James Gunn alkotásával egyszerűen nem bírunk betelni! Bár lehet, hogy néhányan úgy gondolják, jobb, ha a film bizonyos részletei csak a moziban durrannak el, szerintünk kár lenne erről lemaradni! Na, lássuk, mit művelnek ezek már megint!

Végre! A galaxis őrzői új előzetesében Star-Lord faterja is befigyel!

A srácok bizony idén májusban végre visszatérnek, mi pedig eddig már csodálkoztunk az új szereplőkön, a főgonoszon és persze a csodálatos filmzenén, ahogyan az eddigi előzeteseket is tátott szájjal bámultuk természetesen.

Most Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) és persze Baby Groot (Vin Diesel) újabb galaktikus kalandokban vesznek részt, amibe betársul hozzájuk Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Mantis (Pom Klementieff) is!

Az új előzetesből pedig kiderül, hogy a szedett vedett társaság bátrabb és bénább, mint eddig bármikor! Még mindig nem értenek egyet semmiben és még mindig hatalmas a szájuk, ami nem is lenne gond, ha nem hatalmas szörnyekkel és az aranyba burkolt Elizabeth Debicki által alakított, gazfickóval kellene szembenézniük!

Szerencsére mindezek közben is ráérnek családot egyesíteni, így végre kiderül, hogy Star-Lord apja Ego, mi pedig végre láthatjuk Kurt Russell-t is! Ja és Baby Groot-ról sem feledkezzünk meg, ugyanis cukibb, mint valaha!

De jobb, ha a saját szemetekkel is meggyőzödtök róla, milyen eszement egy filmre számíthatunk A galaxis őrzői 2-vel!

A galaxis őrzői 2 májusban kerül a mozikba!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com