A DC szuperhős mozija hiába kecsegtet izgalmakkal, a háttérben egyre nagyobb gondok vannak. Most azonban úgy tűnik, megtalálták a megoldást, ami ráadásul a film legnagyobb durranásának ígérkezik!

Ő mentheti meg a Justice League csapatát? Felkötheti a gatyáját!

Kezdjünk rögtön a jó hírrel! A Justice League zenéinek listája kiszivárgott, ebből pedig levonhatunk egy meglepő, de annál örömtelibb tényt!

Ugyanis a felsorolásban, minden karakterhez megtalálhatjuk a már ikonikussá vált introját. Ez persze önmagában még nem olyan nagy szám, ám Wonder Woman (Gal Gadot), Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa), valamint Superman (Henry Cavill) mellett egy hetedik szuperhős neve és, dallama is szerepel!

 

A post shared by DC (@dccomics) on

A hősünk pedig nem más, mint a Zöldlámpás, akinek zenéjét ráadásul az Imagine Dragons komponálta a címe pedig, Unite The Seven lett.

Így a rajongók reménykedhetnek benne, hogy, ha csak egy cameó erejéig is, de láthatják kedvencüket, azt azonban, hogy ki formálhatja meg a zöldruhást, egyelőre nem tudni.

Ha pedig mindez nem lenne elég, Shazam megjelenésének híre is szárnyra kapott, ám erre még semmilyen árulkodó jelet nem kaptunk.

Viszont egyre gyanúsabb, hogy egy valakit mégsem láthatunk majd a közelgő moziban, ugyanis azt pletykálják, hogy Lex Luthort - akit Jesse Eisenberg játszik - kivágták a kész alkotásból. Ebben csak az a bökkenő, hogy Luthor karaktere amúgy sem szerepelt a csapat történeteiben, így nem értjük, miért írták egyáltalán bele, főleg ha később kivágták őt?

De nemcsak tőle kell megválnunk, hanem úgy fest, hogy Ben Afflecket valóban nem láthatjuk majd a Matt Reeves által rendezett Batman-filmben, amiről végül megerősítették, hogy igenis szerves része lesz a DC világának és történetében kapcsolódni fog a Justice League cselekményéhez! Az Oscar-díjas színész kiszállása pedig, ennek fényében még érthetetlenebb!

Mi bevalljuk, örülnénk, ha Affleck tényleg kiszállna a denevérember önálló filmjéből!

Forrás: screenrant.com, theplaylist.net
Képek: Instagram.com