KERESÉS search-close
Legyen Ön is műhold!

Látott már madárként? (Az ejtőernyősök most ne jelentkezzenek!) És műholdként? Természetesen nem... Most egy műhold-művésznek (igen, már ilyen is van) köszönhetően a helyükbe képzelheti magát! Nézzegessen úgy emberi remekműveket és meghökkentő helyeket, ahogy földhözragadt ember nem tud!

Befalta 5000 kalóriás utolsó vacsoráját, és várta hogy kivégezzék

Az 52 éves Richard Glossip-ot halálra ítélték egy 1997-es gyilkosságért. A büntetést méreginjekcióval hajtották volna végre rajta, azonban hiba csúszott a tervekbe, ami miatt a kivégzést elhalasztották. Glossip nem csak életben maradt, de még a halálra ítélteknek járó utolsó vacsoráját is behabzsolhatta. Az általa összeválogatott menüből két másik ember is gond nélkül jóllakhatott volna.

Az orosz hadsereg már felvételeket tett közzé a szíriai légicsapásokról - mutatjuk!

Oroszország azt mondja, hogy az Iszlám Állam egységeit támadják, a szíriai ellenzék szerint viszont a bombázásoknak civil áldozatai is lehetnek.

Ha tériszonyos, garantáltan rosszul lesz ezektől a képektől!

Nemrég avatták fel Kína első üvegből készült hídját a Pingjiang megyei nemzeti parkban. A 180 méter magas átkelő stílszerűen a Haohan Qiao, azaz a "bátor ember hídja" nevet kapta. Ön végig merne menni rajta?

Jim Carrey exbarátnőjét is beszippantotta a celebek vallási szektája

Catriona White holttestére hétfő este találtak rá, pár nappal azután, hogy a színész újból szakított vele. A 30 éves White-tal gyógyszertúladagolás végzett, a hatóságok öngyilkosságként kezelik az ügyet. Most újabb fontos információk szivárogtak ki a lány utolsó hónapjaival kapcsolatban: White is tagja volt a sokat kritizált Szcientológia Egyháznak, amely számos hollywood-i hírességeit is tagja között tudhat. Catriona White öngyilkossága előtt nem sokkal csinálta végig az egyház méregtelenítő programját.

Lánya nevelőapja miatt szakította félbe az esküvőt

Az ohiói férfi nem hagyta, hogy lánya csak úgy férjhez menjen: az oltárhoz hívta a 21 éves menyasszony nevelőapját is, hogy legalább a nagy napon elássák a csatabárdot. A lányt így végül mindkét apja odakésírte a vőlegényhez - ráadásul mindkét férfinak Todd a neve!

14 baba, akik túlélték a saját születésüket

Elsőre furcsán hangozhat a cím, azonban a képeken szereplő gyerekek és felnőttek a normálisnál jóval korábban jöttek a világra. Ma már a fejlődő magzat életét fenyegő legnagyobb veszély a koraszülés. Hazánkban a babák mintegy 8,4 %-a 2500 grammnál kisebb testsúllyal születik, megfelelő orvosi segítséggel azonban belőlük is egészséges gyerekek, majd később felnőttek válhatnak. Ezek a fényképek reményt adhatnak mindenkinek, aki hasonló helyzetben van.

BRÉKING! Putyin zöld utat kapott az orosz parlamenttől, és beveti hadseregét Szíriában!

Oroszország most már hivatalosan is beszállt a szíriai háborúba.

Takarítson serényen, különben ezekkel a szörnyetegekkel kell megosztania a lakását!

Bízzon bennünk, ha megnézi ezeket a képeket, motiváltabb lesz a következő takarításnál!

Repülős Gizit találta a szekrényében egy férfi a ruhák helyett

Képzelje el, hogy leugrik egy kávéra, és mire visszatér, már egy 88 éves néni turkál a cuccai közt. Nos, pontosan ez történt egy Hajdúszoboszlói fiatalemberrel, a legenás Repülős Gizi legújabb áldozatával.

Tényleg hasonlít Bódi Sylvi és Nicole Scherzinger?

A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője a tengerpart fövenyen villantott Instagram-fotót, amihez mellékelte a Pussycat Dolls egykori énekesnőjének hasonpózú egyik fényképét is, mert szerinte nem lehet nem észrevenni az egyezéseket. Mi képtlenek vagyunk dönteni, úgyhogy Önön a szavazás sora!

Tudjuk, mi hiányzik az Ön életéből! Egy 1281 darabos billentyűzet!

Vajon mi lehet az, ami még a Marson csordogáló folyékony víznél is sokkal fontosabb? Nyilvánvalóan az, hogy még gyorsabban tudjunk hangulatjeleket írni csetelés közben! Tom Scott áttörésének köszönhetően most ez a teher is lekerült végre az emberiség válláról. A fiatalember épített ugyanis egy gigabillentyűzetet, amelynek minden gombja egy-egy hangulatjel. Nézze meg közelebbről!

Most Ön is megnövelheti Magyarország méretét!

Hazánk területe balszerencsés történelme miatt az utóbbi évszázadokban folyamatosan csökkent, és a folyamat visszafordítására tett kísérleteink is csak rontottak a helyzeten. Pedig Magyarország - ha ön is úgy akarja - igenis nagy, csak ismerni kell a Mercator vetület fogalmát és a TheTrueSize nevű programot. Kattintson, tologassa kedvére a világ országait, büntessen és jutalmazzon kedve szerint! Fog még állni honvéd a Hargitán Reykjavikban!

Ennyi cuki ázott kutyát egy rakáson még biztosan nem látott

Mit kapunk, ha a menőséget beszorozzuk a mérhetetlen cukisággal? Hát egy kutyaszörfversenyt! Nézze meg az őszi szezon legmenőbb sporteseményét képeken!

Több százezren tiltakoznak a 21 éves fiú lefejezése és keresztrefeszítése ellen

Ali Mohammed al-Nimr bűne, hogy 2012-ben 18 évesen a demokráciáért tüntetett Szaúd-Arábiában az Arab tavasz idején. 2014-ben hirdették ki, hogy lefejezés és holttestének keresztrefeszítése vár rá, ítélete pedig jelenleg csak Szalman szaúdi király ellenjegyzésére vár. Nemrég online aláírásgyűjtésbe kezdtek a fiú életének megmentésért, a petíciót pedig percről-percre egyre többen írják alá.

A leukémiás lány dinnyemaggal váltja valóra álmait

A 12 éves Barbi szokatlan kéréssel fordult a Csodalámpa Alapítványhoz: ezer darab dinnyemagot kért, hogy a megtermelt gyümölcsök árából más gyerekek vágyait teljesíthesse. Bár maga is súlyos betegséggel küzd, nem hagyja, hogy az állapota legyűrje, inkább azon töri a fejét, hogy másoknak örömet okozzon. Az alapítvány segített neki, a betakarítás után a jószívű kislány pedig megtartotta ígéretét. 

Breaking: folyékony víz van a Marson!

Ahogy arról már írtunk, a NASA mai sajtótájékoztatóján óriási bejelentésre készült. Hogy pontosan mi hangzott el az eseményen, hamarosan kiderül a 18 órakor kezdődő RTL Híradóból!

Milyen pózban alszik éjszaka? Megmondjuk, mit árul el a párkapcsolatáról!

Alvópózok alapján megmondani, hogy milyen kapcsolatban van férjével/feleségével valamennyivel biztosabb, mint a csillagok állásából jósolni a jövendőt...

Erőszak közben fogantak, mégis boldogan élnek

Patricia Willocq fényképsorozatot készített azokról a kongói nőkről és gyerekekről, akik a térségben pusztító háború áldozatául estek. A képeken szereplő nőket megerőszakolták, ekkor estek teherbe a körülöttük lév gyerekekkel. 

Apja végzett a 19 éves muszlim lánnyal, miután lebukott óvszerlopás közben

Az 51 éves Asadullah Khan puszta kézzel fojtotta meg Lareeb nevű lányát, miután kiderült róla, hogy viszonyt folytat egy olyan fiúval, akitől szülei tiltották. Az apa szerint Lareeb szégyenbe hozta a családot, ezért kellett meghalnia. A gyilkosság után a lány holttestétől saját anyja segítségével próbáltak megszabadulni. 

Ilyen volt a fogyatkozó vérhold fényképeken

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, ma hajnalban különleges csillagászati jelenségben gyönyörködhettek azok, akik hajlandóak voltak hajnali 3-ig ébren maradni. Ha Ön nem volt köztük, akkor sem kell félnie, ugyanis most fotókon pótolhatja az élményt, amelyet legközelebb 28 év múlva csodálhat meg élőben. Ilyen volt a szuperholddal egybekötött holdfogyatkozás a világ különböző pontjain.

Mérgező hó esik egy indiai városban

Egész pontosan hóra emlékeztető hab. A Bangalore melletti Bellandur-tóba évtizedek óta ömlenek a szennyező anyagok a környékbeli üzemekből - mára gyakorlatilag egyenletes mérgező habréteg fedi az egészet, esős-szeles időben pedig a várost is ellepi a toxikus hó. Tessék, itt egy csomó fotó a soha véget nem érő halálos habpartyról!

Megmenekültünk! Mostantól tökéletesen szelfizhetünk a kutyánkkal!

Ennek a hiánypótló eszköznek köszönhetően zökkenőmentesen készíthetünk szelfit a kutyánkkal. Csak csatolja rá a telefonjára, tegyen a tetejére egy teniszlabdát, és pózolhat is.

Megoldódott a Mars legnagyobb rejtélye a NASA szerint

Az amerikai űrkutatási hivatal hétfői sajtótájékoztatóján óriási bejelentésre készül. Az eddig csepegtetett információk szerint alapvető tudományos áttörésről van szó, sokan emiatt úgy gondolják, a NASA tudósai végre bejelentik, hogy folyékony halmazállapotú vizet találtak a vörös bolygón. Amennyiben így van, még nagyobb az esély arra, hogy élet nyomaira bukkanjunk az égitesten.

Élve ásták elő a beton alól az állapotos kutyát

A Belka nevű kutya két napot töltött el úgy, hogy a nemtörődöm építőmunkások gyakorlatilag fölé rakták le a voronyezsi lakóház előtti új járdát. Végül a szomszédok összefogásával sikerült kiszabadítani, kölykei azonban így is elpusztultak. A hihetetlen mentőakciót videóra rögzítették.

Ámuldozzon vagy irigykedjen: Nádai Anikót még szebbé tette az anyaság

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője augusztus közepén adott életet Patrik nevű kisfiának, azóta szinte le sem lehet törölni a mosolyt az újdonsült anyuka arcáról. Szemmel láthatólag egyáltalán nem viselte meg a terhesség és a szülés, hiszen szebb, mint korábban bármikor. Nézze meg képeken, milyen egy igazán boldog kismama!

Első születésnapját ünnepli az agy nélkül született baba

Jaxon Buell rendkívül ritka születési rendellenességgel, ún. anencephaliával jött a világra. A betegség ötezer újszülött közül mindössze egyet érint, és az eddigi tapasztalatok szerint az ilyen csecsemők többnyire halva születnek vagy legfeljebb pár napig élnek. A kis Jaxon új fejezetett nyitott a betegség szakirodalmában, ugyanis már egy teljes éve dacol súlyos állapotával.

Nézze meg ezt az öt élőlényt, és már nem fogja olyan menőnek gondolni a tengerparti nyaralást!

A tengerben fürdeni nagyon csábító. Egészen addig, amíg bele nem gondolunk abba, hogy mi úszkál alattunk. Persze talán jobb is, ha csak ritkán fantáziálunk erről. Ha megnézi az alábbi képeket, érteni fogja, miért. 

Megható vagy inkább horrorisztikus? Halott szerelmét jegyezte el

Josh Thompson Abigail nevű kedvese tragikus hirtelenséggel hunyt el, amíg a férfi Korfun dolgozott. Mikor visszatért, úgy döntött, dacol az idővel és a halállal, majd megkérte az akkor már halott lány kezét a szüleitől, és még a gyűrűt is felhúzta az ujjára.

Rendőrök lőtték agyon az öngyilkossággal fenyegetőző kerekesszékes férfit

A delaware-i járőröket öngyilkossági kísérlethez riasztották, azonban ahelyett, hogy megakadályozták volna a szörnyűséget, ők lőtték le a deréktól lefelé béna férfit. A helyi fekete közösség felháborodott az eljárás miatt. Vigyázat, brutális felvételek!

Diszlexiája miatt csúfolták, ma már irigylik a 17 éves vállalkozót

Ollie Forsyth élete szomorúan indult: iskolás korában annyit szivatták az osztálytársai képességzavara miatt, hogy véget akart vetni az életének. Fordított a helyzeten, és tiniként online vállalkozást alapított, amelynek köszönhetően már 13 évesen is őrületeset kaszált. A szemtelenül fiatal srácot  felterjesztették az brit Év Vállalkozója Díjra is. Igazi sikertörténet következik!

Röntgenfelvételen jelent meg Jézus Mexikóban

Egy mexikói asszony biztos benne, hogy csodával határos gyógyulása Jézusnak köszönhető. 

Ez a 62 éves férfi testedzésbe fojtotta bánatát

Bemutatjuk Lazaro Almanarast! A nagypapakorú férfinek esze ágában sincs elhagyni magát: a nyugdíjasklub összejövetelei helyett kőkeményen gyúr, és ha épp nem saját izmait pumpálja, másoknak segít személyi edzőként. Mindig lehet ürügyet találni a  lustaságra, Almanarast viszont az élő példa arra, hogy akár a hatodik x után is nézhetünk ki bombajól! Testéért irigyelni fogják, történetéért biztos nem.

