Biztosan mindannyian drukkoltunk már egy-egy szerelmes párnak a kedvenc mozinkban, de mi történik akkor, ha a hollywood-i csillagok nem csak egy történetben bizonyulnak tökéletes párosnak? Eláruljuk!

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

Bizony, így születnek meg az olyan filmtörténeti dinamit duók, mint akiknek listáját most összeszedtük nektek:

1. Helena Bonham Carter és Johnny Depp

Az ő szerelmük valójában a legtöbb film esetében egyoldalú a színésznő részéről, de az biztos, hogy ha az egyik feltűnik a moziban, akkor tuti, hogy a másikat is látni fogjuk. Igaz, ennek oka főként Depp és a rendező, Tim Burton barátsága lehet, aki akárcsak barátját, feleségét, Cartert is előszeretettel játszatja műveiben. 

2. Meg Ryan és Tom Hanks

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!
 

 

A ’90-es évek egyik nagy párosa a bájos arcú Meg Ryan és a jóságos tekintetű kicsit szerencsétlennek tűnő Tom Hanks. Olyan filmekben játszottak együtt, mint A szerelem hullámhosszán, Joe és a vulkán, az I.Q. – A szerelem relatív, majd 2015-ben ismét egymás mellett láthattuk őket az Ithaca című drámában.

3. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

Lawrence és Cooper mondhatni egymásnak köszönhetően értek fel a csúcsra, valamint persze a Napos oldal című mozinak, ami teljesen új irányt mutatott a drámáknak, sajátos keserédes humorával. A két tehetség egy csapásra sztár lett, innentől fogva pedig nem volt megállás, olyan közös produkciók következtek, mint az Amerikai botrány, a Serena és a Joy című művek.

4. Drew Barrymore és Adam Sandler

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

A vígjátékok királynőjéről és több-kevesebb sikerrel, királyáról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy ne működnének jól együtt a vásznon, márpedig a két színész a Nászok ásza óta egyre jobban a szívünkhöz nőtt. Majd az 50 első randi című filmben egy életre megszerettük őket, a Kavarás című mozival pedig ismét felelevenítették, miért is jegyeztük meg őket anno.

5. Julia Roberts és Richard Gere

Listánk talán legikonikusabb kettőse az övék, akik a Micsoda nővel egy életre beírták magukat a filmtörténelembe! Mi sem gondoltuk, de mindezt még sikerült megfejelniük az Oltári nővel, ami után már tényleg megbizonyosodhattunk arról, hogy nem fogunk hozzájuk hasonlót találni.

6. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

A Titanic szerelmes párja azóta, hogy minden néző szívét összetörték a filmmel, egyszer játszott csupán együtt, A szabadság útjai című moziban. Azonban nem feledkezhetünk meg arról az emlékezetes pillanatról sem, mikor Leo végre elnyerte hőn áhított Oscar-szobrát, aminek Winslet talán őszintébben örült, mint a színész. Örökre szóló barátság lett az övék.

7. Kate Hudson és Matthew McCounaghey

A 2000-es évek romantikus vígjátékainak főszereplői egyértelműen ők voltak, gyakran külön-külön, de együtt még inkább, hiszen a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt kötelező darabbá vált a romkom imádók számára, a Bolondok aranya című filmről már nem is beszélve, aminek sikeréhez elég volt annyi, hogy Hudson és McConaughey ismét összefogjon a vásznon.

8. Diane Keaton és Woody Allen

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

A kultikus párt a való életben is gyengéd érzelmek fűzték egymáshoz. Hála az égnek, hiszen szerelmüknek és későbbi jó viszonyuknak köszönhetünk olyan mester műveket köszönhetünk, mint amilyen az Annie Hall, a Játszd újra, Sam, a Manhattan, és a Szerelem és Halál című alkotások!

9. Angelina Jolie és Brad Pitt

Válás ide vagy oda, azt senki sem vonhatja kétségbe, hogy Hollywood egyik legsármosabb színésze és leggyönyörűbb színésznője tökéletesen mutatnak a vásznon, ahogyan azt már a Mr. és Mrs. Smith című film során is megtudhattuk. A kémia pedig később is működött közöttük A tengernél című alkotás esetében is. Így vagy úgy, az alkotópáros már biztosan bejegyezte magát a történelembe!

10. Emma Stone és Ryan Gosilng

Összegyűjtöttük a 10 legfeledhetetlenebb filmes párost!

Ők ketten napjaink nagy kedvencei, az egyetlenek, akiknek sikerülhet elbitorolnia a legjobb filmes páros címét az előbb felsoroltak közül. Imádnak együtt dolgozni, mi pedig imádjuk az összes közös munkájukat, melyek között olyan alkotások szerepelnek, mint az Őrült, dilis, szerelem, a Gengszterosztag, valamint a várva várt Kaliforniai álom.

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com, pinterest.com