Egy igazán elismert rendező, akinek a stílusa nemcsak a filmjei látványvilágában és cselekményében üt át, de még a zenék kiválasztása is kardinális kérdés nála. Na, vajon kiről van szó?

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!

Már az is óriási őrületet okozhat egy mozi esetében, ha olyan főszereplőpárost kapunk, akik önmagukban is lazán elvisznek egy filmet a hátukon, sőt akár a nevük is többet érhet a filmjük témájánál (vagy akár minőségénél?). Rengeteg olyan alkotást kaptunk már, amelyben a szereplőgárda A-listás felduzzasztásával akartak kaszálni, azonban ez a film, amellyel kapcsolatban felmerültek a pletykák, közel sem ilyen.

Jennifer Lawrence és Brad Pritt igazán vonzó párosításnak hangzik, ráadásul ők éppen azok az elismert munkásemberek, akikért mindenki odavan, és akik a tehetségüket sosem rejtik véka alá. Ráadásul, Lawrence az elismertsége és Oscar-díja ellenére még azon „kezdő” színésznők közé tartozik, akiket szívesen látunk olyan karakán, őrült vagy éppen zseniálisnak is nevezhető rendezők kezei között, akik még az ő képességeit is új szintekre emelhetik.

És igen, most felmerült a lehetősége, hogy ez újból megtörténhet!

Quentin Tarantino ugyanis bejelentette, hogy lassan elkészül kilencedik filmje forgatókönyvével. Sőt, arról is pletykálnak, hogy megkereste Pittet és Lawrence-t (aki legközelebb az X-Men: Dark Phoenix-en dolgozik majd), hogy szerepeljenek a filmjében.

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!
 


Ennek a három névnek a találkozása azonnal megrengetheti egy óriási mozisiker lehetőségét, de Tarantino még ezt is meg tudja fejelni, ugyanis ez a munkája erősen eltér a tőle megszokott témáktól: egy sorozatgyilkos történetét, konkrétan Charles Manson brutális tetteit vetette papírra! Eddig még sosem dolgozott olyan filmen, ami igaz történeten alapszik!

A Manson gyilkosságok amúgy is sokkoló részét képezik az amerikai történelemnek, hiszen 1969-ben a Manson vezette csoport tagja négy embert gyilkoltak meg, köztük egy nyolc hónapos terhes nőt is, konkrétan Roman Polanski feleségét, Sharon Tate-t. ’71-ben elítélték a banda tagjait, és egy életre börtönbe küldték őket.

Nem hiszed el, ki rendezheti Jennifer Lawrence-t és Brad Pitt-et!

A film állítólag a fenti történetszállal is foglalkozik, azonban több mint valószínű, hogy Charles Manson korai bűneiről, küszködő zenész próbálkozásairól és teljes elborulása lesz a cselekmény középpontjában.

Tarantino állítólag már a forgatókönyv utolsó részletein dolgozik, így ha a stúdiók is ráugranak az új termésre, akkor legkorábban már 2018 nyarán megkezdődhetnek a forgatások.

Két kezünket összetesszük, hogy a Taratino-Lawrence-Pitt hármas tényleg összejöjjön!

Főleg annak fényében, hogy Tarantino kijelentette: a tizedik filmje után leteszi a lantot és búcsút int Hollywoodnak!
 

Forrás: Movieweb, The Playlist