A Robert De Niro és Zac Efron főszereplésével készült alkotás ma este lesz látható a tévéképernyőn, mi pedig összegyűjtöttük nektek a legmeghökkentőbb érdekességeket a filmről.

A szabadszellemű nagyapa és a huszonéves unokája extrém utazásáról szóló mozi bizony sokak számára vált hatalmas kedvenccé, de ezeket talán még a legnagyobb rajongók sem tudták ezidáig!

1. Gondoltátok volna, hogy az elvetemült nagyapa szerepére Jeff Bridges és Micheal Douglas neve is felmerült? Vajon hogyan festettek volna Dick Kelly bőrében? Nem mintha egy percig is bánnánk a végső választást, hiszen De Niro most is zseniálisat alakított.

Nagyfater elszabadul az RTL Klubon!


2. A veterán színész 74 évesen is bombaformában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a film plakát fotózása, ahol mindenfajta segítség nélkül kapta hátára színésztársát. Ezt Efron anno az Instagramon is megerősítette.

3. A huszonegy éves egyetemistát megformáló Aubrey Plaza valójában 31 (!) éves volt a forgatáskor. Micsoda genetika!

Nagyfater elszabadul az RTL Klubon!

4. Bár hölgyolvasóink számára biztosan nagy csalódást fogunk most okozni, de abban az ominózus jelenetben, mikor Efron pucéran ugrik fel a motorra, nem ő maga látható, hiszen egy testdublőr vette át tőle pár kockára a szerepet.
 
5. Bizonyára sokaknál kicsapta a biztosítékot a film obszcenitása, Indiában pedig egyenesen be is tiltották az alkotást!

Ne feledjétek, ma este 21.10-kor Nagyfater elszabadul az RTL Klubon!