Nézzük, milyen filmek várnak ránk vasárnap!

Mit nézünk ma? - Vasárnap (08.09.)

Egy esküvő, nyolc gyerek
 


Carrie (Josie Bissett) és Jim (Rob Estes) egy romantikus este hatására összeházasodnak Vegasban. A mézespercek után azonban a párnak szembe kell néznie néhány apró bonyodalommal. Most hogy egy család lettek, nem kevesebb, mint nyolc gyerek felneveléséről kell gondoskodniuk. De ez még nem minden! A két serdülő csapat, a négy-négy gyerek egyre vadabb összecsapásokban fejezi ki nemtetszését a frigy és az újdonsült testvérek iránt.

Mikor? RTL Klub 15:55
 

Kutya egy nyár
 


Elizabeth (Nina Dobrev) a kutyájával vigasztalódik, amikor rájön, hogy a barátja megcsalja. Ráadásul a műsorába új társat kap az idegesítő Jimmy (Tone Bell) személyében, aki zavarba ejtően vonzó kutyabarát. Grace (Eva Longoria) és férje végre örökbe fogadhatnak egy kislányt, aki csak akkor békél meg, amikor a parkban találnak egy kiskutyát. Tara (Vanessa Hudgens) véletlenül kerül be egy kutyákat mentő intézetbe, amit az egyik törzsvendége, a bolondos Garrett (Jon Bass) vezet. A léha életű Dax (Adam Pally) kénytelen felnőni, amikor állapotos nővére rábízza a kutyáját. A gyászába temetkező Walter (Ron Cephas Jones) pedig végre kilép a házából, hogy megkeresse elveszett blökijét. A nagy kutyamentő rendezvényen a kutyák és a gazdik sorsa is révbe ér.

Mikor? RTL Klub 19:55
 

Arthur király: A kard legendája
 


A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) és bandája London sötét mellékutcáiban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambiciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposan megváltoztatja az életét: tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, majd a titokzatos Mágus (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében, amellyel egyesítheti népét, és legyőzheti a trónbitorló Vortigernt (Jude Law).

Mikor? 20:40
 

Élesítve
 


Alice Racine-t (Noomi Rapace), a CIA egykori legjobb kihallgatóját a kormány megbízásából Bob Hunter (John Malkovich) visszahívja az ügynökséghez, hogy a fogva tartott gyanúsítottból szedjen ki minden információt a közelgő terrortámadásról. Alice azt reméli, hogy korábbi hibáját most helyrehozhatja, ám hamarosan rájön, hogy átverték. Amikor akaratán kívül kulcsfontosságú információt szolgáltat ki az ellenségnek, mindkét oldal üldözőbe veszi. Már abban sem biztos, hogy bízhat-e az egykori főnökeiben, Ericben (Michael Douglas) és Emilyben (Tony Collette). Közben Jack Alcott (Orlando Bloom), a besurranó tolvaj segítségével próbálja megakadályozni a biológiai támadást London ellen. Az idő és a megbízható barátok vészesen fogyatkoznak.

Mikor? RTL Klub 22:15
 

Rendes fickók
 


Jackson Healy (Russell Crowe) mindig az öklével kérdez. Holland March (Ryan Gosling) a nyugdíjas otthonok fosztogatója. Mindketten magánnyomozók, és véletlenül mindketten ugyanazt a lányt, Ameliát (Margaret Qualley) keresik. Hamarosan szembesülnek egymással és a ténnyel, hogy ellenségeik száma is megduplázódott. Kénytelenek összefogni, és a pornóval tarkított ügyben, minden mindegy alapon, elfogadják a gyönyörű államügyésznő, Judith (Kim Basinger) megbízását, aki szintén Ameliát keresi. Az egyszerű rutinmelóról kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben minden boldog-boldogtalan érintett.

Mikor? RTLII 23:00
 

Fékezhetetlen
 


A nagy gazdasági világválság idején a Bondurant testvérek, Forrest (Tom Hardy), Jack (Shia LaBeouf) és Howard (Jason Clarke) igazi legendának számítanak a virginiai Franklin megyében, hiszen a szesztilalom idején jól menő csempészüzletet tudhatnak magukénak. A jólét azonban veszélybe kerül, amikor feltűnik a színen Charles Rakes különleges ügynök (Guy Pearce), a törvény új ura, aki azonban korruptabb mindenkinél, és részesedést követel magának a fivérek üzletéből. Ők azonban nem hajtanak fejet senki előtt, így felveszik a harcot Rakes ellen.

Mikor? Film+ 23:00
 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!