Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

A rózsák háborúja

A Rózsák háborúja a nemek háborúja. A nagy szerelem, amely néhány csodálatos, romantikus pillanattal kezdődik, az oltár előtt folytatódhat, ám nem egyszer a válóperes ügyvédhez kerül. Oliver és Barbara esetében azonban ez még nem a végállomás. Az egykor boldog házaspár mára ugyan a szobájában találja magát, de már a barikád két oldalán. A nehéztüzérség akcióba lép: repül a váza, a gyertyatartó, és a helyzet csak egyre rosszabb.

Mikor?
RTL Klub 23:05

Parker

Parker profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. Utolsó akciója során azonban társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig kishíján a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy megszerzi a zsákmányt. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, belevaló ingatlanügynököt, Leslie-t szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást.

Mikor?
RTLII 19:45

Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik

Mit nézünk ma? - Szombat (11. 12.)
 


Willy Bank (Al Pacino), a könyörtelen kaszinótulajdonos kórházba juttatja Danny Ocean barátját és mentorát, Reubent. Ocean összehívja a csapatot, hogy egy nagyszabású akcióval bosszút állhasson Willy Banken. Rusty (Brad Pitt) segítségével a terv is hamar elkészül: Bank nagy napján csapnak le, a róla elnevezett kaszinó megnyitóján. A sikerhez azonban szükségük van egykori ellenfelükre, Terry Benedictre is, aki örömmel vállalja el a megbízást. Módszeresen haladnak, először megkopasztják, majd megfosztják a dicsőségtől, a szállodáiért kapott Öt gyémánt-díjaktól. A terv veszélyes, és majdnem lehetetlen végrehajtani, de a fiúk nem ismerik ezt a szót.

Mikor?
Cool 18:45