Nemrég a film szívtiprója vallott a forgatás körülményeiről és arról, mennyire túlfűtöttek azok a bizonyos szituációk! Vajon milyen lehet Dakota Johnson az ágyban? Most kiderül!

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

A szürke ötven árnyalata könyvtrilógiában kulcsfontosságú szerepet kap az erotika, így nem csoda, hogy a film készítői is próbálják minél látványosabban vászonra vinni az intim szitukat.

Nos, azzal tisztában vagyunk, hogy egy-egy ilyen forgatáson nem minden úgy alakul, ahogyan azt mi elképzeljük, vagy ahogyan az alkotók elvárják azt. Így, volt ezzel A sötét ötven árnyalatának stábja is, akiknek nem kevés kihívást kellett áthidalniuk! Az egyik ilyen, Christian Grey (Jamie Dornan) és Anastasia Steele (Dakota Johnson) egyik erotikus játékszere volt, ami ezek előtt nem is létezett, csupán az író E. L. James agyszüleménye! Éppen ezért a kellékesek kiélhették kreativitásukat és megálmodhatták a segédeszközt, ami segít főhőseinknek, hogy beteljesíthessék végre minden vágyukat!

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

A másik probléma szintén az ágyjelenetekhez kapcsolódott, ugyanis Jamie Dornan mutatványától Dakota Johnson-nak nevethetnéke támadt!

Na jó, az igazság az, hogy a film egyik jelenetében Dornan tornászokat megszégyenítve próbálja levenni a lábáról szíve hölgyét, amit valami oknál fogva Johnson nagyon viccesnek talált. Ez pedig a rendezőnek is nagyon tetszhetett, mert benne hagyta a kész filmben!

„Amikor Jamie fejtetőre állt, Dakota elkezdett kuncogni ez pedig nagyon megtetszett nekem! Azt gondoltam, hogy szükség van erre, mert ez azt mutatja, hogy ő jól szórakozik és ennek az egésznek ez a lényege, hogy ez egy játék!” – nyilatkozta a rendező, James Foley.

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

Dornan elmondása szerint azonban kolléganőjét néha elragadta ez a játékos jókedv és megfeledkezve magáról, röhögcsélt és szipogott, miközben persze a kamera forgott!

„Dakotának remek érzéke van ahhoz, hogy lelohassza az embert” – mondta viccelődve a színész.

„Ő tipikusan az a lány, aki elkezd felhorkantva nevetni aztán ez átmegy szipogásba, ez a szipogás pedig még nagyobb nevetésre készteti. Ilyenkor csak hagyni kell, hogy kiadja magából. Először nevet, aztán sír és akkor jöhet a sminkes, hogy rendbe hozza a szemfestéket, ami elkenődött.”

Nem minden szexjelenet játék A sötét ötven árnyalatában?

Persze emiatt Jamie Dornan egyáltalán nem neheztelt a színésznőre, hiszen gyakran együtt nevettek a munkálatok során.

„Nagyon sok örömünk volt ebben a munkában és nagyon sokat megnevetettük egymást. De azt hiszem, ennek a munkának ilyennek kell lennie főleg, ha feszült jelenetről van szó, akkor azt gondolom, hogy főként el kell engednünk magunkat!”

A szürke ötven árnyalatát mától láthatjátok a mozikban!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com