Brie Larson alakítja majd Carol Danvers-t, aki szerinte megpróbálja jobb hellyé tenni a világot, de nem kell aggódnunk mindezt, humorral teszi majd! Mire számíthatunk még a hősnőtől? A színésznő elárulja neked is!

Tudj meg többet Marvel Kapitányról!

A 27 éves sztár már nagyon készül az új szerepre, így nem csoda, hogy lelkesen beszélt, arról, hogyan is képzeljük el Marvel Kapitányt:

„Ő az igazság harcosa, aki a összeköti az univerzumot és a Földet, egyfajta hídként kell elképzelnünk, Ugyanakkor ő sem tökéletes, küzd a magában rejlő hibákkal és próbálja a világot egy szebb és jobb hellyé tenni. Képes repülni és a kezéből kilőni dolgokat, és persze nagyon vicces is!”

 

A post shared by Brie (@brielarson) on

Larson egyébként korábban már utalt arra, hogy a karaktere lesz a hiányzó láncszem a Marvel Univerzum történetmesélésének, ami a bolygónk, valamint az űr között történik!

Éppen ezért él bennünk a remény, hogy a hősnőt láthatjuk majd a Bosszúállók, valamint a Galaxis őrzőinek is a közelében, akik egyébként úgy tűnik, hogy a készülő Infinity War-ban már együtt harcolnak a Földet fenyegető erők ellen!

 

A post shared by Brie (@brielarson) on

Kevin Feige a Marvel-filmek producere pedig azt is elmondta, milyen akadályokon ment keresztül Brie Larson, hogy végül az övé legyen a szerep:

„Nagy elvárásoknak kellett megfelelnie, hiszen magasra tettük a lécet, mikor Robert Downey Jr.-nak adtuk Vasember szerepét, azóta pedig folyamatosan újabb és újabb sztárokat választottunk az ikonikus karaktereinkhez. De mi nagyon boldogok voltunk, hogy az egyik kulcsfontosságú szereplőnknek, Marvel Kapitánynak, azt a Brie Larson-t választottuk, aki nemcsak, hogy minden kritériumunknak megfelelt, de valóban lelkes volt, hogy részese lehet ennek a családnak!”

Forrás: themovienetwork.ca
Képek: Instagram.com