A nyolcvanas évek ikonikus sorozata megújulva tér vissza az RTL Klub képernyőjére kedd esténként.

Hawaii ing, piros Ferrari, bajusz és sárm, talán ezekkel a szavakkal lehet a legjobban körül írni a nyolcvanas évek legendás sorozathősét, Magnumot, aki most visszatér a tévéképernyőre.

Tom Selleck helyett ezúttal az Öngyilkos osztag színésze, Jay Hernandez kapja magára a színes inget, és bár a híres bajusz lemarad, a sorozat képviselte életérzés, humor és akció továbbra is a régi. Akárcsak Magnum, a sorozat mellékszereplői is megújulva térnek vissza, Higgins ezúttal egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában, TC-t pedig Stephen Hill kelti életre.

"Thomas Magnum három jó barátjával együtt Afganisztánból tér vissza az Egyesült Államokba, de nem a korábbi lakhelyére, hanem Hawaiira. Egyiküknek helikopterkölcsönzője van, a másik tengeri mentéssel foglalkozik, a harmadik klubtulajdonos, Magnum pedig magánnyomozó. Első ügye az egyik barátját is érinti, és a nyomozásban a többiek is segítenek." – Olvasható az első epizód hivatalos leírásában
 


Magnum kalandjait kedd esténként 21:40-től követhetitek az RTL Klub műsorán, ha pedig lemaradnátok, az epizódokat visszanézhetitek az RTL Most-on!