2011 óta rajongunk Bucky Barnes-ért, amióta feltűnt az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmben, majd egyre nagyobb szerepet kapott a folytatásokban, most pedig lehet, hogy egy újabb hős sztoriban láthatjuk!

Régi ismerős köszönhet vissza a Fekete Párduc filmben!

A karaktert játszó színész, Sebastian Stan további kilenc filmre írta alá szerződését, így könnyen megtörténhet, hogy a jövőben több képregény adaptációban is találkozhatunk majd vele!

Ennek első állomása, hogy a Tél katonája szerepelhet a készülő Fekete Párduc moziban. Stan elárulta, hogy szívesen látná a katonát más szuperhős filmben, melyek közül egyértelműen a Fekete Párduc a legmegfelelőbb.

„Nem tudom. Úgy értem ez nyilvánvalóan olyan dolog, amit még nem tudok megmondani. Nézzük, hogyan fejeződött be az előző filmben a sztorija? Egyértelműen a Fekete Párduc az a mozi, amiben benne kellene lennie, úgy érzem, ez lenne a magától értetődő, de nem vagyok benne biztos, hogy így is lesz.” – nyilatkozta Stan.

Régi ismerős köszönhet vissza a Fekete Párduc filmben!

Bár egyelőre Chadwick Bosemanen, Michael B. Jordanen, Andy Serkisen és Lupita Nyong’o-n kívül még nem hoztak nyilvánosságra más neveket a Fekete Párduc című alkotás kapcsán.

Viszont az Amerika kapitány: Polgárháború befejezéséből kiindulva, valószínűleg viszont láthatjuk a "régi barátot", az Avengers: Infinity War-ban, ami nem kevés izgalmat ígér, ahogyan a Fekete Párduc is. A Bosszúállók folytatása 2017-ben debütál majd, akár Buckyval, akár nélküle!

Ti szeretnétek látni Sebastian Stan-t a készülő moziban?

Forrás: cinemablend.com
Képek: Tumblr