A sztárvilágban gyakoriak a szerelmek és a barátságok is, most pedig úgy tűnik, hogy két kedvencünk Tom Hiddleston és Michael Fassbender nagyon is egymásra találtak. Lehet azonban hogy mindez csupán csak látszat és más áll a dolog hátterében?

Véget érhet a McFassy, de új bromance van születendőben!

Nemrég napvilágot látott egy GIF, amin a Thor-filmek Loki-ja osztja meg érzéseit kollégájával kapcsolatban, ám nem egészen úgy, ahogyan arra számítottunk.

Tom Hiddleston ugyanis ugyanazzal a problémával küzd, amivel Mark Wahlberg is, azaz hogy összetévesztik egy másik hírességgel!

Véget érhet a McFassy, de új bromance van születendőben!

Míg Walhberg esetében ez azt jelenti, hogy azt hiszik róla, hogy ő Jason Bourne, azaz Matt Damon, addig az angol színészt ír kollégájával, Fassbenderrel keverik az emberek.

Ezzel kapcsolatban adott hát hangot Hiddleston egy dedikált Fassbender portré segítségével:

"Nem bánom, ha az emberek autogrammot kérnek tőlem, de utálom, ha Michael Fassbender aláírását várják! Én nem ő vagyok oké? Tom Hiddleston vagyok!"

Véget érhet a McFassy, de új bromance van születendőben!

Majd a színész felmutatta az aláírt fotót, mondván a képen látható Michael Fassbender és hozzátette:

"Bocsi, de ezt nem kaphatjátok meg. Ez az enyém!"

Mindezt pedig sikerült még egy olyan tettel megfejelnie, amit alig hittünk el:

Véget érhet a McFassy, de új bromance van születendőben!

Így megnyugtathatunk minden kedves McFassy rajongót, a két színész, James McAvoy és Michael Fassbender barátsága töretlen, akárcsak Hiddlestoné Chris Hemsworthéval, mindezt pedig mi sem példázná jobban, mint hogy az egész internetet ellepték közös szelfijeik, melyeket a Thor: Ragnarok című film forgatásán lőttek.

Mi azért nem mondjuk, hogy nem örültünk volna, ha kiderül, hogy újabb két kedvencünk kötött szoros barátságot, de nem csüggedünk, hiszen még mindig itt vannak nekünk, többek között az egy életre cimborákká vált Ian McKellen és Sir Patrick Stewart, valamint Ben Affleck és Matt Damon párosai.

Véget érhet a McFassy, de új bromance van születendőben!
 


Egyébként mindkét sztár lázasan dolgozik!

Michael Fassbender új filmjét az Assassin's Creed-et az év végén láthatjuk a mozikban, a Hiddleston szereplésével készülő Thor: Ragnarok című alkotást pedig 2017 őszén mutatják be!