (Rinko Kikuchi) ideális lenne, ám még nem volt éles bevetésen.

Mikor? Film+ 20:25

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!