Ha a folytatás címéből még nem is, de az alcíméből mindenképpen következtethetünk rá, hogy kinek lesz fontos szerepe a filmben. Mi kezdünk izgatottak lenni, annak ellenére is, hogy az első rész nem lett a kedvencünk.

Összeállt a kép: végre tudjuk a Jurassic World 2 címét!

Na, szóval nem kerülgetjük a forrókását, a 2015-ös Jurassic World második része már javában forog, és a készítők szépen meg is kezdték a történet promózását. Noha, az előzetes még várat magára, végre megtudtuk, hogy mi lesz a címe és az alcíme a J. A. Bayona rendezésében érkező mozinak:

„Fallen Kingdom” vagyis Elbukott Birodalom!


Hogy ezzel éppen most valamelyik jól ismert szigetre, vagy pedig a kihalt dinoszauruszokra gondolnak, azt nem tudjuk, azonban ha tovább leskelődünk, még izgalmasabb dolgot találhatunk. Az alcím ugyanis egy, az eredeti részekből – konkrétan az első Jurassic Park-ból – vett ikonikus idézet, ami szinte központi gondolatává vált a dinós moziknak:

„Life Finds a Way”, vagyis Az élet utat tör magának.
 

Összeállt a kép: végre tudjuk a Jurassic World 2 címét!

Ezt pedig nem mástól hallhattuk anno, mint a macsótól, aki a második rész főszerepét is vitte, Ian Malcolm-tól (Jeff Goldblum-tól).

Nem is annyira sokkoló, hogy kiemelt szerepet kap ez az idézet a Jurassic Wolrd 2 plakátján, hiszen azt már tudni lehet, hogy az imádott Jeff Goldblum is szerepelni fog a folytatásban. És ezek után nagyon reméljük, hogy nem csak egy cameo erejéig!

Mellette természetesen az előző felvonás két kiemelt szereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatérnek, sőt új karakterek is feltűnnek majd a színen (mily meglepő). Minket például különösen érdekel, hogy kik lehetnek majd a fiatal kis hősök, hiszen a rendező már promózgatott egy fotóval, amin egy kislány látható éppen, megannyi dinoszaurusz csontváz között:

Összeállt a kép: végre tudjuk a Jurassic World 2 címét!
 


Ahogy már említettük Bayona ül a rendezői székbe, azonban nem amrad egyedül, hiszen az elsőt sikerre kormányzó Colin Trevorrow (aki a Star Wars 9 várományos rendezője) most is visszatér, csak producerként.

A történetét tekintve egyelőre semmit sem tudni, azonban Trevorrow még 2015-ben meglebegtetett egy érdekes sztori ötletet (ami simán visszaköszönhet a Fallen Kingdom-ban is):

„Dr. Wu azt mondja a filmben Mestraninak, hogy nem ők lesznek mindig az egyetlenek, akik dinoszauruszt teremtenek. Szerintem egy érdekes ötlet, amit ha nem is dolgozunk fel teljesen a filmben, van rá hely ebben az univerzumban.”


Miután a Dr. Wu-t alakító BD Wong is visszatér (állítólag), simán esélyes egy ehhez hasonló történetszál. Ráadásul egy sokkal rémisztőbb és sötétebb világot ígérnek a készítők…

Mit gondoltok?
 

Forrás: EW