Ma este megnézhetjük, milyen, amikor a rosszfiúk fognak össze a jó ügy érdekében: jön az Öngyilkos osztag, de újra beteg kalandokba keveredhetünk a Másnaposok szereplőivel is. Nézzük a mai filmeket!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (11.10.)

Bűnvadászok


Wilbur Walsh (Bud Spencer) és Matt Kirby (Terence Hill) a kikötőben bóklászva próbálnak munkát szerezni. Ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje, munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk. Ezért úgy döntenek, hogy kirabolnak egy szupermarketet, de az akció balul sül el. A bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. Hogy elkerüljék a letartóztatást, beállnak rendőrnek. A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat, aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után, és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rossz fiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is.

Mikor? RTL Klub 15:10

 

Suicide Squad - Öngyilkos osztag 


Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S börtönbe zárjaa Batman (Ben Affleck) segítségével a szuperhősök leggonoszabbjait. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többi gazfickó kénytelenek jót cselekedni a szabadságukért cserébe. Létrejön az Öngyilkos osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már minden lehetőséget kijátszott a megmenekülésre. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok, de mégis a jófiúk mellett állnak - legalábbis úgy tűnik.

Mikor? RTL Klub 21:55

 

Csajos buli


Guy Carter (Jason Biggs) végzős építész hallgató, aki képzettségének megfelelő munkát keres, mert felesége, Anne (Jenny Mollen) állapotos. Nagy reményekkel induló keresését úgy tűnik, siker koronázza. Mígnem kiderül, hogy sofőri állásról van szó. Szükségképpen azonban ezt is elvállalja, de újabb meglepetés éri: az éjszakai fuvarozás nem pizzák, hanem örömlányok szállítását jelenti...

Mikor? RTLII 23:00

 

Másnaposok


Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezik a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.

Mikor? Film+ 21:00

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!