A Scarlett Johansson által életre keltett szuperhősnek ugyan nincsenek különleges képességei, mégis halálos fegyver a Bosszúállók csapatában. Azonban hiába központi szereplő, eddig még nem jutott főszerephez. Ez most megváltozhat.

Önálló Fekete Özvegy-filmet kaphatunk?

Egyre nagyobb az igény a női hősökre, ezt pedig a stúdiók is észrevették. Most már nem esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, csupán a férfiak vihetnek sikerre egy-egy történetet. Az utóbbi időben erre Jennifer Lawrence a legfeltűnőbb bizonyíték Az éhezők viadala sorozattal, és azóta egyre több hasonló filmet kapunk.

Most Kevin Feige – a Marvel Stúdió feje – vetette fel, hogy elkezdtek gondolkodni, hogy egy Fekete Özvegy film igenis megállná a helyét a mozikasszáknál.

A karakter eddig már öt Marvel filmben teljesített, azonban központi szerepe ellenére, eddig még nem foglalkoztak az ő történetével. Pedig ha belegondolunk a folytonos utalásokra, egy eredetsztori igazán megállta volna a helyét, lévén egy végtelenül izgalmas karakterről beszélünk. Johansson pedig szintén bebizonyította már, hogy lazán lenyomja a férfiakat is.

Önálló Fekete Özvegy-filmet kaphatunk?
 


Nemrég a Deadline készített interjút a Marvel fejével, és arról kérdezték, hogy a harmadik Amerika Kapitányból mely karakterek esélyesek arra, hogy egyedül is bizonyíthassanak:

„A karakterek közül, akiket említettél – Falcon, Sólyomszem, Hadigép és Fekete Özvegy –, kreatív és érzelmi szempontból is egy Fekete Özvegy filmet fontolgatunk a leginkább!” – mondta Feige.

Amikor megkérdezték, hogy miért pont őt választanák ki, Feige leginkább Johansson színészi alakítására és a karakter izgalmas múltjára utalt – hozzánk hasonlóan.

Önálló Fekete Özvegy-filmet kaphatunk?
Azonban még ne jöjjünk izgalomba, hiszen Marvelék viszonylag elfoglaltak lesznek az elkövetkező években, hiszen már bejelentették a következő 10 projektjüket, úgyhogy Johanssonnak még várnia kell egy picit.

Forrás: Zimbio
Képek: Tumblr