Egy kosárlabda segítségével tudott csak mozogni, most paralimpikon a kínai kislány

Ismerjék meg ezt az elképesztő kínai kislányt, akinek egy baleset miatt amputálni kellett a lábait négy éves korában, de nem adta fel. Sokáig úgy tudott csak mozogni, hogy egy félbevágott kosárlabdát húztak a derekára, most viszont már sorra nyeri az úszóversenyeket.

VV Zsófi cicicunamit zúdított a világra

A Való Világ 6 döntőse nem sajnálja emlőit a Facebook közönségétől, így most az Ön péntekét is bearanyozhatják a domborulatai. Már VV Dóri legutóbbi fotóinál is sejtettük, de most már végső bizonyosságot nyert, hogy a dupla mellvillantás az új őrület a VV-szereplők között.

Négymillió forintért vehetnek Hitler-festményeket egy szlovák aukción

Elég jól mennek a Hitler-képek az aukciókon, vasárnap újra kalapács alá kerülnek a náci diktátor alkotásai.

Ferenc pápa diktálja a tengerentúli kutyadivatot

A katolikus egyház feje a héten az Egyesült Államokban turnézik, az amerikaik pedig rendkívül izgatottak a különleges alkalom miatt. Tiszteletük jeléül Isten földi helytartjának öltöztetik be a négylábú háziállataikat.

Művészek leplezik le a hamis Instagram-fotókat

A szabályos négyzetbe foglalt Instagram-fényképeken többnyire tökéletes kompozíciók és harmonikus élethelyzetek köszönnek vissza szemet gyönyörködtető fotófilterekbe burkolva. Két fényképész most megmutatja, milyen valóság rejtőzik a négyzet határain kívül: sokszor rumlis szobák és mélyszegénységben élő emberek a képek eredeti modelljei.

Így szabadult ki a brit nő felnőttfilmek fogságából!

Jessie Maegan súlyos pornófüggőségben szenvedett, esténként akár 8 órán át is nézte a szexuális témájú fizetős honlapokat, sőt volt olyan eset mikor ebédszünetében telefonján keresztül is pornót nézett. Függősége tönkretette kapcsolatát, közel 4000 font (kb: 1.750.000 ft) adósságot halmozott fel és gyakran elaludt munka közben az éjszakai maratonok miatt.
 

BRÉKING! Több, mint 700 áldozat a mekkai zarándoklat közben kitört pánik miatt!

A mekkai zarándoklat közben eddig ismeretlen okok miatt pánik tört ki.

210 éve várunk erre pedig magától értetődő: itt a kutyavonat!

Már 1805 óta van gőzmozdony a világon.  Azt hittük a személy és áruszállításon kívül nincs már más ebben a műfajban. EDDIG! Ugyanis Texasban két testvér megtalálta a hiányzó láncszemet, készítettek egy  kutyavonatot. Igaz nem kötöttpályás, de kivállóan alkalmas a városi kóbor kutyusok szállítására. 
 

Szibériában újra megnyílik a pokol kapuja?

Örülhetnek Szibéria sátánimádói: úgy tűnik, hogy az Antikrisztus már megint az ő lakhelyükön próbál dimenziókaput nyitni a földi világ irányába. Ezesetben a hetvenes évek Szovjetuniójának legrémségesebb legendája öltene végre testet. Lehet, hogy valóban elérkezett a halálhörgés és siralom korszaka?

Közel az emberiség pusztulása: megérkezett a szelfikanál

Fogadjunk, eddig el sem tudta képzelni, mi lehet a következő lépés a szelfizés evolúciójában, de most itt a válasz: megérkezett a szelfikanál! Miért használna egyszerű szelfibotot, ha az eszköznek egyszerre mindkét végét is hasznosíthatja? Mostantól közvetlenül a táplálkozás pillanatában is lekaphatja önmagát! Íme minden idők legértelmetlenebb hülyesége.

A koalabébi mamája helyett egy plüssmackót ölelget

Orvvadászok helyett morbid módon éppen a hivatalos hatóságok fenyegetik az anyaállat életét. Ausztráliában mesterséges módon igyekeznek kordában tartani a koalaállomány nagyságát, így a beteg állatokat gyakran meggyilkolják.

Itt az ősz! Van öt jó hírünk a szinglik számára!

Eltelt a nyár és nem csajozott/pasizott be? Semmi pánik! Őszi szinglinek lenni nem is olyan rossz dolog. Bulik ilyenkor is vannak, sőt, ismerkedés szempontjából jobbak is, mint nyáron. A Facebook pedig nem olyan idegesítő, mint a vakáció alatt.

A 92 éves férfi még felesége halálos ágya mellett is énekelt

Ha eddig nem hitt az örök szerelemben, akkor nézze meg a szívszorító videót, és minden megváltozik! Howard elénekelte Laura nevű feleségének kedvenc dalát, hogy a 93 éves haldokló asszony végső napjait a lehetőségekhez képest szebbé tegye.

Zokogott az öngyilkos merénylő fiú, mielőtt felrobbantotta magát

Egy terrorista szervezet sokkoló videót közölt egy öngyilkos merénylő üzbég fiú utolsó perceiről. A fiú egy időre elveszti a kontrollt és sírni kezd, de végül nem gondolja meg magát.

A NASA nagyon rákapcsolt, özönlenek a lélegzetelállító fotók az űrből

Bár testközelből még csak egyetlen magyar tapasztalta meg a világűrt, az univerzum kutatása elképesztően izgalmas még a Földről szemlélve is, főleg, mióta képeken nézegethejük a tőlünk sokmillió fényévnyire lévő égitesteket. Mától hivatalosan is beköszönt a csillagászati ősz, de ne csüggedjen, íme az elmúlt hét legmenőbb hírei a NASÁ-tól, hogy semmiről se maradjon le!

A világ legmenőbb rendőrségi fényképét egy transznemű nőről lőtték

Senki nem álmodozik arról, hogy az őrszobán készítsenek róla sztárfotót, de Mara Paradoxot legalább vigasztalhatja a tudat, hogy rendőrségi regisztrációs fényképe olyan formabontóra sikerült, hogy még az internetre is felkerült. A 29 éves texasi előadóművésznek marihuánabirtoklás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.

Ön szerint tényleg kísértet dúlta fel az ír asszony konyháját?

Mikor Ashy Murphy fáradtan hazaért, még nem sejtette, hogy egy horrorfilm jelenetébe csöppen majd saját konyhájában. Az asszony zavarbaejtő videót tett közzé, amelyen állíása szerint az látható, ahogy egy szellem hatalmába keríti a helyiség tárgyait. Vajon tényleg paranormális tevékenységgel állunk szemben vagy Murphy csak feltűnési viszketegségben szenved? Szavazzon!

Ilyen volt fényképeken a DK kormányellenes demonstrációja

A Demokratikus Koalíció szeptermber 21-én élőláncotot szervezett a Parlament köré, hogy a kormány menekültpolitikája ellen tilakozzon. Az esemény legmeghökkentőbb fordulata a MIÉP-es ellentüntetők felbukkanása volt, mivel a szervezet már évek óta csak ritkán szerepel a hírekben. Nézze meg képeken!

Idén több ember halt meg szelfizés közben, mint cápatámadásban

Azt gondolná az ember, hogy önimádónak lenni teljesen ártalmatlan dolog, erre tessék. Rengetegen megsebesülnek, sőt, meghalnak szelfizés közben.

Tamponja ölte meg a 13 éves lányt

A 13 éves Jemma-Louise Roberts-et az orvosok félrediagnosztizálták, a rendkívül ritka és veszélyes fertőzés végül az életébe került. Minden jel arra utal, hogy halálát egy teljesen hétköznapi dolog okozta: elkezdett tampont használni, hogy menstruációja közben is tudjon úszóedzésre járni. Olvassa el, mik a toxikus sokk-szindróma tünetei, hogy időben felismerje a bajt!

Hetven év után is elítélik a háborús bűnösöket

Hetven éve ért véget a második világháború. Kevesen élnek már a tanúk közül, de még most is akadnak olyanok, akikről tudható, hogy nem csak elszenvedői, hanem elkövetői voltak az akkori bűnöknek, és mivel a háborús bűncselekmények nem évülnek el, most is perbe foghatók. Az ilyen ügyek rendszerint nagy vitákat kavarnak. Az egykori kommunista belügyminiszter, a most 94 éves Biszku Béla is hasonló okból, az 1956-os forradalom leverése utáni sortüzek elrendelésének ügyében játszott szerepe miatt állt néhány éve bíróság elé. A viták rendszerint ugyanarról szólnak: miképp bizonyíthatóak a hetven évvel ezelőtt történtek, és hogy mi értelme van vegzálni elesett, életük végén járó aggokat. A másik oldal szerint nem számít a kor: a meggyilkoltak emlékét épp azzal sároznánk be, ha nem mutatnánk rá a bűnösökre, legyenek akármilyen idősek.

Kiskutyájával együtt csinálta végig az embert próbáló utat a szíriai tini

A 17 éves Aslan Al Hakimnak mindenki azt mondta, hogy úgysem tudja áthozni a huskyját Szíriából Görögörszágba. Megmutatta a hitetlenkedőknek, hogy semmi sem lehetetlen, ha az ember igazán szereti a kutyáját. Közel 500 kmt-t tettek meg együtt, közben egy műanyag ketrecben cipelte a négylábút és a tenyeréből itatta.

Bepoloskázták az RTL Online szerkesztőségét!

Meghökkentő látvány fogadta a reggeli órákban az RTL online szerkesztőségébe érkezőket - ám mint később kiderült, a probléma székház szerte terjed! Ott vannak az ablakokban, az íróasztalok alatt, tányérokban, a mellékhelyiségekben. MINDENHOL!  Kollégáink megpróbálják felvenni a harcot a mezei poloskák hadával.

A kamu-Google-oldal a menekültek kedvéért veri át az internetezőket

Az átverés és a jó ügy ritkán férnek meg egymás mellett, azonban egy holland PR-ügynökségnek mégis sikerült egyesítenie a két látszólag összeférhetetlen fogalmat. Az általuk létrehozott Betagoogle.com nevű oldal első ránézésre úgy tesz, mintha a Google-nek a jól ismert fordító és a térképkereső mellett volna jövendőmondó szolgáltatása is, azonban jóval többről van szó egyszerű jóslásnál.

VV Dóri Lévai Adrival duplázta meg azt, ami amúgyis hatalmas

A VV7 playboynyuszija szemmel láthatólag már kiheverte a hetekkel ezelőtti kiszáradást, ezt bizonyítandó olyan duplaszelfit villantott, amely garantáltan bearanyozza a mellekért rajongó olvasóink napját. Ha szeretné látni a képet nyaktól lefelé is, kattintson!

Szokott 11 óra után a párjával bulizni? Indonéziában verés jár ezért!

Az indonéziai Banda Aceh-ben az alkoholfogyasztásért is nyilvános verés jár.

Humán teszt: ilyen, ha meglőnek gumilövedékkel!

A hétvégén verekedés tört ki egy VII. kerületi szórakozóhelyen: egy 15 fős társaság szólalkozott össze a helyiség biztonsági őreivel, és két lövés is eldördült. Mint kiderült, a támadók gumilövedékes lőfegyvert használtak. Utánanéztünk, milyen szabályok vonatkoznak ezekre az eszközökre!

Hülyét csinált a Londoni Divathét közönségéből a guberáló kamu divatblogger

Gondolta már úgy, mikor divatbemutatót nézett, hogy ezeket vajon ki veszi fel utcára? Gyakran érzi úgy, hogy borzalmasak a legújabb trendek? Hannah Ewens most bebizonyítja nekünk azt, amit titkon mindannyian sejtettünk: a legszörnyebben öltözött emberből is válhat divatikon, ha elhiteti magáról a környezetével, hogy tényleg ért a legújabb trendekhez. Kövesse végig az újságírónő három napos kísérletét, amelynek végén ezután garantáltan máshogy néz majd divatguruk munkásságára!

 Ezért sem ajánlatos repülőgépen igénytelenkedni!

Aki már utazott hosszabban vonaton, repülő, az tapasztalhatta, hogy egyes utasok úgy tekintenek a közös terekre, mint a privát szemétdombjukra. Szétdobált étel, koszos lábak feltéve az ülésekre, alkoholmámoros meztelenkedés. A stewardess-ek megelégelték a mindennapi irtózatot, mostantól kiposztolják az igénytelenek fotóit az Instagram-ra. Módszerük vitatható, és talán nem is eredményes, de legalább szórakoztató.
 


 

Menekültügy – olvassa el, hogy állunk most!

Utánanéztünik annak, hogy mi történt a hétvégén, és hogy áll jelenleg a menekültválság. Miközben Röszkénél rendeződni látszik a helyzet, 20 ezer menekült érte el Ausztriát, a figyelem pedig a héten egyre inkább Németországra szegeződhet. Közben lesz uniós csúcstalálkozó, ahol a menekültkvótákról is tárgyalhatnak. Kanada pedig egy év alatt 10 ezer szír menekültet fogad be.

Kísérteties Krisztus-szobrok pusztulnak egy kaliforniai sivatagban

Egy amerikai szobrászművész negyvennél is több újszövetségi jelenetet öntött vasbetonba az 1940-es években. A fehérre festett, kísérteties szoboróriások ma a kaliforniai Yucca-völgyben pihennek és próbálnak dacolni az elemekkel.

Így tűntek el a menekültek a szerb határról

Egy hete még tömegével érkeztek Röszkére és vesztegeltek napokig menekültek ezrei a határnál. A szeptember 15-i határzár óta új útvonalakat keresnek maguknak, hogy Európába jussanak. A Huffington Post képein jól látható a változás: a korábban zsúfolt területek mára teljesen kiürültek.

