A sorozat főszereplője, Balsai Móni igazán jó hírt osztott meg rajongóival, ami mellé ráadásul egy nagyon megható képet is kitett.

A színésznő és párja, Ujj Mészáros Károly rendező már többször is dolgoztak együtt a sorozaton kívül: a Liza, a rókatündér sikere után egy krimit is készítettek, az X – A rendszerből törölve című filmet.

A rengeteg munka után most egy kis időt szakíthattak az ünneplésre is, hiszen nemrég jelentették be, hogy az X rangos díjat nyert Portugáliában:

„Boldogok vagyunk! Az ❌- A rendszerből törölve elnyerte a #Fantasporto filmfesztivál legjobb forgatókönyv díját Portóban. Gratulálunk minden alkotótársnak! Éljen a film!!! 🎥🍾🥂” – írta kis Balsai Móni a Facebook oldalán.

 
A forgatókönyvet Ujj Mészáros Károly és Hegedűs Bálint írták. Gratulálunk a film készítőinek a sikerhez!

Balsai Mónival és a rendezővel még a film bemutatóján beszélgettünk a forgatás izgalmairól! Ha kíváncsi vagy, mit mondtak akkor, akkor itt visszanézheted!

És ne feledkezzetek meg róla, hogy az alkotópáros az RTL Klub vadonatúj sorozatán, az Alvilágon is közösen dolgozott, amiben kedden 21:35-kor végre a rettegett maffiózó, Schneider is felbukkan.

Nézzétek meg itt a harmadik rész előzetesét: