Úgy tűnik, a szuperhősöknek tényleg megvannak a maguk kis dolgai, erre pedig újabb példát kaphattunk nemrég. Ráadásul annyira jó, hogy az eszünk megállt!

Na, ne! A Bosszúállók sztárja meglepő titkot árult el kollégáiról!

Jeremy Renner, a Bosszúállókban Sólyomszemként feltűnő színész, nemrég a világ legmenőbb dolgáról mesélt!

Ez pedig nem más volt, mint, hogy a kislánya, Chris Pratt kisfiával szokott játszódélutánokat tartani, ugyanis a két sztár egymás szomszédságában él, ezt kihasználva pedig gyakran összefut a két család.

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Ha pedig mindez nem lenne elég meglepő, Renner legutóbb már egyenesen arról beszélt, hogy a két gyerkőc, a négy éves Ava és az öt éves Jack lényegében randizgatnak.

„A gyerekek ugyanabba az iskolába járnak és imádnak együtt játszani.”- nyilatkozta a színész. Majd hozzáfűzte: „Egyébként hihetetlen, de egyik nap még Chris Evans is feltűnt az utcánkban, kiderült, hogy oda költözött, szóval most mind szomszédok vagyunk!”

 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Ám nemcsak a fiúk, hanem a lányok is teljesen elájulnak a kis Ava-tól, erre pedig jó példa a szintén Marvel-hőst játszó, Elizabeth Olsen is, aki rengeteg időt tölthetett a kislánnyal, mivel ő és Renner együtt játszottak a Wind River című filmben is.

Így pedig az is kiderült, hogy tulajdonképpen Olsen lett a kicsi babysittere!

 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

„Nem kevés időt töltöttem Ava-val, aki édes, gyönyörű és nagyon okos, ő az egyetlen gyerek, akiben semmi rosszindulatot nem láttam soha!” – mondta a fiatal színésznő, akinek még nincs saját csemetéje, de Renner elmondása szerint Ava-nak köszönhetően már megjött a kedve a családalapításhoz!

Olsen ugyanis az egyik, ilyen felvigyázás után azt mondta kollégájának, hogy mennie kell, mert működésbe léptek a hormonjai és rögtön gyereket akar.

Természetesen nemcsak a barátok, kollégák vannak odáig Ava-ért, hanem a sztár papa is nagyon büszke a porontyára:

„Nagyszerű tulajdonságai vannak, így nem kell aggódnom miatta, négy éves, de vág az esze, mint a borotva, inkább a fiúknak van mitől tartaniuk!”

 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

Az biztos, hogy mi nem kezdenénk ki a Bosszúállók egyetlen tagjának a gyerekével sem, gondoljunk csak bele, milyen lehet, ha mondjuk, Sólyomszemet haragítod magadra!

Remélhetőleg nemsokára az egész baráti társaságot - Elizabeth Olsent, Chris Prattet, Chris Evanst és Jeremy Rennert is - láthatjuk összefogni az Avengers: Infinity War című filmekben!

Forrás: usmagazine.com
Képek: Instagram.com