Szombaton újra becsengetnek a Kőrösi Csomában, előtte azonban kifaggattuk a színészeket, milyen fordulatokra számíthatunk a folytatásban.

A második évad is rendkívül őszinte lesz, amelynek részei – az elsőhöz hasonlóan – különböző közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek majd. Az első epizódban azonnal megismerhetünk egy fiút, aki priusszal érkezik az iskolába.

A tanárokat életre keltő színészekhez hasonlóan a gyerekek is komolyan vették a feladatot, így például a Gyulát alakító Varga Ádám nyáron ellátogatott egy javító intézetbe, hogy tapasztalatot szerezzen a témáról.

Az őszinteség mellett tehát minden témát jól körbejárnak, hogy igazán a mélyére nézhessenek a történetben. Ezt a főhőst alakító Nagy Ervin kifejezetten fontosnak tartja:

„Ne egy ilyen bohókás suli sorozat legyen, hanem amikor belepacsmagolunk valami komolyabb témába, akkor viszont ássunk a mélyére. Menjünk el, szembesítsük!” – hangsúlyozta ki a Fókusznak.


Emellett ráadásul egy új arc is csatlakozik a tanári testülethez, az igazgatóhelyettest alakító Trokán Nóra. Karakteréről pedig már azt is sejthetjük a promók alapján, hogy korábban fontos szálak főzték Szilárdhoz.

Ne felejtsétek el, szombaton (január 12-én) este 20:00-kor jön a Tanár második évada!

Addig is: az RTL MOST-on visszanézhetitek az első évad összes részét!