KERESÉS search-close

"Ásványi Eszter" szerzővel ellátott tartalmak

Ásványi Eszter

Ásványi Eszter által létrehozott tartalmak (100):

Ásványi Eszter társszerzői:
Tényleg arra használják a kutyákat az emberek, hogy kijátsszák a kijárási tilalmat?

Vajon tényleg trükköznek a kutyákkal az emberek, hogy kijátsszák a kijárási tilalmat? Egy debreceni menhely ezért zárt be, de a Noé Állatotthonban nem tapasztaltak ilyet. De vajon mit okozhat egy állatnál, ha örökbefogadják majd később visszaviszik?

Meztelen testeken is készít desszerteket az extravagáns cukrász

Egyszer Michelin-csillagos étteremben, máskor meztelen testen készíti a tányérdesszerteket. Molnár Molli egy igazán tehetséges és egyben extravagáns cukrász, akinek a munkájára és stílusára már világszerte felfigyeltek. Különleges és látványos alkotásait a legmenőbb éttermekben szolgálták fel, de hosszú volt az út odáig.

Ki hogyan éli meg újra az online oktatást?

Mindenki másképp éli meg a felsőoktatási intézményekben és középiskolákban újra bevezetett digitális oktatást. Kiszel Tünde lánya szeptemberben költözött Szegedre, hogy ott kezdje el egyetemi tanulmányait. A különlét nem tartott sokáig, hiszen az átállás miatt két hónap múlva vissza kellett költöznie édesanyjához, akivel 19 éve szinte elválaszthatatlanok. Hasonló a helyzet Csizmadia Máté életében is, aki a Barátok Közt Illés Mátéjaként lehet ismerős. Rába Tímea lánya, Nina is otthon tanul. Ki hogyan éli meg újra az online oktatást?

Mit tehet a szülő, ha a járványhelyzet miatt nem meri elengedni a gyermekét az iskolába?

Egyre többen kapják el a vírust és az iskolai közösségek csak még nagyobb veszélyforrást jelentenek. A tanárok is aggódnak. Mi lesz az oktatással?

Vajon elég a maszkhasználat és a szankciók ahhoz, hogy lassuljon vagy megálljon a járvány?

A legtöbb ország szerint nem elég a maszkhasználat, ezért is vannak az újabb korlátozások. Nálunk azt gondolják, hogy elég. De mi van akkor, ha végén már annyi beteg lesz, hogy ettől áll majd le az ország?

Hogyan és miért lett tűzszerész Zsófiból?

Hogyan lett Zsófi a Készenléti Rendőrség egyetlen női robbanóanyag kereső kutyavezetője? Tucker-rel, az ötéves belga juhásszal együtt mutatták meg a Fókusz kamerájának, hogy hogyan dolgoznak, hogyan találja meg a kutya a kézigránátot!

A kis Noah érkezése után látogattuk meg Visváder Tamást és Palácsik Lillát

Visváder Tamás és párja Palácsik Lilla első közös gyermeke, Noah október 6-án, 11 óra 10 perckor született meg. Lilla természetesen úton hozta világra kisfiát, aki 40 hét és hat napon át érezte jól magát édesanyja pocakjában. Annyira nem akart kibújni, hogy végül az orvosok úgy döntöttek, megindítják a szülést. Hamar belerázódtak az anya és az apa szerepbe. Míg Lilla lazább, addig Tamás mindenért aggódik. De ahol csak tud, segít.

Katalin, a divatos hercegné: mi a titka?

Divatos, trendi, hagyománytisztelő, kifinomult és elegáns. Kate Middletonnak az angol királyi család tagjaként nincs könnyű dolga – nem vehet fel bármit, amihez kedve van. Katalin hercegné mégis 2020 egyik divatikonja. Vajon mi lehet a titka?

Currito, a flamingó, aki kutyának képzeli magát

Currito, a flamingó egy spanyolországi tenyész-rezervátumban született. A központ vezetője, Rafael Lopez az első perctől gondozta a frissen kikelt jószágot, saját kezével etette-itatta. Ők ketten ekkor kötöttek életre szóló barátságot. A férfi bárhová megy, Currito mindenhova követi őt. Még a helyi kocsmába is.

Bemutatjuk Vaszkó Andrást, az új meteorológus csapat harmadik tagját

Simon Gergő és Allaga Tamás már bemutatkozott a nézőknek, most pedig háromfősre bővült az új meteorológusok tábora, Vaszkó András szerdán mondta el először a legfrissebb időjárás-előrejelzést. András 2018-ban diplomázott meteorológusként és ugyanebben az évben lett az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Jelenleg a veszélyjelző osztályon dolgozik, de az interaktív stúdiójukban is kipróbálta már magát.