Megjártuk a Cinefestet, Magyarország legmenőbb filmfesztiválját

Aki eltölt itt egy hetet, az megismerheti a világ aktuálisan legmenőbb filmjeit. Ráadásul magyar is van köztük. Reisz Gábor, a VAN címűsikerfilm rendezője tavaly még versenyző volt, idén már a zsűriből nézte végig a termést. Elmesélte, mi minden történt vele az elmúlt egy évben.

Szívszorító: nem engedi el egy hete halott kicsinyét a gorilla anya

A frankfurti állatkertben élő gorilla nem képes beletörődni, hogy meghalt kicsinye. 

A szír hadsereg orosz gépekkel bombázza az ISIS által megszállt Palmürát

Minden eddiginél keményebb légicsapásokat mért az Iszlám Állam palmürai hadállásaira Bassár El-Aszad serege. Megfigyelők szerint eddig legalább 26 halottja van a bombázásoknak.

Színes felhőket láttak Costa Ricán. Itt a világvége, vagy van magyarázat?

Ha ritka, elsőre megmagyarázhatatlannak tűnő természeti jelenségeket látnak az emberek, azonnal előbújik belőlük a hívő, az ateista, vagy a kételkedő. Szimplán gyönyörködni nem szoktunk. 

Ez az ember hat hónapot töltött azzal, hogy elkészítsen egy szendvicset

Méghozzá egy 1500 dolláros szendvicset. 1500 dollár nagyjából 400 ezer forintnak felel meg. Andy George ennyi pénzt és egy fél évet áldozott az életéből egyetlen szendvicsre. És még csak nem is lett igazán finom. :(

A horvátországi magyarok segítenek a menekülteknek

Magyarlakta településeken haladnak át a menekültek a magyar-horvát határ mentén. A helyiek segítenek nekik, ahogy tudnak, a horvát rendőrök azonban állítólag sokszor szándékosan félretájékoztatták őket és eredeti céljuk, Szlovénia helyett Magyarország felé irányították őket.

12 megdöbbentő kép az európai menekültválságról

 Zokogó gyermekek, vérző és tüntető férfiak, rendőrkordonon áttörő nők - az alábbi képek a menekülthelyzet körül kialakult káosz mélységébe engednek bepillantást.

Mozog a gyerek foga? Húzza ki drónnal!

Önnek is idióta módszerekkel akarták kihúzni a szülei gyerekkorában a fogát? Akkor ezeket a videókat imádni fogja.

Lilu ezúttal Oroszországban keresi az eltűnt családtagokat

A Keresem a családom! készítése rengeteg utazással és kontinenseken átívelő kutatással jár. Lilu az egész világot bejárja, hogy felkutassa az egymástól elszakadt családtagokat és végére járjon gyakran évtizedes történeteknek. Fotói segítségével mi is nyomon követhetjük, merre jár!

Gumibot és könnygáz – erőszak fogadja a menekülteket a határokon

A háború és erőszak elől menekülő migránsoknak sajnos az európai országok határainál is erőszakkal kell szembesülniük. Néhol egészen brutálisan bánnak velük.
 

Kiderült, mitől érzik magukat igazán boldognak a nők!

Ha virágot kapnak? Á, dehogy! Esetleg egy üveg bor a vacsihoz? Negatív! Egy mobilapplikációkkal foglalkozó cég felmérést végzett a felhasználói körében, és egészen meglepő válaszra jutott!

Diszlájk vagy nem, lassan az egész életünk a Facebook körül forog

A Facebook vezére tökéletesen tudja, hogyan kell témát adni közösségének, ami jelen esetben kis túlzással az egész világot jelenti. Szinte biztos, hogy diszlájk gomb nem lesz, mert senkinek sem áll érdekében, de legalább addig is része lesz a közösségi portál az életünknek, amíg erről beszélünk.

Mutáns halszörnyet fogtak az óceánból a fukushimai atomkatasztrófához közel!

Ne horgásszon Fukushima közelében, mert úgy jár, mint az egyszeri japán, aki gyanútlanul horgászni indult, hogy ne legyen gond a vacsorával.
 

Megnyílt az ARC Kiállítás, mutatunk pár képet!

Újabb plakátokkal hergelhetjük magunkat, de nyugalom, most nem kormányzati plakátkampányról, vagy civil ellenakcióról van szó. Szeptember 11-én megnyílt az ARC Kiállítás a budapesti Ötvenhatosok terén, és bármennyire is adnak nagyon erős témákat a közéleti történések, a tárlat elmarad a várakozásoktól. Azt kaptuk, amit eddig. Sem többet, sem kevesebbet.

Emberek!! Lesz a Facebookon „nem tetszik” gomb!!

Ezt a bombahírt lájkolni fogja, ugyanis hamarosan itt a dislájk, aminek köszönhetően nem kell többé szó nélkül hagynia azt sem, amit nem lájkolna.
 

Kételkedik a globális felmelegedésben? Ez az éhező jegesmedve meggyőzi!

Megrázó képeket posztolnak fotósok csontsovány, vánszorgó vagy éppen már éhen halt jegesmedvékről. Ha valaki eddig még nem vette volna komolyan a globális felmelegedést, nézze meg a képeket, valószínűleg megváltozik majd a véleménye.

Világűrbe repítették macskájukat a tízéves tudóslányok

Két washingtoni kislány gondolt és álmodott egy nagyot, majd meg is valósította azt. A tudóspalánták felküldték egyik játékukat és egy fényképet a macskájukról a sztratoszférába.

Tizennyolc éve az orrunknál fogva vezet minket a Harry Potter írónője!

Becsaptak, átvertek minket és elhallgatták az igazságot. Kivívtuk magunk ellen a sorsot azzal, hogy mindeddig rosszul ejtettük a világtörténelem legfélelmetesebb gonosztevőjének nevét? Volde… na, hogy végződik?
 

A halálsoron találkozott először unokájával a drogfutár nagymama

Lindsay Sandiford jelenleg Balin várja a kivégzését, közben végre is találkozhatott alig két éves, Ayla nevű unokájával. A ma már börtönviselt nagymamát még 2013 januárjában ítélték golyó általi halálra, amiért megpróbált drogot csempészni, azóta a börtönben "várja", hogy beteljesüljön a sorsa, így került sor a bizarr családegyesítésre.

Egy ember puszta kézzel elbontott egy hegyet, hogy utat törjön a kórházba

Dashrath Manjhi azért veszítette el a feleségét, mert nem tudott vele időben eljutni a kórházba, amikor a nőt baleset érte. 80 kilométert kellett volna megtenniük, hogy a falujuk határában álló hegyet megkerülve elérjék a legközelebbi várost, ahol orvosi segítséget kaphatnak. A férfi aznap elkeseredésében egy kalapáccsal nekiesett a hegynek, hogy rövidebb utat törjön a város felé. 22 évébe került, de sikerült!

A kihalás szélére kerülhetnek a világ legrondább állatai

Számos olyan élőlény van, mely a kihalás szélére sodródhat, és erről mégsem tud senki. Legfőképpen azért, mert ezek az állatok iszonyatosan rondák, így nem olyan jó a marketingjük. Most egy biológus figyelemfelhívó kampányt hirdetett megmentésükért. Félre az előítéletekkel!

Németország lezárta a határait! Rekord mennyiségű ember Röszkénél!

Németország szigorította határainak ellenőrzését, ennek hatására, a határ menti Rendőr-főkapitányságokat riadóztatták. A hétvégén közel 6000 menekült próbált Magyarországon keresztül eljutni Németországba, akiket a magyar hatóságok elfogtak és előállítottak.
 

Kivettük a propagandát a propagandaplakátokból, és menő Partyzánok-posztereket kaptunk!

Nem véletlenül írt Pilinszky "plakátmagányban ázó éjjelekről", a táblák és falragaszok mindenhol ott figyelnek bennünket, ha kitesszük a lábunkat otthonról. A hétfőn este, az RTLII-n induló új zenés műsor, a Partyzánok különleges plakátsorozattal készül a start örömére, amelynek darabjain a műfaj aranykorának remekei elevenednek meg. Dőljön hátra, és tegyen velünk időutazást a plakátkészítés hőskorába, mikor még olyan művészek álmodták meg a hirdetőoszlopok illusztrációit, akiknek a képei ma múzeumok falán lógnak.

Az embercsempészeknek dolgozott a vízbe fulladt szír kisfiú apja?

A 3 éves Aylan, akinek testét Törökországnál sodorta parta a víz, és akinek fotója a menekültválság ikonikus képe lett akkor vesztette életét, amikor elsüllyedt alattuk az embercsempészek csónakja. A tragikus történet azonban újabb fordulatot vett: a legújabb információk szerint elképzelhető, hogy a halott gyermek apja is a csempészek közé tartozott.

Vékony hercegből kövér basává változott a történelem egyik legnagyobb bokszolója!

Naseem Hamed a boksz történetének egyik legnagyobb alakja volt. Páratlan sikeressége után nagyon fiatalon vonult vissza, azóta nem sokat hallani róla. Most azonban Londonban látták, és rá sem lehet ismerni. Nézze meg a képeket, nem fog hinni a szemének. 

Ötből egy gyerek blokkolja szüleit Facebookon. Érthető?

Aggódó szülőként is nyugodtan tölti szombati estéit, mert egyetlen képet sem talál Facebookon a valamelyik kocsmában italozó kamasz gyerekéről? Annyira azért ne érezze magát biztonságban, ugyanis ötből egy fiatal blokkolja a szüleit a közösségi médiás felületeken. 

Dolgok, amiket ne próbálj ki otthon!  Elektrosokkoló lassítva!

Előfordult, hogy konnektorba nyúltál? Valaha játszottál a gondolattal, hogy milyen egy rendőrségi sokkoló? A The Slow Mo Guys (Gavin Free and Daniel Gruchy) csoport letesztelte az amerikai rendőrség által használt egyik leggyakoribb sokkolót.

Ezek a férfiak csúcsra járatják a cuki macsóságot

Mi a közös az országúti vadmotorosban, a szíriai menekültben és Ed Hardyban? Hát az, hogy mindhárman olyan férfiak, akik hajlandóak bármit megtenni a kisállatukért. Most bebizonyítják Önnek is, hogy férfiasság közben is ugyanolyan menő dolog szeretni az állatokat.

Tudósok 30 ezer éves vírust keltenek életre. Kezdjünk el félni?

Francia tudósok Szibériában felfedeztek egy 30 ezer éves vírust. Most arra készülnek, hogy életre keltik. Jól meggondolták?
 

Van, aki kézi magyar-angol szótárral igyekszik segíteni a menekülthelyzeten

Az egyik hazai mikroblogger úgy döntött, saját kezűleg is kiveszi a részét a röszkei határetkelőn kialakult helyzet megoldásából. Rögtönzött zsebszótárat készített, hogy ezzel könnyítse meg a helyszínen dolgozó magyar rendőrök dolgát, akik gyakran nyelvi akadályokba ütköznek a menekültekkel való kommunikáció során.

Öt elképesztő magyarázat a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra

Ma van a 14. évfordulója a New York-i terrortámadásoknak. Ennek apropóján összeszedtünk ötöt a legfurább, egyben rendkívül népszerű magyarázat, összeesküvés-elmélet közül.
 

Bemutatjuk a világ legkirályabb/leggenyóbb szüleit

Emily Musson szülei rátaláltak a lányuk szelfijeire, és annyira mókásnak találták, ahogy a fiújával pózol, hogy úgy döntöttek, ők is reprodukálják. A lány Twitteren panaszolta el, hogy a szülei beégették. Azonban ahelyett, hogy együttérző kommenteket kapott volna, a bevállalós házaspárból egy csapásra internetes sztár lett. Klikkeljen, és nézze emg Ön is, hogyan kell szülőként profi módon trollkodni!

Ecstasyval akart bulizni, derékba tört a tinilány élete

A 16 éves Amy Thomson júniusban házibuliba ment, ma már csak tolókocsival tud közlekedni és akadozva beszél. A glasgow-i lány kómába esett, és közel egy hónapig lebegett élet és halál között. A családja megrázó videót tett közzé, hogy felhívják Amy kortársainak figyelmét arra, mennyire veszélyes a felelőtlen droghasználat.

Szülinapja alkalmából agyonlőhetett egy medvét egy kilenc éves gyerek

A legtöbb hasonló korú kisfiú menő videójátékokat vagy biciklit kér a szülinapjára, aztán rosszabb esetben csak ruhákat kap. Egy kanadai gyerek azt kérte, hogy hadd ölhessen meg egy medvét. Megkapta. 

Hitler kristályfüggő volt - állítja egy most megjelent könyv

A metamfetamin (ismertebb nevén kristály) egy roppant népszerű, élénkítő hatású, ugyanakkor nagyon veszélyes és káros drog. Azonban nem csak a mai szórakozóhelyeken találkozhatunk vele - egy most megjelent könyv szerint már a náci diktátor is ettől a szertől függött.

Ha jót akar magának, ne ágyazzon meg!

Belegondolni is rossz, de az ágyunkban mindenféle gusztustalan poratkák élősködnek. Kutatók szerint ha megágyazunk, csak jót teszünk nekik, mert egész nap egy inkubátorban tartjuk őket. Akarjuk mi ezt?
 

Elhalmozták születésnapi ajándékokkal 9/11 hős mentőkutyáját

Bretagne amerika egyik leghíresebb kutyája, aki a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadáskor, és az azt követő napokban segédkezett a mentésben. Nagyon menő szülinapot szerveztek neki. Meg is érdemli, az biztos!
 

Változóban a temetési szokások, mutatjuk az új trendeket

Változóban vannak a temetési szokások, Nagy Britanniában például egyre többen állnak elő extrém ötletekkel a búcsúztatást illetően. Ravatalozó helyett golfpálya, fekete autók helyett fehér furgon, az öltözék pedig legyen mondjuk kisestélyi.  

Bréking! Eddig ismeretlen emberfajt fedeztek fel!

