Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Csajok Monte-Carlóban

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 25.)
 

Előzetesért kattints a képre!


Grace nagyszájú barátnőjével, Emmával  és mogorva mostohanővérével, Meggel Párizsba utazhat vakációzni. Alighogy elfoglalják a lepukkant diákszálló egyik szobáját, váratlanul Grace-t összetévesztik az elkényeztetett brit hercegnővel. A lányok kapnak az alkalmon és a helyzetet kihasználva elfoglalják a fényűző lakosztályt, és az összes parti meghívást. Végül a Monte-Carlóban kötnek ki, ahol felejthetetlen kalandokban és kisebb-nagyobb botrányokban lesz részük.

Mikor?
RTL Klub 19:50

Rossz kisfiú

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 25.)
 

Előzetesért kattints a képre!


Rick Stevens  fülig szerelmes Nina Penningtonba. A gond csak az, hogy Ninának van barátja, aki senkit nem enged a lány közelébe. Ricknek nem ez az egyetlen gondja. Anyja gyakorta fekszik be elvonóra, bátyja homoszexuális, nővére pedig sztriptíztáncos. Apja már csak hab a tortán, az öreg motelekben keresi az élvezeteket, és az édes hármast sem veti meg. Ilyen körülmények közt Nina meghódítása emberfeletti feladat, ám Rick szereti a kihívásokat.

Mikor?
RTL Klub 21:55

Most már elég!

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 25.)
 

Előzetesért kattints a képre!


Minden csodálatosan alakul Slim életében. Megismerkedik a jóképű Mitch-el, és esküvőjük után nem sokkal megszületik kislányuk is. A tökéletes boldogság azonban szertefoszlik, mikor Slim megismeri férje rejtett, sötét oldalát. A brutális férj a veréstől sem riad vissza, hogy sakkban tartsa feleségét. Az egyetlen kiút a szökés a pokollá vált családi fészekből… Mitch azonban ördögi módon a nyomukra bukkan, pénze és befolyásos barátai segítségével mindenhol fenyegeti őket. Anya és lánya már sehol sincsen biztonságban. Slimnek nincs más választása: a menekülés helyett fel kell vennie a harcot. Megkezdődik a küzdelem életre, halálra…

Mikor?
RTLII 20:00

Szexmentes övezet

Mit nézünk ma? - Szombat (06. 25.)
 


Priscilla White , a szép és okos főiskolás lány egy ösztöndíjas programért cserébe szüzességi fogadalmat tesz. Ám hamar rossz társaságba keveredik, szobatársa ugyanis nem más, mint a hírhedten romlott Naz. Priscillát az újdonsült barátai rászedik, és alattomosan leitatják. Persze botrányba keveredik, melyet filmre vesz Ed Curtzman, az erkölcstelen filmes, aki női mellek filmezésére szakosodott. Priscilla csak reggel ébred rá, hogy veszélyben a jóhíre, az ösztöndíja és az önbecsülése.

Mikor?
Film+ 22:20