Mit tehetünk a menetrendszerűen érkező poloskainvázió ellen?  

Ha ősz, akkor poloskák, és ha poloskák, akkor bosszankodás. Ezek a cseppet sem barátságos, ámde annál bűzösebb rovarok a hűvös idő beköszöntével gyakorlatilag ellepik a lakókörnyezetüket. Nem túlzás, ha azt mondjuk fejfájást okoznak, nem is keveset.

Bemutatkozik az új időjárás-jelentő csapat tagja, Allaga Tamás!

Új arc érkezik az RTL-be. Allaga Tamás, az új meteorológusok egyike, aki ma este mutatkozott be először a nézőknek. Tamásnak már van némi rutinja, ami a szereplést illeti. Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársaként rendszeresen készít rövid időjárásjelentéseket a közösségi média felületeikre. Most viszont elkél számára a segítség, Zita pedig – jó mentor módjára – mindent alaposan el is magyaráz Tamásnak.

Mától Simon Gergőtől is értesülhetnek a legfrissebb időjárás előrejelzésről

Véber István távozásával Pataki Zita nem marad egyedül. Olyannyira, hogy három új társat kap maga mellé, akik közül ma Simon Gergő debütált az RTL képernyőjén. Kedden és szerdán Gergő mellett még két új arcot köszönthetünk az RTL meteorológusai között. A nézők mostantól tőlük és természetesen Pataki Zitától értesülhetnek majd a legfrissebb időjárás előrejelzésről.

Mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Három hét kórházi ápolás után hazamehetett az Edda billentyűse. Gömöry Zsolt kilenc kilót fogyott, még mindig gyenge, de otthon lábadozhat. Liptai Claudia koronavírustesztje újra negatív, már nem kell karanténban lennie. Viszont még mindig gyakran fáj a feje és még nem érzi úgy az ízeket és a szagokat sem, ahogy a betegség előtt. Vajon mikor térhet vissza az életünk a régi kerékvágásba és mikor készül el az első koronavírus-vakcina?

Megdöntötték a kukában száguldás rekordját!

A kukában száguldás rekordját döntötte meg a brit Andy Jennings, aki 72km/h-val száguldozott végig egy reptér kifutópályáján. A 28 éves férfi a rekordkísérlet előtt alaposan felturbózta a szemetesét: motorral, váltóval, kormánnyal és bicikliüléssel is felszerelte, hogy biztosan sikeres legyen.

Hercegi párból reality-szereplő?

A The Sun című lap úgy tudja, hogy valóságshow készül majd a brit királyi családot elhagyó pár életéből. Állítólag három hónapig mindenhova kamerák kísérik majd Harry herceg és felesége, Meghan Markle lépteit.

Armando az új Konyhafőnök, akiért már egy ország rajong!

A venezuelai srác jött, látott, főzött és győzött. Armando a kiesés széléről mégis A Konyhafőnök trónjáig főzte magát a venezuelai fiú. Anyukája mindvégig bízott benne, és legalább olyan büszke rá, mint a séfek.

Ma kiderül, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke

Armando vagy Ádám? Ádám vagy Armando? Elérkezett a nagy nap, amikor is eldől, hogy kettejük közül ki lesz az ország új Konyhafőnöke. Kicsivel több, mint egy hónapnyi kőkemény versenyt tudhatnak a hátuk mögött, mi pedig most megmutatjuk, hogyan is jutottak el idáig. De előtte nézzük, hogy a mai este két abszolút főszereplője, hogyan vág neki az utolsó megmérettetésnek.

A Konyhafőnök Handija a nagymamájától tanult meg főzni

Ha Ármán Edit megnyerte a Konyhafőnök leghumorosabb versenyzője címet, akkor Handinak nyugodt szívvel odaadhatjuk a műsor legvagányabb és legbelevalóbb szakácsjelöltjének járó díjat. A lányt nem csak erőteljes jelleme, hanem a neve is igazán különlegessé teszi. Handinak sikerült a finálé hetéig főznie magát. Nagy álma volt ez, hiszen a korábbi Konyhafőnök évadokat a kanapéról figyelte, idén pedig úgy döntött, itt az ideje megméretni magát.

Tűz üt ki A konyhafőnök konyhájában a finálé hetén!

