A híresség nem először jár hazánkban, ám most úgy tűnik, tényleg bármikor összefuthatunk vele a főváros utcáin, a szerencséseknek még lencsevégre is kaphatták! Mutatjuk!

Szemeket nyitva tartani! – Jeremy Irons ismét Budapesten!

Valakinek szuper napja lehetett tegnap ugyanis, Jeremy Irons sétált vele szemben a Bartók Béla úton!

Az persze nem titok, hogy mi imádjuk a színészt, de úgy tűnik ő is nagyon kedvelheti hazánkat, hiszen már visszatérő vendég Magyarországon.

A laza és stílusos sztár, egyébként Jennifer Lawrence és Joel Edgerton-nal forgatja a Red Sparrow című kémfilmet, amiben többek között olyan fiatal magyar tehetséget is láthatunk majd, mint Szabó Simon!

Ha pedig már az új nemzedékről van szó meg kell említenünk, hogy nemrég maga Irons jelentette ki, hogy szerinte a mai, fiatal kollégáinak sokkal nehezebb dolguk van, mint amilyen annak idején neki volt, negyven évvel ezelőtt!

„Amikor én kezdtem simán szünetet tarthattál a filmezésben és elmehettél színházakba szerepelni, hogy aztán három éven keresztül minden hónapban új darabot tanulj, és egy sor új dologban próbálhasd ki magad! Ha pedig valami nem sikerült, nem törte derékba az egész karrieredet, csak mert elbuktál, sokkal inkább tanultál az esetből és a hasznodra vált!”

A színész azt is elárulta, hogy legutóbbi filmjének, az Assassin’s Creed-nek a bukásáért is, a felgyorsult világunkat hibáztatja. Szerinte ugyanis ma már egy személy népszerűségét az interneten mérik és a szerepeket is ezek alapján osztják ki, míg régen a castingon dőlt el, hogy érdemes-e a színész a szerepre.

„Ma már akkor kapod, meg a szerepet, ha több a követőd, nem pedig, ha több a tehetséged” – nyilatkozta Irons.

 

A post shared by Max Irons (@officialmaxirons) on

Meglepő azonban, hogy a nagy öreg lesújtó véleménye után, a harmincegy éves fia, Max Irons (a Burok című film főszereplője) mégis ezt a szakmát választotta és úgy tűnik, nem is hiába, hiszen az újonc egyre jobban teljesít! Ehhez pedig a kedves papa csak a következőket fűzte:

„Kemény szakma ez, nem akartam, hogy a fiam is ennél kössön ki, de nagyon akarta én pedig úgy gondolom, hogy nagyon jó is benne!”

Forrás: express.co.uk, welovebudapest
Képek: Instagram.com,Tumblr.com