Meglepődnénk, milyen helyekre kerültek már ez idáig az aranyszobrok! Ugyanis annak ellenére, hogy azt gondolnánk minden színész álma a díj, úgy tűnik, egyesek még sem tartják annyira nagy becsben! Lássuk, kinél, hol jöhetne szembe velünk egy-egy szobrocska!

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

Hallottunk már egy-két cifra történetet arról, hogy Meryl Streep az Akadémia által először neki ítélt díjat még a gála estéjén a női mosdóban felejtette, de tavaly is keringett arról pletyka, hogy hiába az évtizedes várakozás Leonardo DiCaprio is megfeledkezett az Oscar szobráról!

Dustin Hoffman

A két Oscar-díjas színész a Kramer kontra Kramer, valamint az Esőember című filmekért nyert szobrát is a dolgozószobájában tartja az íróasztalán. Mi valahogy úgy képzeljük, hogy a nagy sötét fabútorok között, sejtelmes megvilágításban pihennek a díjak az asztalon!

Goldie Hawn

A színésznő A kaktusz virága című filmben nyújtott alakításával 1969-ben hazavihette a mindenki által óhajtott aranyszobrocskát, amit az egyébként nagyon spirituális Hawn, a meditációs szobájában tart, amit „India szobának” nevezett el.

Emma Thompson, Kate Winslet és Susan Sarandon

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

Emma Thompson akárcsak Dustin Hoffman két Oscar-díjas tehetség, aki elég különös helyet talált az aranyszobrainak! A színésznő ugyanis túlságosan is feltűnőnek gondolta a díjait, ezért a fürdőszobájába száműzte őket! Talán ott kevésbé szembetűnő? Vagy jobban passzolt az ottani berendezéshez? Mindenesetre érdekes választás!

Úgy tűnik, a fürdőszoba nagy népszerűségnek örven az Oscar-díjasok körében, ám Winslet még ennél is tovább ment azzal, hogy az aranyszobrát, amit a Felolvasóért kapott a mellékhelyiségbe száműzte. Csak remélni merjük, hogy nem a wc tartályon kapott helyet!

Susan Sarandon állítólag jó darabig a vendég wc-jében tartotta a díját, majd elajándékozta egy múzeumnak, amit azóta sem látott!

Gwyneth Paltrow

Amikor a színésznő a ’90-es években megnyerte az Oscar-díjat, hirtelen kitüntetett figyelmet kapott, amit állítása szerint nem igazán tudott mire vélni. Nos, Paltrow érdekes módját választotta az akkori sikerének feldolgozására, ugyanis a díját egyszerűen csak eldugta, hogy ne is lássa!

Jennifer Lawrence

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

Az ügyeletes hollywoodi szőkeség első nagyobb szerepét rögtön díjra váltotta és miután sikerült is feljutnia a lépcsőn, hogy átvegye az aranyszobrot, jobbnak látta, ha szülővárosában lévő otthonában tartja a családi zongorán! Vélhetőleg ott nagyobb biztonságban van, Lawrence-nél!

George Clooney

A szinten kétszeres Oscar-díjas szívtipró, megbecsült helyen, saját könyvtárában tárolja az aranyszobrait, amikre saját bevallása szerint is nagyon büszke!

Anna Paquin

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

A színésznő egészen fiatalon nyerte el az Oscar-t, tulajdonképpen még gyerek volt, így nem csoda, hogy a legmegfelelőbb helynek - ahol a díjat tárolhatja - a gardróbját tartotta, ott is a csizmái mellett volt megtalálható az aranyszobor!

Russel Crowe

Talán az ausztrál színésznek sikerült a legmeghökkentőbb és egyúttal a legméltatlanabb helyet találnia a díja számára. Crowe az ausztrál farmjának egyik tyúkóljában tartja az aranyszobrot, szerinte ugyanis az Oscar inspirálja a szárnyasokat a kotlásban!

Tom Hanks

Vajon hol tartják sztárjaink az Oscar szobraikat?

A színész, akinek sikerül két egymás utáni évben is elnyernie az Akadémia díját, az egyik legbarátságosabb sztár a napjainkban, Ezt pedig mi sem bizonyítaná jobban, mint hogy mindkét Oscar-díját egy olyan könyvespolcon tárolja, ahol az iskolai foci kupái és a feleségének szánt, „a világ legjobb anyukája”- díj is helyet foglal!

Kíváncsian várjuk, kik lesznek az idei díjátadó nyertesei, ahogyan azt is, ők hol találnak majd helyet a szobraiknak!

Ne feledjétek, az idei Oscar gálát február 26-án hajnalban!

Forrás: craveonline.com
Képek: tumblr.com