Tom Holland elárulta nem egyszer, de nem is kétszer fogja magára ölteni a hálószövő jelmezét, az egyre csak bővülő Marvel Univerzumban! Sőt, azt is elmondta miért is jó Marvel-szuperhősnek lenni.

Na, ki találja ki, hány Pókember-filmet láthatunk még?

A Spider-Man: Homecoming sztárja három Bosszúállók-filmben, valamint három önálló Pókember-filmben is látható lesz a jövőben!

„Úgy kell elképzelni, hogy felajánlanak neked egy cameószerepet és, ha szeretnéd megcsinálni, akkor elfogadod, mint például a Bosszúállók-filmben. Ezért nem tudom, biztosan mennyi filmről van szó, de hatra már szerződésem van: három Bosszúállók és három saját moziban fogok szerepelni!”

Na, ki találja ki, hány Pókember-filmet láthatunk még?

Emellett a fiatal színész azt is elmondta miért szeret annyira Marvel-filmen dolgozni:

„A készítők nagyon rugalmasak, ha másik filmet készítesz abban az időben, amikor nekik lenne szükségük rád, akkor úgy intézik a munkálatokat, hogy mindkettőt leforgathasd!”

Nos, a filmtervek alapján nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Marvel-nek feltett szándéka a kamasz hősből, olyan jelentős szuperhőst faragni, mint amilyen Amerika kapitány, Vasember vagy éppen Thor.

Na, ki találja ki, hány Pókember-filmet láthatunk még?

De az is kiderült, hogy Tom Holland csupán kisebb szerep erejéig tűnik majd fel az Avengers: Infinity War című moziban, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogyan állja meg a helyét ezúttal, hiszen az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben, csupán Tony Starkkal való kapcsolatát láthattuk a rövid jelenetei erejéig, így nem tudjuk, milyen viszonyban van a többi karakterrel.

A készülő Pókember-film viszont valószínűleg választ ad erre a kérdésünkre is, ahogyan arra is, hogy ki is valójában Pókember. Valamint újabb újításokra is számíthatunk mind a szuperhős, mind pedig a többi karakter kapcsán, hiszen a színes szereplőgárda tovább szélesíti a Marvel Univerzumot így téve még izgalmasabbá azt!

A Spider-Man: Homecoming című mozi 2017 júliusára várható a mozikba!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com