Egy nemzetközi kutatócsoport több ezer éves csontvázra és egyéb leletekre talált rá egy Dél-afrikai barlangban. Az eddig ismeretlen emberi fajt Homo naledinek nevezték el.
 

2017-ben lehet a világ első fejátültetése

Nem egy fej káposztát helyeznek át máshová, hanem egy valódi emberi fejet, egyik testről a másikra. Egy olasz orvos és kínai kollégája egy, a történelmi jelentőségű műtétre önként vállakozó személyen próbálják majd meg a lehetetlent.

Szépségtippeket ad a nő, akinek savval torzították el az arcát

Az interneten se szeri, se száma azoknak a videóknak, melyekben nők szépségápolási tanácsokat, sminktippeket osztanak meg egymással és a nagyvilággal. Reshma Bano Quereshi esete azért más, mint a többi, mert az ő arcát sebek és hegek borítják egy saját családtagjai által elszenvedett támadás következtében. A nő egy kampány keretében szeretné felhívni a figyelmet az ilyen tettek gyakoriságára.

II. Erzsébet megdöntötte minden elődje uralkodási rekordját

Az eddigi csúcstartó, Viktória királynő összesen 63 évig és 7 hónapig ült az angol trónon. Pontosan ennyi ideje uralkodott Nagy-Britannia jelenlegi királynője is - egészen tegnapig, ma azonban egy nappal megelőzte legendás elődjét. Most mindent megtudhat a világ egyik leghíresebb asszonyáról!

Úgy tűnik, Aurelio már megint nyert egy rakat pénzt

Nem elég, hogy besöpörte a VV6 fődíját, most lehet, hogy megint megütötte a főnyereményt, és ismét dől hozzá a della. Úgy tűnik, a sok pénz bevonzza a még több pénzt: ilyen az élet a $iker és C$illogá$ birodalmában.

Fogadja meg a 100 éves kártyák tanácsait, könnyebb lesz az élete!

Ön tudja, hogyan kell lehúzni az ujjra szorult gyűrűt? És eltávolítani a tintafoltot a ruhából? A kókadó virág életrekeltésével hogy áll? Ha az összes válasz nemleges, hasznára lesznek ezek a zseniális, 100 éves kártyák. 

Világvége jön szeptember végén?

A tudósok előrejelzései alapján szeptember 28-án vörössé válik a Hold, méghozzá a Föld és a Nap állásának köszönhetően. Egyes keresztény csoportok szerint apokaliptikus meteoreső érkezik majd a különös égi jelenséggel!

Hivatalos! Egészségtelen munkába állni 9 óra előtt!

Senki nem szeret hajnalok hajnalán munkába állni. Most viszont már bizonyított, hogy ezzel nem csak kényelmünknek, hanem testünknek is ártunk. Reggel kilenc óra előtt elkezdeni dolgozni ugyanis egészségtelen. Érveljen legközelebb ezzel főnökénél, ha később ér be munkahelyére. 

Egy táskányi remény – tárgyak, amiket magukkal visznek útjukra a menekültek

Gyógyszerek, tisztálkodási eszközök, némi ruhadarab és néhány személyes holmi – ennyi fér bele abba a táskába, amit a menekültek magukkal visznek útjukra. Azt, hogy mindez mire elég, nehéz meghatározni. Egy biztos, külső segítség nélkül nem tartja őket életben.  
 

Már majdnem szelfizik a világ legfotogénebb fókája

A Macquarie-sziget félúton található az Antarktisz és Új-Zéland között és igazi fókaparadicsomnak számít, ugyanis a területén mintegy 100 ezer példány él a cuki állatokból. Inger Vandyke természetfotós jó néhányat meg is örökített közülük. Nézzen Ön is barátságos fókabébiket, és egyből jobb lesz a kedd!

Ezeket a tanácsokat fogadja meg állásinterjú előtt

Gyűlöli munkahelyét? Hát váltson. Mielőtt azonban elkezdené szétszórni az önéletrajzát, és egyeztetné az időpontot az állásinterjúkra, lenne itt pár tanács, amit érdemes megszívlelni.
 

Őrvezetővé léptették elő az angol harci kost

A fajtársainak a rendes évi birkanyírás jelenti a szakmai csúcsot, a különleges birka azonban a Brit Hadseregben szolgál kabalaállatként, ezzel érdemelte ki a ritka megtiszteltetést. Díszes ceremónián iktatták be új tisztségébe.

Megtörte a csendet a Cecil nevű oroszlánt levadászó férfi

Walter Palmer, a Minesotában élő amerikai fogorvos július végén vonta magára a világ állatvédőinek gyűlöletét, miután kilőtte a Zimbabwe jelképének számító sztároroszlánt, Cecilt. Az eset körülményeiről itt írtunk részletesebben. Az egy csapásra hírhedté vált hobbivadász bejelentette, visszatér eredeti szakmájához, és újra kezdi fogorvosi praxisát. A botrány kirobbanása óta most először adott interjút.

Embertelen néphagyomány – 8 centire összepréselt lábfejek

Brutálisan eldeformált, 8 centire összepréselt lábak – ezt jelentette a kínaiak számára a női szépség ezer éve. Ennek az elképesztő néphagyománynak még mindig vannak hírmondói. Életükbe egy brit fotós munkáinak köszönhetően nyerhetünk betekintést.
 

A családon belüli erőszak vége is lehet valami szép

Az első hallásra morbid kijelentés egyből értelmet nyer Flavia Carvalho tűjének hála. A brazil tetoválóművész azoknak a nőknek nyújt segítséget, akik családon belüli erőszak áldozatául estek: gyönyörű mintákat tetovál a szörnyű hegek fölé, mindezért ráadásul pénzt sem fogad el.

Ezzel a mobilalkalmazással végre biztonságban tudhatja azokat, akiket szeret

Ezentúl nem kell annyira izgulnunk, ha a barátaink vagy valamelyik szerettünk egyedül indul el az éjszakában, de nem tudjuk elkísérni. Az okostelefonunk segítségével ugyanis most már nem csak játszani és Instagramozni tudunk, hanem azokra is vigyázhatunk, akik épp távol vannak tőlünk. Bemutatjuk minden idő valószínűleg leghasznosabb mobilapp-ját.

A Police.hu szerint egyre több az embercsempész!

Vasárnap hajnalban közle 30 embercsempészt állított elő a rendőrség. A határmenti utak, pihenők és benzinkutak pedig lassan autótemetővé válnak.

Ha kiváncsi rá, milyen egy otthonszülés, most megtudhatja!

Gustavo Gomes fotós megörökítette a folyamatot, ahogy felesége életet ad első gyermeküknek az otthonukban. A képek megrázó erővel adják vissza a szülés minden örömét és fájdalmát, és megmutatják azokat az intim pillanatokat, melyekbe csak ritkán nyerhet betekintést kívülálló.

Szimpi volt az RTL Klub!

Augusztus 31-én, hétfőn startolt az RTL Klub őszi programstruktúrája. A vadonatúj és a nyári szünetről visszatérő műsorok is magabiztosan nyerték sávjukat a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban.*

Sokáig akar élni? Szeretkezzen, amennyit csak tud!

A szex jó. Az egészségünknek is. Csillapítja a fájdalmat, oldja a stresszt, serkenti az agyműködést, de még a szívvel is jót tesz. És még egy jó hír: mindezt ingyen. Jó esetben.
 

Itt egy mutáns növény, ami megeszi a robbanószert!

A föld számos pontján vannak TNT-vel szennyezett területek: felszámolt aknamezőkön, volt háborús zónákban. A robbanóanyag a talajba kerülve kipusztítja a növényzetet, de itt az ellenszer: egy új mutáns növény szabályosan felzabálja a földben található TNT-t, így megtisztítva azt!

Fehér babát vártak, fekete érkezett!

A nőnek, aki a spermabank tévedése miatt egy félvér kislányka adott életet, elutasította az Ilinois-i bíróság a jogi követeléseit.

Ketrecben tartotta feleségét és autista gyermekét egy férfi

A rendőrség a család rokonaitól kapott tipp alapján vizsgálta át az argentín férfi otthonát, és borzasztó dolgokra bukkantak. A fogvatartottak kutyaeledelen éltek, és évek óta nem jöhettek ki a rácsok mögül.

Nézze meg a celebek legkínosabb Photoshop-baleseteit!

Bizony akkor sem könnyű az élet, ha az embernek csak annyi a munkája, hogy a nap 24 órájában úgy nézzen ki, mintha épp akkor lépett volna le egy Vogue-címlapról. A hatalmas nyomás miatt sok sztár az edzőterem helyett inkább a gyors fényképmanipulálást választja, hogy mindig makulátlanul nézzen ki. A kamuzásba azonban néha még a legprofibbak is csúfosan belebuknak. Most lebuktatjuk a legbénább Photoshop-hazugságokat!

Így érkeznek meg a menekültek az ígéret földjére!

Több ezer menekült utazott Ausztriából  Münchenbe és Frankfurtba kifejezetten a számukra fenntartott vonatokon, miután Angela Merkel „megnyitotta a kapukat” Németország felé. Gyerekek és felnőttek együtt örültek a Hauptbahnhof állomáson, hogy végre elérték céljukat, a hosszú és viszontagságos út után. A megérkező menekülteket országszerte német laktanyákban és katonai kiképző iskolákban helyezik el ideiglenesen. E mellett még több ezren várakoznak arra, hogy Németországba érkezhessenek. Közel 6000 ember várakozik Ausztriában  a következő vonatra, vagy arra, hogy elintézhesse a menedékkérelmét. 
 

Túszt mentett a hajléktalan férfi, de az életével fizetett érte

Egy fegyveres férfi foglyul ejtett egy nőt pénteken a brazíliai Sao Paulo katedrálisában. Az épületből kilépve egy hajléktalan férfi dulakodni kezdett vele, hogy kiszabadítsa az áldozatot, de a támadó fegyvert rántott, és végzett vele.

Egy magyar fodrász ingyenes hajvágással segít a menekülteken

Rózsa Magdolna nem mindennapi fodrász. Szaktudásával segít, akinek csak tud: szegényeknek, hajléktalanok, szociálisan rászorulóknak. Most pedig ingyenes hajvágást hirdetett a Keleti pályaudvarnál a menekültek számára. 

Kommunista szabadcsapatok harcolnak az ISIS ellen Libanonban

Saját gerillacsapatok felállításával venné fel a harcot a dzsihádista terrorszervezet ellen a Libanoni Kommunista Párt. Az ország keleti határainál egyre nagyobb fenyegtést jelent az Iszlám Állam - a kommunisták úgy döntöttek, a hivatásos hadsereg mellett ők is kiveszik a részüket az ország védelméből.

Ennyire durva volt a világ legvéresebb párnacsatája

Az amerikai West Point Katonai Akadémián hagyomány, hogy az újoncokat óriási párnacsatával avatják be. Ha Ön cuki pizsamapartyt képzel a dolog mögé, akkor bizony súlyosan ki kell ábrándítanunk: erről a csapatépítésről úgy tértek vissza a résztvevők, mintha valódi bevetésen jártak volna. 30 diák súlyosan megsérült.

Breaking: VV Dennis nem fut tovább Fanni után, ennyi volt

Dennis gigantikus Facebook-poszttal tett pontot a kapcsolat végére. Íme a Villából induló szerelmi dráma legújabb felvonása. Lehet, hogy most végleg szakítottak?

Meghalt a valaha élt legalacsonyabb férfi

76 évesen elhunyt a világ legkisebb felnőttje. Chandra Bahadur Dangi 54,6 centiméterével a valaha élt legalacsonyabb férfi volt. 

Nézze meg, hogyan növeszti meg a melleket a szerb csodamelltartó!

Milan Milić dobta piacra az "E-melltartó" névre keresztelt csodaszert: vibráló melltartó azt ígéri, mindössze hét nap leforgása alatt egy kosármérettel megnöveli a használója melleit. Az eddigi teszteken szépen teljesít. Lehet, hogy végre valóra válik a nők egy legrégebbi álma?

Folytatódik az őrült, orosz darabolós nagymama története!

A sorozatgyilkos orosz néni története nem ért véget. Az esetet felgöngyölítő nyomozók találtak egy lehetséges tanút, illetve egy részlet is nyilvánosságra került a néni naplójából. 

Eltemette feleségét és gyermekeit a megfulladt szír kisfiú apja

A menekültválság legszívszorítóbb fotóján egy kisfiú látható, akinek testét a török partoknál vetette partra a víz, miután családjával együtt elsüllyedt alattuk az őket szállító csónak. A kép azóta bejárta a világsajtót, és sokak szerint nagy szerepe volt abban, hogy az európai vezetők érdemben foglalkozni kezdjenek a problémával. A kisfiú apja visszatért Szíriába, hogy végső búcsút vegyen szeretteitől.

Szívszorító képek egy beteg kislányról, melyek igazolják, hogy minden gyereknek szüksége van oltásokra!

Egy ausztrál kislány, Jazmyn Parkyn meningococcus B fertőzést kapott, mivel a szülei oltásellenesek voltak. Miután gyermekük elkapta a súlyos betegséget a szülők már a szükséges oltások mellett kampányolnak. 

Hazájukban megcsonkították a fekete albínókat, most művégtagot kaptak

Tanzániában úgy tartják, az albínók testrészei szerencsét és bőséget hoznak, ezért a boszorkányok "mágikus" szertartások közben gyakran megcsonkítják őket, hogy testrészeikből talizmánt készítsenek. Nemrég öt gyermek, akik keresztülmentek egy ilyen rituálén terápiás kezelésen vehetett részt az Egyesült Államokban, ahol művégtagokat kaptak.

Tudja miért nem szeretett iskolába járni? A szexista játékok miatt!

