Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Miről álmodik a lány?

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 18.)
 

Előzetesért kattints a képre!


Daphne Reynolds arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószél-szerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood.

Mikor?
RTL Klub 19:50

Papás-babás

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 18.)
 

Előzetesért kattints a képre!


Miután képtelen teherbe ejteni fiatal feleségét, Tommy összetoborozza lökött haverjait, hogy egy lehetetlen küldetést bízzon rájuk. Vissza kell lopniuk az egyetemi évek alatt leadott örökítő anyagát, amit egy spermabanknak adott el. A szedett-vedett banda hamarosan feldúlja a spermabankot, melynek következtében kitör a káosz.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Anyád napja

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 18.)
 


Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.

Mikor?
Cool 21:05