Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Különben dühbe jövünk

Ben és Kid sivatagi autóversenyre készülnek, de valaki mindenképp meg akarja akadályozni győzelmüket. Míg ők sör-virsli versenyen bizonygatják rátermettségüket, egy helyi gengszterfőnök tönkreteszi kocsijukat. A filmtörténet legviccesebb bunyósai nem hagyják bosszú nélkül a történteket, sőt a járművüket is pótolni kell. Bud Spencer és Terence Hill akcióvígjátéka csattanós pofonokat és fergeteges szórakozást ígér mindenkinek.

Mikor?
RTL Klub 19:10

...és megint dühbe jövünk

Parapolis, a hírhedt görög tartja a markában Miami kaszinóit és fogadóirodáit. O'Connor admirális megelégeli a dolgot és hadat üzen az alvilágnak. Johnny Firpo hadnagyot bízza meg az akció lebonyolításával. Féltestvére, Charlie régen szerencsejátékosként kereste a kenyerét, most betanítja a kártyatrükkökre testvérét is, így a két fivér együtt indul harcba a maffia ellen a kaszinóban.

Mikor?
RTL Klub 21:00

Ízek, imák, szerelmek

Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat, ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, de maga sem tudja pontosan, mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, Steventől, és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. Azonban igazából úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világ körüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal.

Mikor?
RTLII 18:10

Szilveszter éjjel

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 31.)
 


Laura sikeres menedzser szívét összetörték. A hatalmas karácsonyi parti előkészületén összetalálkozik egykori vőlegényével, a rocksztár Jensennel, aki arra kéri, hogy adjon egy új esélyt. Szívügyekben Randy is bajban van, aki a liftben reked új szomszédjával, Elise-zel. Ám mindenkinél különösebb páros a frissen felmondott Ingridé és Paulé, akik egy bakancslistát teljesítenek.

Mikor?
RTLII 20:50