Legalábbis ha Ön nő. Egy friss tanulmány szerint a nemi sztereotípiákat erősítő játékok miatt kevésbé lesznek fogékonyak a lányok a tanulásra. Ha csak babákkal játszanak, nem fogja őket érdekelni a tudomány.

Megdöntötte a vízenjárás rekordját a shaolin szerzetes

Nem, nem gépeltünk el semmit, tényleg vízenjárásról van szó. Pontosabban vízen futásról, ugyanis csak futva lehetséges bármeddig is a felszínen maradni anélkül, hogy az ember elmerülne. Ez a férfi 125 métert tett meg sikeresen, és ezzel rekordot állított fel.
 

Az RTL 18 éve cirka 3 percben!

Nagykorú lett az RTL Magyarország, a 18. születésnapunk alkalmából pedig összegyűjtöttük, hogyan is indultunk 1997-ben, és mi minden történt azóta velünk és Önökkel!

A szabadságért indultunk el, de most rabok vagyunk

Egy RTL-hez eljuttatott hangfelvétel tanúsága szerint borzasztó állapotok között töltik napjaikat a menekültek a kiskunhalasi Gábor Áron laktanya területén kialakított menekülttáborban. Az ágyak felén nincs matrac, a csapból büdös víz folyik és könyörögni kell, hogy orvoshoz vigyék azt, aki rosszul van.

Minden idők legtöbb hazai gyártású műsorával ünnepli 18. születésnapját az RTL

Idén ősszel tölti be 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása.

Egyre több a baleset a határmenti utakon az embercsempészek miatt!

Egyre súlyosabb gondokat okoz a menekültválság a határmenti utakon. Az M5-ös autópályát csütörtök hajnalban több órára lezárták a hatóságok, hogy kiszűrjék az embercsempészeket, valamint több baleset is történt a határrészek vonzáskörzetében.

5 érdekesség a második világháborúról, amit biztosan nem hallott még

70 éve írták alá a második világháborút lezáró okmányt. A megrázó számok és adatok mellett a világégés számos meghökkentő történést is tartogatott. Ötöt mutatunk most meg ezek közül.
 

Itt az ősz, új kabátot kapott az RTL Most!

A tartalom továbbra is a megszokott színvonalon pörög majd, de még szebb, és még könnyebben kezelhető külsővel! Mostantól még egyszerűbb lesz újranézni a kedvenc műsorait, vagy bepótolni az epizódokat, melyekről lemaradt!

Idegeneket látnak a Marson készült fényképeken az ufókutatók

A NASA önjáró robotja, a Curiosity által készített fotókat óriási érdeklődés övezi, az űrlények rajongói pedig folyton találnak rajtuk valamit, amit aztán az idegen létformák biztos jelének gondolnak. Megmutatjuk a legnépszerűbb "ufós" fotókat - Ön látja rajtuk az idegent?

Nézze meg, milyen szupercukin garázdálkodik Horváth Gréta kisfia!

A Szelfi szereplője a műsor készítése közben heteken keresztül kamerázta életét. Az adások ugyan véget értek, de most azoknak sem kell szomorkodniuk, akik ezután is tudni szeretnék, mi történik az anyukával és Filkó nevű kisfiával. Most mozgó képek helyett fotókon szívhatjuk magunkba a napi cukiságdózist.

Feltalálták a nem olvadó fagyit!

Elfelejthetjük a bosszantó, nyúlós, ragacsos jégkrémeket és a fehér pólóra csöpögő fagyifoltokat. Tudósok feltalálták a lassan olvadó fagylaltot. Egy új fehérjét fejlesztettek ki, mely megköti a komponenseket, így lassítva a fagylalt olvadását.

Új őrület hódít a világ másik felén: pucér nők ruhában!

A tajvani tömegközlekedési vállalat olyan mágneskártyát dobott piacra, melyet egy országszerte ismert japán pornószínésznő képével díszítettek. Többen tiltakoztak a nő szerepeltetése miatt, pedig ruhát viselt, a kártyákat pedig négy óra alatt elkapkodták a vásárlók.

Az 5 legdurvább tévhit a második világháborúról

Ma 70 éve ért véget a II. világháború, mellyel kapcsolatban számos mítosz és tévhit kering még ma is a köztudatban. Összeszedtük az öt legérdekesebbet, hogy aztán jól megcáfoljuk. 

Íme a férfi, aki kirúzsozhatta Kim Kardashiant

Jon Burgerman úgy gondolta, minek másolja le a sztárok pózait, ha rá is rakhatja magát a fényképekre. Jon már ült Donald Trump mellett, lazult Snoop Dogg-gal és bulizott együtt Paris Hiltonnal is. Így pózoljon celebekkel anélkül, hogy kilépne a lakásból!

Minden idők legdurvább tele közeledik?

Az interneten szárnyra kapott az a hír, hogy  az amerikai Nemzeti Óceán és Légköri Hivatal (NOAA) Klíma-előrejelzési Központja által közétett El-Nino jelenség szélsőséges hatásai Magyarország éghajlatát is befolyásolhatják, ebből fakadóan pedig minden eddiginél keményebb telünk lehet. Beindult a szokásos internetes rémhír gyártás.
 

Ön hogyan néz ki a gyerekkori fényképein? Ne aggódjon, ennél biztosan jobban!

Tupírozott haj, ciklámen tornadressz, patkány és szódásszemüveg - ezekkel az amerikai gyerekekkel sajnos mindegyik pózolási baleset megtörtént. A ma már felnőttkorú fényképalanyok valószínűleg jót nevetnek a régi albumok lapozgatása közben. Óriási galériánkban megnézheti a legdurvább gyerekkori portrékat!

Hetven éve ért véget a második világégés. Egy férfi legóval emlékezik

Éppen 70 éve, 1945 szeptember 2-án a Tokiói-öbölben, a Missouri csatahajó fe­dél­zetén a japán küldöttség kapitulációs okmányt írt alá. Ezzel véget ért az emberiség történetének legtragikusabb hat éve, a II. világháború, melyben körülbelül 70 millióan vesztették életüket. 

Óriási  mennyiségű ember gyűlik a magyar határokon, döbbenetes körülmények között!

Egyre kaotikusabb állapotok uralkodnak a magyar határokon, mivel elképesztő mennyiségű ember érkezik napról-napra az országba. A tegnapi nap folyamán újabb 1500 menekülttel szemben intézkedtek a magyar hatóságok. A legtöbben ismét Röszke külterületéről próbálják megközelíteni az országot.
 

 Több, mint 3000 éve van erekciója Tutanhamon fáraónak!

A "gyermek király" Tutanhamon nemiszerve mumifikálásakkor nagy hangsúlyt akpott, ami egyébként nem jellemző a fáraók tetemeinél. A fiatalon elhunyt fáraót Ozirisz Istenhez hasonlóvá akarták tenni.

Breaking! Lezárták a Keleti Pályaudvart a menekültáradat miatt!

A Keleti pályaudvar bizonytalan ideig nem indít és nem fogad vonatot, a pályaudvar területét kérjük szíveskedjenek elhagyni! - ez a közlemény hangzott el a Keleti Pályaudvar hangosbemondójából ma reggel fél tíz körül. A rendőrség lezárta a pályaudvart, már a Bécsbe tartó reggeli vonatot sem indították el. Több száz menekültet terelnek ki.

Nyilvános zuhanyzókkal enyhítenek a hőségen Auschwitzban - kiakadtak a látogatók!

A nyári fesztiválokon és szabadtéri rendezvényeken ma már mindennapos a közönséget vízpermettel hűtő kültéri klímák és párakapuk látványa. Ám az emlékhelyként funkcionáló egykori auschwitzi haláltábor területén ugyanezek a zuhanyzóra emlékeztető berendezések sokak számára inkább kegyeletsértőnek tűnnek. Így aztán nem véletlen, hogy a látogatók közül sokan kifogásolták a felállításukat.

Elképesztő home videót villantott Istenes Bence!!!

MINDEN IDŐK házivideója került szerkesztőségünkbe, melyben Istenes Bence minden eddiginél elképesztőbb dolgot művel. Popkultúrális atomvillanás!!! Rettenet, humor és fantasztikum robban egyszerre az interweb arcába!!!

A náci aranyvonat rejtheti az oroszok legendás borostyánszobáját?

Nemrég írtunk arról, hogy minden jel szerint egy lengyel településtől nem messze megkerült a II. világháború végén eltűnt aranyvonat. A vonat a Harmadik Birodalom legértékesebb fegyvereit és kincseit szállította, köztük lehetnek a világ nyolcadik csodájaként számon tartott borostyánszoba felbecsülhetetlen értékű darabjai is.

Rekeszizom roppantó videó az 1 perc és nyersz! játékosairól!

Ha van egy perced nézd meg az internet történelem legszórakoztatóbb videóit. Őrületes próbák, az üveglapnak pattanó cicáknál is cukibb, hétköznapi emberek.

Gyakran indul el üres tankkal? Elmondjuk, miért ne tegye!

Ön is azok közé a sofőrök közé tartozik, akik úgy indulnak útnak, hogy már ég a kis lámpa, jelezve, hogy tankolni kellene? Van egy rossz hírünk! Nagy az esély arra, hogy nem fog célba érni, és még az autóját is hazavághatja.

Nyomravezetői jutalmat adott saját magának a thaiföldi rendőrség

Egyedül, külső segítség és lakossági információk nélkül sikerült elkapniuk egy bangkoki robbantás gyanúsítottját. Ami jár, az jár - gondolták a rendőrök, és maguknak adták a felajánlott pénzjutalmat.

Már megint megtalálták a rák ellenszerét

Minden évben felröppen néhány olyan hír, mely szerint tudósoknak sosem látott áttörést sikerült elérniük a rák gyógyítása terén. Ezúttal a floridai Mayo Clinic kutatói állítják, hogy megtalálták a módját, hogy miként lehet "kikapcsolni" a rákos sejteket.

Meg fog lepődni, mennyire más a világ egy színvak szemével

A Washingtoni Egyetem kutatója meghökkentő fotósorozaton mutatja be, hogyan befolyásolja a korlátozott színérzékelés a mindennapi életet. Egy színvak számára még az is kihívást jelenthet, hogy eldöntse, megfőtt-e már az ebédre szánt hús. A klikkelés után Ön is próbára teheti látását!

Nemi erőszakra ítéltek két lánytestvért Indiában

A cím sajnos nem tévedés, a borzalmas eset valóban így történt: a 23 éves Meenakshi Kumari nevű lányra és az alig 15 éves húgára a falu férfiakból álló tanácsa szabda ki a brutális büntetést. A döntés önmagában földbe tiporja a legalapvetőbb emberi jogokat, ráadásul a két áldozatnak nem is saját, hanem bátyjuk tette miatt kellene így bűnhődnie. Jogvédők szerint Indiában minden 22. percben megerőszakolnak egy nőt.

VV Fanni és Dennis szakítófélben vannak? :(

A VV7 másik szerelmes párja a Villában talált egymásra, szerelmük pedig idekint is folytatódott. Mostani posztjaik alapján azonban úgy tűnik, viharfelhők gyülekeznek a pár fölött.

Nostradamus megjósolta a menekültáradatot?

Őrületes sebességgel terjednek a Facebook-on azok az idézetek, melyeket Nostradamusnak tulajdonítanak: "Nomád népek jönnek Pannóniába, egyre számosabban és megvetetten, e nemzet veszti nyelvét s Európában árva, a föld népe nem fogadja be, sem a szellem. Csak táncol s zenél, koldul, lop ha kell, és vándorol tovább, örökké vágytól hajtva, hogy egyszer végső hazát is érdemel, és barna bőre nem lesz bélyeg rajta."

Ha ide kattint, láthatja, ki van a telefonszexvonal másik végén

Phillip Toledano "Telefonszex" című könyvében 26 férfi és nő vall kegyetlen őszintességgel a munkájáról: telefonon keresztül, a hangjuk segítségével nyújtanak szexuális szolgáltatást azoknak a kuncsaftoknak, akik a vonal másik végén egy kis örömre vágyakoznak. A morbid és helyenként vicces történeteken keresztül egy eddig ismeretlen világ tárul fel előttünk.

VV Dóri forrónacija rövidebb, mint gondolná!

A VV7 egykori játékosa a Villában sokat küzdött a kilókkal, amit mostani fényképeit elnézve már nagyon nehéz elhinni. Most a falatnyi rövidnadrág is hibátlanul áll rajta. Klikk, és győződjön meg róla saját szemével!

Valóban megkerült a náci aranyvonat!

Nemrég bombaként robbant a szenzáció, miszerint lehet, hogy a legendás náci aranyvonatot találták meg Lengyelországban. Úgy tűnik, a hír tényleg igaz: a lengyelek szerint a férfi, aki annakidején segített  a hírhedt kincsek elrejtésében most elárulta, hol a rejtekhely.

Napi Szulejmán: Újraíródik a magyar történelem - II. Lajos halálának körülményeit vizsgálják egy konferencián!

A tragikus kimenetelű csatát I. Szulejmán török szultán vezette, melynek végén II. Lajos magyar király a Csele patakba veszett, így ismerjük a történetet tanulmányainkból. Azonban a legújabb kutatások szerint előfordulhat, hogy a magyar király nem úgy és nem akkor lelte halálát, mint ahogy eddig tudtuk.

Fegyverrel szögezte a földhöz a palesztin kisfiút az izraeli katona - De lehet, hogy az egész csak kamu?

Nagy vihart kavartak pénteken azok a fotók, melyeken kétségbeesett palesztinok, köztük egy tinédzser lány foggal-körömmel védenek egy törött kezű izraeli fiút, akit egy demonstrációt követően fegyverrel fenyegetett egy izraeli katona. Ugyanakkor egyesek szerint a képek a palesztin propaganda termékei, a lány pedig számos hasonló "produkcióban" szerepelt már.

