Az RTL Klubon már jó ideje nagy sikerrel futnak a napi és heti fikciós sorozatok, ennek pedig koránt sincs vége! Kíváncsi vagy, milyen történetek érkeznek még?

Sorozatrajongók figyelem! Három új meglepetéssel készül az RTL!

A mi kis falunk és a Jófiúk sikere után nem meglepő, hogy az RTL-en újabb vígjáték szórakoztatja majd a nézőket. Pajkaszegen már negyedik évada követhetjük nyomon a falusiak mindennapjait, 2019 szeptemberétől pedig a közönség nagy örömére, szolgálatba álltak a világ legidétlenebb rendőrei is – ezek után felmerül a kérdés: vajon mi jön még?

Legközelebb Scherer Péterrel nevethetünk együtt, aki a Válótársak három évados óriási sikere után, az Apatigris című vígjátékban tér majd vissza az RTL Klubra.

A hamarosan érkező sorozat azonban nem az egyetlen újdonság az RTL sorozatkínálatában. A vígjátékok mellett ugyanis a komolyabb hangvételű történetek is újra lehetőséget kapnak. A Tanár mellett - melynek már forog a harmadik évada is -, egy hasonlóan érdekes témájú fikciós sorozat is érkezik: a Mellékhatás című izgalmas produkció.
 

Sorozatrajongók figyelem! Három új meglepetéssel készül az RTL!


És azért, hogy a love sztorikhoz vonzódó rajongóknak is legyen mire várniuk: már forog egy vadonatúj sorozat, a Bátrak földje, egy igazán romantikus történet egy romantikus korban, hiszen a szerelmes történet a 19. század közepén játszódik.
 

Sorozatrajongók figyelem! Három új meglepetéssel készül az RTL!


Amíg megérkeznek az új, saját fejlesztésű sorozatok, addig se feledkezzetek meg róla: minden hétköznap este Drága örökösök, minden szombaton 20:05-kor A mi kis falunk, vasárnaponként pedig 20:05-kor jön a Jófiúk az RTL Klubon.