A sorozat második évadának befejezése előtt a főszereplők ellátogattak a Reggelibe, hogy egy kicsit meséljenek a forgatásokról. Nagy Ervin és fogadott diákjai közösen emlékeztek vissza a legjobb pillanatokra.

Először Nagy Ervin érkezett meg a Reggeli stúdiójába, hiszen a mai finomságokért ő felelt a konyhában. Mielőtt neki kezdett volna a – gyerekek által berendelt – palcsintasütésbe, mesélt egy kicsit a fiatal színészekről, akikkel közösen dolgoztak a Tanáron.

„Ennek a sorozatnak… dolga az is, hogy egy kicsit a fiatalabb generációt befuttassa ezen a pályán.” – mondta Ervin.


A szakmai fejlődés mellett, persze Ervin a sorozat témáinak fontosságát is hangsúlyozta. Kíváncsi vagy, melyik rész volt rá a legnagyobb hatással?

A főszereplő Vasvári Szilárd mellett a diákjai is feltűntek a Reggeliben. Benkő Claudia (Eszter), Germann Gergő (Laci), Hozák Kevin (Tomi) és Jónás Szabolcs is meséltek a karaktereikről és természetesen a sorozat legizgalmasabb pillanatairól.

„Mindenképpen fontos dolog, hogy ilyen témákról lehet beszélni fiatalként, és kell is. És hogy mi állhatunk mögé, az szerintem értékes!” – mesélte az Esztert alakító Benkó Claudia.


A sorozatról még többet megtudhattok tőlük, ha megnézitek a teljes beszélgetést!

És ne felejtsétek el: szombaton 20:00-kor jön a Tanár második évadának befejező epizódja.