Dögös anyuka: Nádai Anikó kirobbanó formában!

Ugyan még csak két hét telt el a baba megérkezése óta, Anikó mégis szexibb, mint valaha! Kattintson, hogy megnézhesse mindenidők legdögösebb anyukáját.

Egy hatalmas krokodil letépte és elfogyasztotta etetés közben „kollégájának” lábát. A kannibál hüllő pillanatok alatt elfogyasztotta amásik állat lábát.

Nézze meg, hogyan szivatja a celebnőket ez a blogger

Az ausztrál anyuka után a Mina Berges művésznevű férfi is megelégelte a sztárok fényképeinek hamis tökéletességét. Instagramon vette fel a kesztyűt a nők önértékelését tönkre tevő pózolással szemben. Saját testén, fillérekből utánozza le a méregdrága ruhákba bújt celebnők fényképeit.

VV Zsófi bájféket villantott

A vándorló szemöldökű Zsófia új Facebook profilképpel rukkolt elő. Sajnos a címlapképeink szélesvásznúak, ezért csak a mellek fértek rá, de ha kíváncsi Aurelio exének arcára is, kattintson!

Így keresi az eltűnt családtagokat a világ körül Lilu

Már javában forog az RTL Klub ősszel induló új műsora, a Keresem a családom! Az egymástól gyakran kontinensnyi távolságra élő, rég nem látott családtagok felkutatása embert próbáló feladat, és rengeteg utazással jár. Lilu rendszeresen posztol fotókat az egyes helyszínekről, így aztán nyomon követhetjük, miként zajlik a nyomozás.

A gyilkos tévés mindenütt rasszizmust látott

Egyre bizarrabb és megrázóbb dolgok kerülnek napfényre a két amerikai tévést meggyilkoló férfiről.  A férfi a leghétköznapibb kifejezéseket is burkolt rasszizmusnak hitte, macskaürülékkel dobálta ellenségnek vélt szomszédjait, valamint a magáról készült fotókkal tapétázta ki hűtőszekrényét. 

Megnyílt a föld a buszmegállóban várakozók alatt Kínában

Egy térfigyelő kamera rögzítette a horrorisztikus esetet, amikor beszakadt a beton, és több embert elnyelt.

Lábasban vitte magával áldozata fejét a sorozatgyilkos nagyi

A 68 éves orosz Tamara Samsonova a gyanú szerint legalább 11 embert ölt meg és fogyasztott el. Egy felvételen látható, ahogy egyik áldozatának fejét egy edényben csempészi ki az épületből, ahol elkövette a gyilkosságot.

Csodapók: Felrobbanó pók mamából több ezer pici pók szalad szét!

A pókfóbiával küzködők most forduljanak el. Egy az interneten keringő videón úgy tűnik, hogy egy nagy, rémisztő pókból egy pillanat alatt több ezer kicsi  pók lesz.

A Tv stábot meggyilkoló férfi magával is végzett

A riportert és operatőrt meggyilkoló férfi közzétette az interneten tettének okát  majd magával is végzett. Az őrült férfi haláláról több nemzetközi csatorna is közvetített.

Részeg barátja kishíján halálra verte a tinilányt, de túlélte - Megrázó felvételek!

A fiatalok szórakozni mentek, ahol a 18 éves Rayna Holdenre végül saját fiúja támadt rá. A 22 éves Darryl Moore ájultra verte a lányt, akinek annyi volt a "bűne", hogy a pubban beszédbe elegyedett az egyik sráccal. Moore a bántalmazás után sorsára hagyta a magatehetetlen lányt, aki súlyos sérülései ellenére életben maradt. Szeretné, ha az esetéből mások is tanulnának.

Ma van a nemzetközi kutyanap! Mindenki vegyen egy gumicsontot a kutyusának!

BOLDOG nemzetközi kutyanapot kívánunk minden kutyusnak! Ez alkalomból nézegess cuki és vicces kutyákat!

BRÉKING! Könnygázt vetettek be a menekültekkel szemben a rendőrök Röszkénél!

Az eddigi információk szerint, 200 feldühödött  menekült indult meg a Röszkei táborban. A konfliktust az váltotta ki, hogy a táborban lévők a megeredt eső elől fedett helyre szerettek volna menni.  Részletek este a Híradóban!

Ennyire vérfagyasztó a kenguruapokalipszis

Ben Vezina békésen biciklizett a természet lágy ölén, akkor még nem sejtette, hogy rövidesen egy horrorfilmben találja magát. A férfi több tucat kenguruval nézett farkasszemet, levideózta.

Szeptember 5-én Gálvölgyi Show az RTL Klubon

Sokéves kihagyás után Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális kiadással.

A huncut víziló faképnél hagyta a két éhes oroszlánt!

A szavannán is folyik az élet, egy napfürdőző víziló majdnem két oroszlán napi menüjévé vált, azonban még épp időben ugrott egy óriási hasast a biztonságot adó vízbe. Miután kellő mélységekbe úszott, visszafordult és ironikus “mosolyt” villantott a hoppon maradt nagymacskáknak.

 

VV Maci rárabolt Aurelio volt csajára és kiakadt a menekültekre

Ismét megtörtént a szférák találkozása! Legutóbb VV Laci és Aurelio kandúrharca mentén ért össze a Való Világ hatodik és hetedik szériája, most Maci és Zsófika élvezte együtt az ízeket. VV Maci egyébként agyon csapná magát a politikusok helyében.

Halott terhes tinédzser a koporsójában ébredt!

Neysi Perez nem sokkal esküvője után halt meg. A temetés után egy nappal a családja kilátogatott a lány sírhelyéhez, ahol dörömbölést és sikoltozást hallottak. Miután feltörték a koporsót, a lány újra, vagy még mindig  halott volt.

New York utcáit maga alá temette a cicicunami

Mintegy 300 félmeztelen nő özönlötte el Manhattan belvárosát, hogy fedetlen felsőtestükkel fejezzék ki véleményüket. A demonstrációt azért szervezték, mert korábban tiltólistára kerültek a Times Square-en dolgozó félmeztelen lányok. A felvonulók szerint a testrészek kötöttségek nélküli felfedése a szellemet is felszabadítja, és hozzá járulhat az egészséges önértékelés eléréséhez.

Szájával eteti az édesanyját a karnélküli férfi

A 48 éves Chen Xinyin hétévesen elvesztette mindkét karját egy szörnyű elektromos baleset következtében. A tragédia ellenére sem adta fel: megtanult karok nélkül főzni és ellátni a házkörüli teendőket. Megható odaadással igyekszik gondoskodni ágyhoz kötött édesanyjáról.

Nézze, hogyan üzen Pirner Almának a babája egyenesen a pocakból!

A rúdtánc magyar királynője első gyermekével állapotos, a babavárás pillanatait pedig szívesen meg is osztja rajongóival. A szupercuki videó tanulsága szerint a bébi bizony már az anyukája hasában is lelkesen hódol a testmozgásnak.

3D nyomtatóval készült protézissel segítik a sérült gyerekeket!

Angliában új bionikus végtagokkal kísérleteznek, a 3D-nyomtatásnak köszönhetően sokkal olcsóbban képesek előállítani mozgásra képes robotkarokat.

Breaking: VV Macinak nagyon fontos bejelentanivalója van!

A VV7 játékosa, aki meghonosította szótárunkban a hónaljujjazás kifejezést, párbaj helyett végül egészségügyi okokból hagyta el a Villát. A valóságshow medvéje azonban azóta sem tud meglenni rivaldafény nélkül, így most is nagy bejelentésre készül.

Még mindig többezer menekült érkezik naponta a szerb-magyar határhoz!

Úgy tűnik a kerítés sem állja útját a több ezer menekültnek. Folyamosan érkeznek Magyarországra, tegnap éjszaka közel kétezren lépték át a határt.

A dohányzás majomszokás!


szerző:
2015.08.25. 13:57
A dohányzás majomszokás!

Egy kínai vadasparkban cigarettára gyújtott egy csimpánz. A furcsa esetet egy turista örökítette meg telefonjával.

Sokkoló ISIS videó! Amin egy kisgyerek fejez le egy plüssmackót!

Elképesztő felvétel került fel a Youtube-ra, melyben hatalmas vadászkéssel fejez le egy ISIS egyenruhás kisgyerek egy fehér macit! Az elképesztő videót már többször törölték, mégis még mindig utolérhető az interneten.

Nézze meg, milyen jó pasi mellett ébredt Nádai Anikó!

Nem csodáljuk, hogy így még az éjszakai műszak is kellemesen telik.

Eddig 5 kutya esett a kegyetlen savazó áldozatául

Egy hónappal ezelőtt bukkantak egy golden retriverre, aki a hátán harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Azonban a sor sajnos nem ért véget, az utóbbi napokban több olyan négylábút találtak, akik kísértetiesen hasonló sebeket szereztek. A lelkiismeretlen támadót keresi a rendőrség.

Egy meleg pár úgy érezte, nem hiányozhat a fehér menyasszonyi ruha az esküvőjükről!

Az angol vőlegénypáros úgy érezte, nem hiányozhat a habos, hófehér ruha az eskövőjükről, ezért mind a tíz koszorúslány mennyasszonyi ruhát viselt.

Dopeman ennyira éli a dubaji álmot, hogy fegyvert rántott a népszerű énekesre

Pityinger László legutóbb VV Dórinál pózolt, most a világ másik felén jár, de itt sem tudta levetkőzni önmagát.  Elmondása szerint most ott koncertezik, ahol korábban Snoop Dogg is. Most épp egy sejknél vendégeskedik.

A legújabb Facebook poszton látszik Nádai Anikó babájának nózija!

Anikó próbálja kiszolgálni a rajongókat, posztol szinte minden eseményt, mégis követői leginkább a baba fotóját kérik rajta számon. A rögtönzött kirándulás képei már a facebookon.

Mel Gibson lökdösött és leköpött egy fotóst Sydneyben!

Az utóbbi időben botrányairól elhíresült színész/rendező ismét bajba keverte magát. A fotós szerint csúnyán elbánt vele a jobb napokat is látott hollywoodi sztár.

Gyertek át szombat este! szeptember közepétől az RTL Klubon

Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.

Átlagemberből óriás, majd újra átlagember! Közel 400 kilót  hízott és fogyott le egy nő!

Mayra Rosales a súlyvesztés jelenlegi világrekordere. A „fél tonnás gyilkos” néven elhíresült texasi nő elképesztő átalakuláson ment át, 365 kilógrammot fogyott. 

Bárszekrényen jelent meg Jézus Nagy-Britanniában

Robert Burgess-Moon azt hitte, mezei bárszekrényt vásárolt a pénzéért cserébe, de jóval többet kapott annál. Ön szerint valóban a Megváltó képe látszódik a bútordarabon? Szavazzon!

Hahó, ki hagyta el a luxusautóját az Egyetem téren?

Hummerrel a Balatonba már nem menő, ma az az új őrület, hogy szárazföldön amortizáljuk le az egyébként sem olcsó gépjárművünket. Vajon mi történhetett?

Seherezádé a magyar Barbie baba, győződjön meg róla fényképeken!

A VV-szereplőből lett dj egész nyáron pörög, és mindent meg is örökít Facebook-on. Bár feketére váltotta a hajszínét, azért nem tudjuk nem észrevenni a nyilvánvaló anatómiai egyezést.

Őrjöngő tehenet kényszerültek lelőni az új-zélandi rendőrök

A megvadult állat megtámadott egy mozgássérült embert és egy rendőrt is, aki végül kénytelen volt lelőni a nyílt utcán.

Lopni indultak a boltba, ott felejtették a gyereküket

A bűnözés egyik legfontosabb szabálya, hogy sohase hagyjon nyomot maga után az ember. Arról viszont nem szól a fáma, hogy a gyerekedet nem hagyhatod hátra a tett helyszínén! Ez a két nő pontosan ezt tette: kiraboltak egy boltot, aztán ott hagyták a gyereket!

Felzúdultak a meleg férfiak a felnőttfilmben szereplő nő miatt

A Treasure Island (azaz Kincses sziget) Media nevű felnőttfilmstúdió a műfaj szempontjából szokatlan koncepcióval állt elő. Gondoltak egyet, és a legújabb, kifejezetten meleg férfiaknak szóló filmjük forgatókönyvébe két nőt is beleírtak. A filmnek még csak az előzetese jelent meg, de óriási kommentcunamit indított be a meleg közösségen belül. 

Sosem találja ki, mit tetováltatott magára a bőrbeteg lány

Tiffany Posterarónak elege lett abból, hogy gyerekkora óta mindenki megbámulja és megjegyzéseket tesz a külsejére. Bátor módon oldotta meg a dolgot.

Készen áll arra, hogy lássa a legcukibb dolgot a világon?

Idén rekord számú pandabébi jött világra Kínában, ha ez nem lenne elég, Amerikában még pandás ikerszülés is történt. Mondjuk ki bátran, a világ egy sokkal jobb hely, mióta ennyi kispanda él rajta, és nem csak azért, mert veszélyeztetett fajról van szó, hanem mert ilyen képeket nézegethetünk óriási dózisban.

Ada pasit villantott nyaralás közben

A Szelfiben percről-percre végigkövethettük, hogyan jöttek össze, de vajon mi történt azóta, hogy nem forog a kamera?

Ezért nem jó, ha migránsoknak nevezzük a menekülteket!

Az Al-Jazeera cikkben tudatta olvasóival és nézőivel, hogy a jövőben a közel-keletről érkező embertömeg kapcsán nem használják a migráns kifejezést. Mi is így teszünk, azt is elmondjuk, hogy miért!

Szellemet fotóztak Ausztráliában

A képet készítő férfi végig úgy érezte a kirándulása alatt, mintha figyelnék. Csak később vette észre, hogy az egyik képen egy piros ruhás, szakállas kísértet látható a fák között. Figyelem, nagyon szellemes bejegyzés következik!

