A különböző sztárallűrök és munkahelyi balesetek mellett, bizony a kínosabbnál kínosabb történetek is jócskán késleltethetik, illetve veszélyeztethetik egy film elkészületeit. Lássuk, melyek voltak a legmeredekebb pillanatok!

Wow! Íme, a valaha volt legcikisebb forgatási sztorik!

1. Hugh Jackman

Nagy kedvencünk még 1996-ban alakította Gastont A szépség és a szörnyeteg ausztrál változatában.

„Fel kellett emelnem Belle-t, közben pedig énekelni a dal rámeső részét, ám amikor felemeltem a kolléganőmet, éreztem, hogy valami nem stimmel, és nem fogok tudni énekelni. Így hát áttettem a másik vállamra és megkértem, hogy ne énekeljen. Ő pedig fejjel lefelé lógva értetlenül kérdezte, hogy mi a baj, mi folyik itt? Mi a ciki, ha nem ez?”

2. Simon Pegg

Amíg a Star Trek – Sötétségben című film munkálatai folytak, bizonyos jeleneteket egy régi atomreaktorban készítettek el, ahol Simon Pegg azzal viccelte meg kollégáit, hogy mindenkinek adott egy speciális neutron krémet, amivel be kellett, hogy kenjék magukat, nehogy a rossz ionok, amik a levegőben találhatók, gondot okozzanak nekik. A dolgot mindenki teljesen komolyan vette, egészen addig, míg Pegg kollégája, Benedict Cumberbatch véget nem vetett a tréfálkozásnak, azzal, hogy lebuktatta a színészt és szembesítette a stábtagokat az igazsággal!

3. Zac Efron

Wow! Íme, a valaha volt legcikisebb forgatási sztorik!
 


Minden idők egyik leghíresebb nyitóképe a Baywatch című sorozatból ismert, lassított futás!

A népszerű széria mozi változatában Zac Efron játszhatta az egyik kulcsfigurát, ám úgy tűnik, hiába a kockahas és a napbarnított bőr, az ominózus jelenet kifogott a színészen, aki többször is orra bukott a felvételek során!

4. Emily Blunt

A színésznő egy interjú során beszélt arról, melyik a legrosszabb forgatási élménye. Blunt pedig azt a kínos pillanatot hozta fel, amikor a Sorsügynökség című filmhez vettek fel egy táncjelenetet, ő pedig az egész stáb előtt, szó szerint pofára esett!

5. Jennifer Lawrence

Wow! Íme, a valaha volt legcikisebb forgatási sztorik!

Talán az egyik legviccesebb és legbénább A-listás sztár Hollywoodban. Ám azt kevesen tudják, hogy a „nagy Oscar-esése mellett” több kínos szituációban is része volt már a színésznőnek. Például Francis Ford Coppolának sem sikerült úgy bemutatkoznia, ahogyan azt szerette volna!

Lawrence a barátaival vacsorázott, amikor észrevette a fantasztikus rendezőt, akihez úgy döntött, oda is megy bemutatkozni. Csakhogy a színésznő mezítláb volt, amit csak akkor vett észre, amikor már elindult, ezért azt remélte, Coppola sem veszi majd észre a hiányos öltözékét. Miközben pedig egyenként bemutatkozott az egész asztaltársaságnak, kénytelen volt észrevenni, hogy nemcsak a lábbelije hiányzott, hanem hátul a ruhája is felcsúszott, így mindenki láthatta az alsóneműjét!

6. Martin Freeman

A színész legkínosabb élménye A hobbit forgatásához fűződik. Ugyanis a „mi lenne ha” című játékot játszották kollégáival, neki pedig döntenie kellett, hogy fogja magát és minden szó nélkül otthagyja a forgatási helyszínt és megmássza a közeli hegyet, anélkül, hogy bárkinek is elmondaná, mit és miért csinál, vagy választhatta azt az opciót is, hogy jóval többet mutat meg magából a stábtagok előtt.

7. Liam Hemsworth

Wow! Íme, a valaha volt legcikisebb forgatási sztorik!

A fiatalabbik és csendesebbnek tűnő Hemsworth fiúnak sikerült bepisiltetnie Jennifer Lawrence-t!

A sármos színész Az éhezők viadala forgatásán  szerzett egy hamis hullát és elrejtette a szőkeség lakókocsijában, aki mikor meglátta a bábut, ijedtében állítólag be is pisilt, majd mérgében úgy behúzott Liamnek, hogy agyrázkódása lett!

8. Kellan Lutz

Ha olyan filmen dolgozol, amiben egy kis bőrnacit kell viselned, könnyen érhetnek balesetek.

Csakhogy Kellan Lutz a Herkules legendája című filmben szinte nem is nadrágban, sokkal inkább nadrágszoknyában volt látható, ami főleg az akciójelenetekben volt kényelmetlen, egyúttal pedig praktikátlan, hiszen gyakran elmozdult, ami újabb problémákat okozott a különböző kilógó testrészek miatt.

9. Michael B. Jordan

Wow! Íme, a valaha volt legcikisebb forgatási sztorik!

Van néhány ember, aki nagyon viccesnek találja a meztelenségét és úgy tűnik, hogy Michael B. Jordan is egy közülük, ugyanis a Csajkeverők című film forgatásáról mindkét kollégája, Zac Efron és Miles Teller is azt nyilatkozták, hogy zavarba ejtő volt!

Jordan ugyanis imádott ruha nélkül sétálgatni a díszletben, egyáltalán nem érdekelte, hogy ki látja meg nadrág nélkül!

Forrás: ranker.com
Képek: tumblr.com