Ma este jön a Bosszúállók: Ultron kora, az Interjú a vámpírral, A Fák jú, Tanár úr második része és az Ocean's Twelve is! Mutatjuk, mikor és hol!

Mit nézünk ma? - Szombat (10.17.)

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét
 


Danny Ocean (George Clooney) és elit betörő bandája az évszázad rablásában 160 millát zsákmányol Terry Benedict (Andy Garcia) kaszinójából. A csapat tagjai ezután megpróbálnak jó útra térni, de ez majdnem olyan komoly kihívásnak bizonyul, mint a rablás maga. Amikor egyikük lebuktatja a társaságot Benedictnél, véget ér a nyugalom. A tulaj a pénzét akarja – kamatostul. Nincs más hátra, a csapatnak megint pénzt kell szereznie. A terep ezúttal az öreg kontinens, ahol egyszerre három európai nagyvárosban akarnak a Las Vegas-i akciónál nagyobb balhét végrehajtani. Mindeközben Rusty Ryan (Brad Pitt) exbarátnője, az Europol-ügynök Isabel Lahiri (Catherine Zeta-Jones) rájuk vadászik.

Mikor? RTL Klub 15:10
 

Bosszúállók: Ultron kora
 


Tony Stark, azaz Vasember (Robert Downey Jr.) megpróbálja feltámasztani a békefenntartó programot, de balul üt ki a dolog. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Thornak (Chris Hemsworth), a Fekete Özvegynek (Scarlett Johansson), Hihetetlen Hulknak (Mark Ruffalo), Amerika kapitánynak (Chris Evans) és Sólyomszemnek (Jeremy Renner) ezúttal a rettegett Ultronnal (James Spader) kell szembeszállnia, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. A Bosszúállók szövetsége azonban meggyengül, ami végzetes lehet a Földre nézve.

Mikor? Film+ 20:15
 

Interjú a vámpírral
 


Louis (Brad Pitt), az arisztokratikus, szomorú tekintetű vámpír megjelenik egy fiatal riporternél, hogy a lehető leghitelesebb forrásként beszámoljon neki a vámpírok életének minden részletéről. Története 200 évvel korábban kezdődik. A vámpír Lestat (Tom Cruise) végtelenül gonosz, ám ellenállhatatlan egyénisége rabul ejti a fiatal és gazdag Louist. A különös mámor vonzásában a fiú az elátkozottak sorsát, a halhatatlanságot választja: átalakul vámpírrá. Ettől kezdve élete folyamatos szenvedéssé válik, mert ahhoz, hogy éljen, ölnie kell.

Mikor? RTLII 21:00
 

Fák jú, Tanár úr! 2.
 


Zeki Müllernek (Elyas M'Barek), a Goethe suli legnépszerűbb tanárának elege van a korai kelésekből, az irritáló diákokból és a véget nem érő papírmunkából. Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy egy thaiföldi iskolaprogram segítségével jelölteti a lezüllött Goethét az Oktatási Minisztérium országos kampányába. Müller és Schnabelstedt (Karoline Herfurth) felügyelete alatt Chantal (Jella Haase), Zeynep (Gizem Emre) és Danger (Max von der Groeben) hozzák a formájukat a külföldi utazás során, akárcsak a műveletlenségében felülmúlhatatlan osztály. Müller mindezek miatt inkább lelépne, ám a konkurencia nagyképű tanára felébreszti benne a harci kedvet.

Mikor? RTL Klub 22:00
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!