BREAKING! Áttörték a rendőrsorfalat a menekültek Macedóniában!

Az elmúlt napokban már könnygázzal próbálták oszlatni a görög-macedón határon összegyűlt embertömeget. Ma délután több ezren jutottak át a rendőrkordonon. Részletek a Híradóban!

Megvakulsz, ha kontaktlencsében alszol! Ez az ember a bizonyíték!

A 39 éves férfi súlyos bakteriális fertőzést szedett össze, aminek következtében elvesztette a látását az egyik szemére. Az orvosok szerint azért, mert éjszakára nem vette ki a kontaktlencséit. Figyelem, csak akkor kattintson, ha bírja az ilyesmit, ugyanis nagyon csúnya látvány!

Hálózsákok segítségével jutnak át az új drótakadályon a menekültek

A Délmagyar.hu információi szerint legalább három helyen sikerült átmászniuk Röszkénél az illegális határátlépőknek a határzáron. A rendőrök már várták őket.

Érdekli az emberi test? Most tanulmányozhatja Miranda Kerr és Kate Upton segítségével!

A kattintás után rögtön megcsodálhatja az anatómiai tökéletességet.

A túl sok mobilozás megeszi az agyat

Figyelemhiányossá tehet bennünket, ha túl gyakran nézegetjük az okostelefonunkat - állítja egy új tanulmány!

9 éves kisfiúval végeztek a tálibok, mert a nagybátyja a brit katonák tolmácsa volt

A fiú apjának döntenie kellett: vagy feladja bátyját, aki fordítóként segítette a brit szárazföldi erőket, vagy elhurcolják a gyermekét. Két héttel később fejlövéssel végeztek a Haroon nevű kisfiúval.

ISIS katonák interneten árulják a szexrabszolgák szerveit

Az Iszlám Állam katonái a közösségi médiában vitatják meg a női foglyok testrészeinek árát. A most közzétett jelentés még szörnyűbb képet fest az embertelen körülmények között tartott lányok és asszonyok sorsáról.

7 dolog, ami tilos, ha Oroszországban él - az egyik a káromkodás

Oroszország a Wikipédia betiltásával fenyeget, miután kiderült, hogy az online enciklopédia egyik oldalán hasisrecepteket is találhat a közönség. Nem ez lenne az első eset, hogy váratlanul betiltanak valamit az orosz hatóságok: listánkból kiderül, mi az, ami már tilos Putyin országában!

Új körforgalomnak örülhetnek a hevesiek, csak épp az úton maradt egy villanyoszlop

Augusztus 20-a alkalmából részlegesen átadták a forgalomnak a 31-es út belvárosi szakaszának egy részét Hevesen. A dolog szépséghibája, hogy ott felejtettek egy villanyoszlopot az úton.

Segítsenek! Mit csinál Zimány Linda ezen a videón?

Kedves Ferenc barátnője videóra vette, és feltöltötte Instagramra, milyen kemény perceket élt át.

Nádai Anikó alig alszik, de élvezi

Múlt héten született meg első gyermeke, Patrik. Eddig főleg a bébiről láthattunk sejtelmes képeket, Anikó most azonban megmutatta azt is, ő hogy érzi magát, mióta anya lett.

Lányok, asszonyok, figyelem! Aki hátul kapcsolja össze a melltartóját, az behódoló személyiség

Ezt állítja Patti Wood, az emberi viselkedést kutató szakember. Wood szerint négyféleképp vehetjük fel a melltartónkat, mindegyik mód egy-egy embertípust takar. Kattintson, és megmondjuk, hogy az elmélet szerint Ön melyik nőcsoportba tartozik!

Szereti a kézműves sört? Akkor a kézműves földgömböt is szeretni fogja!

Most beleshetünk a modern világ egyik utolsó olyan műhelyébe, ahol kézzel rajzolják meg az élethű bolygótérképek minden egyes apró részletét. Az itt dolgozó művészeket legalább fél éven keresztül tanítják, mielőtt nekikezdhetnek az első saját glóbuszuknak.

Bréking! A „női Viagra” hamarosan az amerikai üzletek polcára kerül!

Elkészült az első, Viagra hatású készítmény nőknek. Azonban sok hozzáértő számára kétséges a működése. Ráadásul ájuláshoz is vezethet a használata.

Anti-Disneylandet épített  az angol művész!

Angliában egy elképesztő kiállítással adnak egy pofont a Disneyland szirupos figuráinak. A Dismaland-nak nevezett kiállítás a szórakoztató vidámparkok groteszk paródiája. 

Mi a rosszabb: egy patkány a vécében vagy egy denevér a vécében?

Ha láttad ezt a videót, ezután garantáltan széjjel nézel majd, mielőtt ráülsz a fürdőszoba trónjára.

Emlékszik, mennyire utálta a meleget? Pedig ilyen jó volt!

Az Instagramnak hála most már nem csak a közeli ismerőseink, hanem a külföldi celebnők nyaralását is megcsodálhatjuk. Galéria a klikk után.

14 dolog, amiért kivégezhetnek Iránban

A közel-keleti állam a világ élvonalába tartozik, legalábbis ami a halálbüntetés alkalmazását illeti. Idén eddig majd' 700 embert végeztek ki, gyakran egészen elképesztő okok miatt. Bemutatjuk a legmeglepőbb dolgokat, melyeket kivégzéssel sújtanak Iránban.

Ha túl kövér vagy, nem tudnak elhamvasztani!

Skóciában egyre többen kényszerülnek a hagyományos temetést választani a hamvasztás helyett, ugyanis a túlméretes koporsók egyszerűen nem férnek be a krematóriumba. Magyarországon 200 kilóig vállalnak hamvasztást.

Túlsúlyos vagy? Elhízott? Nyugodj meg, nem Te vagy a hibás!

Felejtsd el a testmozgást és az egészséges étkezést: a tudósok megtalálták az elhízásért felelős gént. És most figyelj: ki lehet iktatni!

Mándoki László újra Budapesten: zenészcimboráival a német-magyar barátság tiszteletére ad koncertet

Az egykori Dschinghis Khan zenekar tagja már régóta dolgozik producerként, a stúdiójában megfordult már rengeteg világsztár. Most a zenén keresztül szerzett barátait invitálja Budapestre, hogy közös koncerten ünnepeljék meg a magyarok és a németek kapcsolatát. Többek között erről beszélgettünk vele.

Félsz a drónoktól? Akkor ezt a lőszert neked találták ki!

Tudtad, hogy bárki kukkolhatja a kertedet, az otthonodat, és követhed téged, ha van egy drónja? A dühös amerikaiakat annyira idegesíti, hogy a kamerás quadrokopterek bárhová beleshetnek, hogy kifejlesztették ellenük a tökéletes fegyvert!

Gyerekrajzokon mutatjuk be, mit élnek át a menekültek

A menekült gyerekek aszfaltrajzokkal próbálták elmesélni, mi történt velük a hazájukban, ám a Budapesti Rendészeti Igazgatóság köztisztasági szabálysértésre hivatkozva megtiltotta nekik. Fogtunk egy csomó papírt és ceruzát, és elmentünk a Keletihez, a rajzaikból pedig rá kellett döbbennünk: nekik egész mást jelent a gyermekkor, mint nálunk.

A szíriai régiségeket védő tudóst szörnyű halállal büntette az ISIS

Khalid al-Asaad évtizedekig volt gondozója Szíria legnagyobb régészeti kincseinek. Az ISIS kedden lefejeztette, amiért megpróbálta megvédeni a felbecsülhetetlen értékű leleteket.

A roswell-i incidensért nem is az ufók, hanem a nácik felelősek

Legalábbis egy nemrég készült német dokumentumfilm szerint a második világháborús német szuperhatalom vezetőinek kísérlete áll a 70 évvel ezelőtti rejtély mögött. Kár, hogy Mulder és Scully ügynök kitalált karakterek, mert akkor ennek az ügynek is a végére járhatnának.

Puzsér Róbert nekiment a Szelfinek  - Rubin Kristóf reagál a támadásra

A filmkritikus eposzi hosszúságú Facebook-posztban ekézte a valóságshow-t, aminek nemrég ő maga is szereplője volt. Megkérdeztük a műsor kreatív főszerkesztőjét, aki telefonon mondta el véleményét a kirohanásról.

Boldog legelső hetet kívánunk a kis Patriknak!

Nádai Anikó kisbabája éppen egy hete született meg, az első nagy mérföldkő örömére az anyukája ki is posztolt egy sejtelmes fényképet, amin a rugdalózón keresztül csodálhatjuk meg a bébilábakat.

Kiss Ramóna és Nyári Dia együtt lazulnak kutyáikkal

A Barátok közt Zsófija és Hannája a Balaton mellett pihenték ki a forgatás fáradalmait. Ha a rossz idő miatt fájdalmas kinézned az ablakod, nézz inkább cuki lányokat és kutyusokat!

Meztelen ír férfit talált az ágyában egy pár

Az ismeretlen és ruhátlan egyén annak ellenére jutott be észrevétlenül az ágyukba, hogy ők is benne aludtak.

Megrázóan gyönyörű vagy inkább morbid szülés utáni képet készített egy brit fényképész?

Sokan szégyellik és rejtegetik a szülés közben szerzett hegeiket. Helen Aller épp az ellenkezőjét gondolja, ezért meg is örökítette az új élet születésének nyomait.

VV Lacinak elege van a Facebook-os nindzsáskodásból

Ketrecharcra hívta ki Aureliót, aki már reagált is a hadüzenetre. Ahogy ígértük, Laci telefonon mondta el nekünk, mit gondol a balhéról.

Czutor Zoli ELÁZOTT! A tegnapi vihar kacsaúsztatóvá változtatta stúdióját!

A Belmondo zenekar frontemberét és 8:08 e heti műsorvezetőjét utolérte a Budapestet elárasztó özönvíz. Minden hangszere és stúdiójához tartozó eszköze víz alatt.

Kandúrharc: VV Aurelio és VV Laci összepattantak

A VV7 szívtiprója igazi párbajra hívta a VV6 győztesét. Az ok egyelőre homályos, Laci mindenesetre egy gigantikus MMA-meccs keretein belül szeretné elgyepálni rendezni a konfliktust.

Minden második fiatal bizonytalan a szexualitásában?

A 18 és 24 év közötti fiatalok fele nem érzi magát száz százalékig heterónak egy brit felmérés alapján.

A nagyon terhes Kim Kardashian már tényleg kettő helyett eszik

Szombaton nem pózolt meztelenül, helyette étterembe ment a Cavalli divatmárka keratív igazgatójával. Éttermi kijövés még soha nem volt ennyire alaposan dokumentálva.

Békésen kötögetett az idős néni, lábon lőtték

Kevés veszélytelenebb dolgot tudunk elképzelni egy otthon kötögető nagyinál, valahogy mégis nagyon elszánt ellenségekre sikerült szert tennie egyiküknek.

Motort üldözött a megtáltosodott vérkoala Ausztráliában

Cuki, szőrös és ölelnivaló emlősök, akik a nap minden percében eukaliptuszmámorban úsznak, és nagyjából annyit mozognak, mint egy lajhár - ha idáig ezt gondoltad a koalákról, akkor nagyot tévedtél. 

Szomjas? Igyon könyvet!


szerző:
2015.08.17. 11:12
Szomjas? Igyon könyvet!

Ha szomjazik a kultúrára eljött az Ön ideje! Azokban az országokban, ahol még a tiszta ivóvíz is gondot jelent, a kultúra támogatására egy fillér sem jut. De lehet, hogy most változik a helyzet. Egy különleges könyv képes a vízben lévő baktériumok közel 99%-át kiszűrni. Elképzelhető, hogy ettől fogva az elménket pallérozva olthatjjuk szomjunkat? Ráadásul kristálytiszta vízzel?

Madeline fiatal, gyönyörű és Down-szindrómás

Ki mondta, hogy a divat csak az ép embereké? A 18 éves Madeline Stuart nemrég kötötte meg élete első nagyobb modellszerződését. Most nagy bejelentést tett: ő is fel fog lépni a New York-i Divathéten a Christopher Reeve Alapítvány jóvoltából. 

Madár költözött a török elnök fejére

Recep Erdogan életében ez a nap is úgy indult, mint a többi. Aztán egy váratlan fordulattal hitchcocki rémálom lett belőle.

Ördögűzés miatt ölték meg Morgan Freeman mostohaunokáját

Elolvasod a címet, és azt kérded: mi van? Semmi gond, nem olyan bonyolult a sztori, megmagyarázzuk!

 

Breaking: Aureliónak hivatalosan is új csaja van

VV Zsófi és Dóri immár valóban csupán a múlt, a beltéri helikopterezés bajnoka ugyanis Facebook-on kapcsolatba rakta magát egy harmadik lánnyal.

Így szivatja a sztárokat az ausztrál anyuka

Celeste Barber köszöni szépen, de nem kér a celebnők fotóiról sugárzó kamu tökéletességből. Pontosan lemásolja Kim Kardashian, Miranda Kerr vagy éppen Serena Williams pózait. Azonban nem rajongásból teszi mindezt, hanem hogy görbe tükröt tartson a hamis tökéletességkultusz elé.

Feketén-fehéren megmutatjuk a Sziget valódi arcát!

Papp Eszter képein jellegzetes fesztiválozós pillanatokat, életképeket próbált megörökíteni. Szerintünk sikerült.

Kalifornia állam keményen fellép az illegális marihuana termesztőkkel szemben. Ha lopják a vizet!

Kalifornia kormányzója, Jerry Brown aláírt egy új keletű törvényt, mellyel eljárás indítható a környezetkárosító öntöző rendszert alkalmazó illegális marihuána termesztők ellen. Az állami rendelet célja, hogy visszaszorítsa ezeket a gazdaságokat, mivel nagy pusztítást okoznak a helyi élővilágban.

