Damian Lewis ugyanis az Ocean’s-filmek női remake-jéhez, az Ocean’s Ocho című mozihoz írt alá, most pedig el is árult egy-két dolgot a karakteréről.

A Homeland sztárja mozis főgonosz lesz!

Az Ocean’s 8-ban olyan színésznők játszanak főszerepet, mint Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, illetve Sandra Bullock, de feltűnik még benne a híres énekesnő, Rihanna is.

Az Ocean's Ocho című filmet Gary Ross rendezi és feltehetőleg 2018 nyarára kerül a mozikba.

Az egyébként George Clooney-féle feldolgozások alapján készülő moziban Lewis, Sandra Bullock volt szerelmét alakítja majd. A színésznő pedig - mint egy tolvajnőkből álló banda vezére - az egész csapatával együtt a férfi nyomába ered, hiszen ő lesz a következő rablásuknak a célpontja is.

A Homeland sztárja mozis főgonosz lesz!

Hogy mivel érdemelte ki ezt a bosszút a Damian Lewis által megformált karakter, egyelőre nem árulták el, de azt megerősítették, hogy nem csupán egy olyan rövid cameó szerepről van szó, amivel Matt Damon büszkélkedhet!

Damon ugyanis Danny Ocean barátjának megszokott szerepében tűnik majd fel az alkotásban, amiről a következőket nyilatkozta:

„Nem tudom még pontosan, hogy mi lesz a dolgom, de a stáb fantasztikus, a színésznők tüneményesek és nagyon izgatott vagyok, hogy végre láthassam, mit művelnek ezek a nők a számomra kedves sztorival, szerintem mókás lesz!”

A Homeland sztárja mozis főgonosz lesz!

Ne feledd Damian Lewis-t láthatod a Homeland című sorozatban hétfőtől csütörtökig 23:30-kor az RTLII-n!

Forrás: ew.com, Variety.com, slashfilm.com
Képek: tumblr.com