Ma este is rengeteg filmből szemezgethettek: jön a Dunkirk, a Vasember 2, a Négyen egy gatyában vagy éppen a Pán.

Mit nézünk ma? - Szombat (07.25.)

Pán
 


Péter (Levi Miller), az árva fiú megszökik a lelencházból, és új barátokra talál. Nem is sejti, hogy hűséges társa hamarosan Hook kapitány (Garrett Hedlung) néven lesz rettegett kalóz, és a legnagyobb ellenfelévé válik. Hiszen eredetileg van egy közös ellenségük, a hírhedt Feketeszakáll (Hugh Jackman). A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül, ám Péter apránként ráébred, hogy más úton kell járnia. Az ő sorsa az, hogy hős legyen, Pán Péter.

Mikor? RTL Klub 15:30
 

Miről álmodik a lány?
 


Daphne Reynolds (Amanda Bynes) arról álmodik, hogy egy napon megismerheti sosem látott édesapját, akivel édesanyja tizenhét évvel ezelőtt forgószél-szerű szerelembe esett, ám a férfi szigorú arisztokrata családja miatt el kellett válniuk. Mivel Daphne nem hajlandó lemondani arról a régi álmáról, hogy kapcsolat alakuljon ki közte és régóta hiányolt apja között, 17. születésnapján hirtelen Londonba repül. Itt szembesül azzal, hogy édesapja nem más, mint Anglia egyik legismertebb politikusa, Lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Mikor? RTLII 18:40
 

Nyomás utána!
 


Rosco (Terence Hill), a jóképű, munkanélküli vagány alkalomadtán hasbeszéléssel szórakoztatja önmagát és környezetét. Éppen stoppol az út mentén, amikor kis híján elgázolja egy kamion. Sürgősen felkeresi a legközelebbi kocsmát, ahol vélhetőleg a kamionos megpihent. Itt iszogat éppen Doug (Bud Spencer), a megtermett kalandor, aki nem ijed meg sem a saját árnyékától, sem egy kis verekedéstől. Nem kell sokat várni, hamarosan elcsattannak az első pofonok.

Mikor? RTL Klub 19:00
 

Négyen egy gatyában
 


A négy barátnő először tölti külön-külön a nyarat. Amikor egy használt-ruhaboltban rábukkannak a farmerra, amely mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak. Bár a kilométerek elválasztják őket, a négy barátnő mégis együtt tapasztalja meg az életet, a szerelmet és a veszteséget a nyáron, amely mindnyájuk számára feledhetetlennek bizonyul!

Mikor? RTLII 20:45
 

Dunkirk
 


1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg Dunkerque közelében a tengerhez szorítja a brit és francia katonákat. Az alig öt kilométeres partszakaszon a szövetségesek több mint háromszázezer embere zsúfolódik össze. A három bajtárs, Farrier (Tom Hardy), Alex (Harry Styles) és Tommy (Fionn Whitehead), és nem is sejtik, hogy a néma katona (Cillian Murphy), akiért az életüket kockáztatják, nem is közéjük tartozik. Bolton (Kenneth Branagh), az angol flotta parancsnoka különleges és váratlan mentőakcióval próbálja véghezvinni a lehetetlent.

Mikor? RTL Klub 21:20
 

Vasember 2.
 


Tony Stark (Robert Downey Jr.) bevallja a világnak, hogy ő a Vasember. Kihasználva az iránta való érdeklődést, a milliárdos feltaláló megpróbálja felhívni a figyelmet a közjó szolgálatába állítható technikai újdonságokra. A kormány azonban szeretné, ha mindezt csak a hadsereg kapná. Közben Ivan Vanko (Mickey Rourkey), a Stark család rejtélyes tagja támadást indít ellene. A szuperhős kénytelen újra akcióba lépni, hogy a barátai segítségével megvédje Peppert (Gwyneth Paltrow) és legyőzze azokat az erőket, amelyek az emberiséget fenyegetik.

Mikor? Film+ 20:40
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!