A Bibliára hivatkozott a tinédzser lányt zaklató pár

Öt éven keresztül fogságban tartott és szexre kényszerített egy fiatal lányt egy floridai pár. A férfi az Ószövetséggel próbálta magyarázni tetteiket.

Segítsetek megtalálni Tamást!

Csodálatos lakossági hirdetést találtunk a Kálvin téren: egy holland fiatalember pénzjutalom ellenében keresi a srácot, akivel tavaly találkozott a Volt fesztiválon. Segítsetek, hogy újra fellángolhasson a bulibarátság, és összejöjjön a közös arconpörgés!

Angelina Jolie olyan jó nő, mint a nála 16 évvel fiatalabb Emily Ratajkowski

A meleg legjobb ellenszere a minél kevesebb ruha. Ennek jegyében folytatódik a szombat délutáni szemnyalóka-maraton. 

Rosszabbul ismerjük a történelmünket, mint gondolnánk!

Egy felmérés szerint az angolok egyharmada sosem hallott még az Angliai csatáról, a II. világháború sorsfordító légi ütközetsorozatáról. Ez olyan, mintha a magyarok egyharmada nem tudná, mi történt Mohácsnál, vagy mondjuk március 15-én, ráadásul a csata óta csak 75 év telt el. De vajon tényleg okosabbak vagyunk? Íme néhány elképesztő tévhit!

Női sorsok az Iszlám államban: egy amerikai nő szexrabszolga volt, míg meg nem ölték.

Az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet vezetője egy 26 éves amerikai lányt saját szexrabszolgájaként tartott fogva, mielőtt februárban megölték.

Édeshármas: VV Laci, Edina és Reni a Villán kívül egymásra találtak

Tripla szelfin demonstrálták, hogy mennyire örülnek egymás társaságának.

Christiano Ronaldo imád a fiával pózolni

Hölgyeim és uraim! Nézegessenek a melegben inkább cuki Ronaldókat! Ha eddig sikerült megúszni az olvadást, most garantáltan nem.

Ennél lényegretörőbb Sziget-tudósítást még tuti nem láttál!

Unikornis, zsíroskenyér, áramszünet és pogó - másfél percben minden, amiből az esszenciális fesztiválélmény összeáll! A héten egyszer már nekifuttotunk, hogy elmeséljük, milyen a Sziget, de akkor csúfos kudarcot vallottunk. Ezúttal viszont sikerült egy videóba préselnünk mindent, de tényleg mindent, amit Eurowoodstockról Pepsi Szigetről Diákszigetről Európa legmenőbb fesztiváljáról tudnod kell!

Így domborodik VV Sehi cici-hídja

Nézd meg a saját szemeddel!

VV Simont nem engedték be a Szigetre :(

Egyik olvasónk lencsevégre kapta, amint VV Simon megpróbált zöld hajával a tömegben elvegyülve bejutni a Szigetre, de a szemfüles biztonságiak nem találták rendben a karszalagját, és visszafordították. Persze lehet, hogy csak az volt a probléma, hogy a VIP sávban próbálkozott.

Figyelmeztetés az ikrekkel állapotos anyáknak! Perverzek lopják a terhes hasról készült fotókat a Facebook-on!

Az „Anifa” álnevű perverz már több kismama-csoportba szivárgott be és onnét pocakfotókat lopott el, majd feltöltötte őket egy terhes-fétis oldalra.

Kipróbáltam a krokodilt, és majdnem meghaltam

Bérczesi Robi azért vágott bele a Szelfibe, hogy jobban megértse saját magát, arra azonban még mindig nem sikerült rájönnie, hogy miért pusztította több, mint 10 éven keresztül drogokkal a testét. Most, hogy véget ért a műsor, és már nem követhetjük a mindennapjait, sokan érdeklődtek nálunk, hogy mi történt vele, úgyhogy megkerestük. Felidézte a legdurvább pillanatokat a múltjából, sőt, azt is elmondta, hol tart most a leszokásban, és mennyiben változtatta meg a zenéjét a drogok hiánya!

Egy mosószergyártócég kabalája simán megfejelte a magyar horrorpulit

Már korábban írtunk róla, hogy nem könnyű feladat olyan kabalaállatot találni, ami nem ijeszti halálra sem a felnőtteket, sem pedig a gyerekeket. A Magyar Úszószövetség beelesdézett, albínó plüsskutyáját ugyan rekordrövid szolgálat után kényszernyugdíjazták, de ezután sem marad a világ ügyeletes fehér szörny nélkül. Itt van Burbu, az öblítőmumus.

Dopeman VV Dórinál lazult

Vajon szerelem vagy gigantikus rap-kollaboráció van kibontakozóban???

Szigetszűz voltam, de Robbie segített! Egyúttal megbuktam, mint újságíró

Sohasem voltam még a Szigeten. Nem vágytam oda, de bajom se volt vele. Neutrális hozzáállásom miatt tökéletesen alkalmasnak tűntem arra, hogy hideg fejjel értékeljem, és az esemény eddig nem vizsgált aspektusaira világítsak rá. Így múlik el egy újságíró sosem volt dicsősége. 

 

Szupercukiság: ilyen egy fajokon átívelő örök barátság

Egy szemfüles finn fényképész fotósorozaton örökítette meg a nőstény szürke farkas és a hím barna medve szokatlan, de annál bensőségesebb kapcsolatát.A furcsa pár tagjai szemmel láthatólag szívesen töltik az idejüket egymással, sőt, még az ételen is osztoznak.

Véletlenül talált rá az <del>ikertestvérére</del> hasonmására egy nő az Instagramon

Olyan kísérteties volt a hasonlóság, hogy a barátai nem akarták neki elhinni, hogy nem ő szerepel a képeken.

A legifjabb Beckham cumijára figyel a világ

Victoria és David Beckham lányával máris tévéműsorok foglalkoznak, pedig még csak cumizik. Vagyis, éppen emiatt. Nemrég kiderült, hogy a 4 éves Harper bizony még mindig nem tudott megválni a cumijától. A tengerentúlon valamiért mindenki sajátjának érzi a problémát, focista apuka azonban visszavágott: ő azt tartja szem előtt, hogy a lánya jól érezze magát.

Horribilis mennyiségű ételt dobunk a kukába

Évente 1,3 milliárd (!) tonna élelmiszer kerül az éhes szájak helyett egyenesen a szemétbe világszerte. Az összes megtermelt élelemnek kb. a harmada a többi hulladék között végzi. A Guardian szerint ha mindezt összehordanánk egy kupacba, egy gigantikus, több, mint 3 km széles és közel 2 km magas hegyet kapnánk. Ez pont kétszer olyan hatalmas, mint Magyarroszág legmagasabb pontja, az 1014 m magas Kékestető.

Tudod mi történik, ha Hitler-idézeteket posztolsz a menekültekkel kapcsolatban? Özönleni kezdenek a lájkok!

Két mikroblogger kipróbálta: fogtak egy csomó náci propagandaszöveget, a zsidó szót menekültre cserélték, majd bekommentelték az eredményt a témáról szóló cikkek alá. Megdöbbentő dolgot tapasztaltak.

Breaking: megszületett Nádai Anikó babája!

Az ÉNB egykori szereplője Facebook-on osztotta meg az örömhírt. A kisfiú nem sokkal délután három óra után látta meg a napvilágot, és a Patrik nevet kapta.

Balhé a Mátyás király téren: Alíz tényleg képes lenne meglőni egy embert?

Nikol, a környék maffiózó keresztanyája védelmi pénzt akar kisajtolni Zsoltból a Rózsa bisztróért cserébe, azonban Bartha Zsoltot nem olyan fából faragták, hogy csak úgy engedjen a piti zsarolásnak. A balhéba azonban akaratán kívül Alízt is magával rántja.

Gőgicsélő kisbaba? Alvó macska? Ugyan már! Az elefántnál semmi sem cukibb

Augusztus 12. az Elefánt Világnap, és ezek a remek állatok meg is érdemlik, hogy saját világnapjuk legyen, ha már a rejtvényfejtőknek, a pínek és a sportújságíróknak is van. Aki pedig kételkedik ebben, az nyilván nem látott még bébielefántot felbukni a saját ormányában.

Ha akarod, a te TB-det is fizetik a britek

Ani Horváth kipróbálta: tényleg meg lehet-e fejni a brit egészségpénztárat magyarként. 

Te jó ég, vége az univerzumnak!

Legalábbis a 444 reggeli cikke szerint, amiben az áll, hogy nagyon alapos tudósok kétezer galaxist is áttanulmányoztak, és kétség sem férhet hozzá: mindennek vége! Az energia fogy, az univerzum haldoklik, a folyamat megfordíthatatlan, senki ne vegyen már tartós tejet. De minket itt, az RTL online-nál nem lehet megijeszteni csak úgy az univerzum összeomlásával, hiszen komolyabb dolgokat is átéltünk már, és amúgy is szeretjük a saját szemünkkel, közelről megnézni a dolgokat. Szóval mielőtt mi elkezdenénk temetni a világegyetemet, azért megkérdeztünk egy asztrofizikust is arról, hogy valóban merül-e a galaxisok energiája, és ha igen, abból nekünk mi bajunk lehet. Aggodalomra semmi ok, a világvége egyelőre nem áll még a lábtörlőn.

Kim Kardashian oldalvást villantott terhespocakot

Mrs Kanye West második, az énekessel közös gyermekét várja, és szerencsére az áldott állapot mit sem csökkentette szelfizési kedvét. 

Poroltóval fújták le az emigránsokat Görögországban!

Kedden tűzoltó készülékekkel fújták le az migránsokat Görögországban, mivel elárasztották a bevándorlási papírokkal foglalkozó hatóságokat.

10 dolog, amit tuti nem tudtál Észak-Koreáról!

A világ egyik legbrutálisabb diktatúrájában az ember bármikor büntetlenül elszívhat egy jointot, viszont azonnal börtönbe vetik, ha megnézi például a Titanicot vagy rosszul vágatja le a haját. Az elszigelt országban olyan szabályok uralkodnak, amelyek egy nyugati ember számára elképzelhetetlenek.

Németországban bárki vehet fegyveréhez hangtompítót!

A bajor BSELF minisztérium engedélyezi a vadászfegyvereken használható hangtompítókat.

VV Zsu elorozta VV Dóritól a sunshine barbi címet

A VV7 playmate-je még Fannikától kapta ezt a becenevet, mielőtt még halálosan összevesztek, Zsuzsa viszont most egyetlen szelfivel magához ragadta az eposzi jelzőt.

Beelesdézett pulival rémisztgetik  a vizes világbajnokság résztvevőit!

A kazanyi vizes világbajnokságon elért fantasztikus eredmények mellett még valamivel kitűntünk. Két év múlva nálunk kerül megrendezésre a világbajnokság, erre pedig különleges kabalaállattal álltak elő a tervezők, ami szerintünk egy amorf jegesmedve és egy felmosómop szerelemgyermeke, aki Fekete György fodrászához jár. 

Menekültnek nézték és megfenyegették VV Béci nejét

Béci neje kendőt viselt, és be volt fonva a haja, miközben a metrón utazott, és ezt valaki elegendő indoknak találta arra, hogy bevándorlónak nevezze és megfenyegesse.

Elhunyt Czeizel Endre

Hétfőn hajnalban, hosszú betegség után, elhunyt Czeizel Endre. Halálhírét Czeizel Barbara, a tudós lánya közölte.

Gyalogost gázoltak az M5-ös autópályán, torlódásra lehet számítani

A 151-es km-nél történt a baleset, a forgalom a szatymazi pihenőn halad keresztül. A férfit egy lengyel autóbusz sodorta el, kórházba szállították. Vezessenek óvatosan!

Lövések dördültek a fergusoni megemlékezésen

Pontosan egy éve lőtte le egy rendőr a fegyvertelen fekete férfit, Michael Brown-t, erre emlékeztek a missouri városban, amikor valaki lövöldözni kezdett a több száz fős tömegben. Legalább egy sérültről beszélnek. Megrázó felvételek a helyszínről!

Videós kontent!

Így bulizik szombat este Szabó Zsófi, Gianni és Puskás Peti. Ha csatlakozni akartok, este gyertek át!

Folytatódik a Gyertek át szombat este! és folytatódik az RTL Online száguldó riporterének munkája is. Gianni mesél az első magyar felesekről, Puskás Peti pedig felvázolja az ablakon távozás módszereit.

Újabb őszinte kitárulkozás! Szex, méretek, randitippek a Vigyél el! lányaitól és pasijaitól

Szexi testrészek, nézések, kérdések és még szexibb válaszok! A Vigyél el! szereplői ezúttal sem ijedtek meg riporterünk mikrofonjától!

Tetrisz, bimbó, izzadtság - megmutatjuk milyen Sebestyén Balázzsal bulizni!

Szombaton indul az RTL Klubbon a Gyertek át szombat este! című műsor. Az RTL Online stábja belógott a forgatásra, hogy felderítse a celebek bulizási szokásait. Sebestyén Balázs a kérdéseket bimbó csavarással hárította, megkínzott riporterünknek azóta is jegelnie kell. 

BRÉKING: Istenes Ben kisfiú! A Vigyél el! lányai kipakoltak.

Az RTL Online csapata behatolt a párkeresés aranycsarnokába! Írtózatos önuralomról tanubizonyságot téve nem hagytuk, hogy a fülledt titkokat rejtő öltözők, az illat és a változatos rafinériával takart dekoltázsok elvonják figyelmünket küldetésünkről és az újságírói munkáról. Sikerült: lényegre törő és brutálisan őszínte interjúban tártuk fel a Vigyél el! szereplőinek és műsorvezetőjének valódi énjét.  

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való