Az X-Faktor győzteseit óriási meglepetés érte, amikor megtudták, hogy az egyik daluk is elhangzik majd a sorozatban. Kíváncsi vagy, melyik lesz az?

A Tanár következő részében Michl Juli karaktere, Virág kerül a középpontba, amikor kiderül, hogy anorexiával küzd, ami miatt tanára, Szilárd igazán aggódni kezd. Eközben azonban fellángol a szerelem is Virág és egy új srác, Robi között.

Romantikus jeleneteik egyikében pedig egy ismerős dal csendül majd fel:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by USNK (@usnkhivatalos) on

„Remélem ez nektek is ugyan akkora meglepi, mint nekünk! 😁🤤🤯 #tevagya című dalunk benne lesz A Tanár filmsorozatban! Hatalmas megtiszteltetés, hogy ez a szívünkhöz közel álló dal ekkora szerepet tölthet be a sorozatban! Már várjátok a szombati epizódot?😁” – írta kis USNK az Instagramon.

Az X-Faktor győztesei #tevagya című slágerüket először az X-Faktor színpadán adták elő, hiszen ez is egyike azoknak a szerzeményeiknek, amiket a verseny alatt készítettek el mentorukkal, ByeAlex-szel. Akkor és azóta rekordokat döntögetnek a Youtube-on, most pedig a sorozatok világában is folytatják a menetelést!

Ne felejtsétek el: szombaton 20:00-kor kezdődik a Tanár legújabb része, és azt sem, hogy bármikor megragadhatjátok a lehetőséget, hogy jelentkezzetek az X-Faktor következő évadába.