Elérkeztünk a döntő hetéig, pénteken kiderül, hogy ki lesz Magyarország új konyhafőnöke, aki hazaviheti a 10 millió forintot! Hatan maradtak versenyben, és mától chef kabátot öltenek, így sütnek-főznek tovább. Forró lesz a hangulat a következő napokban, és nem csak a versenyzőkre nehezedő nyomás miatt, hanem mert tűz üt ki a konyhában.

Cserepes Ádám önmagáról is sokat tanul A Konyhafőnökben

Cserepes Ádám azt mondja, A Konyhafőnökben nem csak az ételekről és a gasztronómiáról tanul rengeteget, hanem önmagáról is. A verseny minden pillanatát élvezi, és ha most kellene jelentkeznie, habozás nélkül újra megtenné. Most Matyival és Erikkel megmutatták ők, hogyan képzelik el a BBQ-s street food-ot.

A Konyhafőnök leghumorosabb versenyzőjéhez, Ármán Edithez látogattunk el

A Konyhafőnök leghumorosabb versenyzője - ezt a címet Ármán Edit már biztosan megnyerte. Ha ő megszólal, az általában nevetésbe fullad. Az aranyköpéseit pedig érdemes lenne papírra vetni, simán tele lehetne írni velük egy jegyzetfüzetet. De Edit nem csak a műsorban ad okot a derűre, hanem bárhol, ahol megjelenik. Főleg, ha vele van ikertestvére, Bea is.

Ételformába öntötték Rácz Jenő arcmását!

A Rákóczi-túrós már a múlt, most a Rácz-ropogós a jelen. A Konyhafőnök séfjének arcmását ételformába öntötték. Pontosabban tervezte Krisztián, aki talán ezzel a saját előmenetelét is szeretné biztosítani a műsorban. Ez azért még nem lehet elég a győzelemhez, de vannak még ott ötletek, ahonnan ez jött.

Mihez kezd az ügyvéd, amikor a bíró helyett a séfeket kell meggyőznie?

Ügyvéd, egyetemi tanár, férj, családapa, és nem utolsó sorban a Konyhafőnök nagy visszatérője. Ő Ragány Zoltán.  Azt meséli, számára a főzés egyszerre hobbi és szenvedély. Mert szerinte csak így van értelme bármibe is belevágni.

Első szülinapjukat ünneplik a berlini panda-ikrek

Gondozóik egy igazán különleges, céklaléből, édesburgonyából, almából és bambuszból készült fagyasztott tortával lepték meg a testvérpárt és még egy kis havat is becsempésztek nekik a pingvinházból. Pit és Paule voltak az első pandák, akik Németországban születtek és azóta ők az állatkert szupersztárjai. Ma már mindketten több mint 60 kilósak.

Brad Pitt újra megtalálta a boldogságát

Kilenc hónapja alkot egy párt Nicole Poturalski német modellel. A színész új kedveséről annyit lehet tudni, hogy 27 éves és van egy kisfia. Na meg azt, hogy állítólag 8 éve házasságban él egy német étterem tulajdonossal, a 68 éves Roland Mary-vel.

Újabb sokkoló fotót posztolt magáról Adele

A világhírű énekesnő mellett az utóbbi hónapokban biztosan elsétáltunk volna, ha szembe jön velünk az utcán. Látványosan lefogyott, amit láthatóan nem csak ő, hanem a rajongók is imádnak. Legújabb képén bikiniben pózol, ezt a tőle szokatlan fotót a követői meg is hálálták.

A veszély és a kihívások szerelmese Orsi, A Konyhafőnök versenyzője

Orsi versenyzés szerelmese, aki pont olyan keményen helytáll a munkahelyén főnökként, mint az erdőben extrémsportolóként és a konyhában kuktaként. Sok mindennel foglalkozik, ezért nehéz olyan terepre vinni őt, ahol ne tudna küzdeni!

Fördős Zé válogatott feladatokkal nehezíti meg a séfek életét!

Fördős Zé válogatott nehezítéseket talál ki A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfeinek: a bokszkesztyűben való főzés, vagy hogy Jenőnek és Ákosnak bekötött szemmel kell a piactéren összeválogatni a hozzávalókat. Zé pedig mi mást tehetne, minthogy lubickol a feladatosztó szerepben, sőt még rá is tesz egy lapáttal!

Matyi sokoldalúsága nem csak a gasztronómiában mutatkozik meg

Szalai Mátyás, kevésbé hivatalosan Matyi hihetetlenül sokoldalú és kalandvágyó, aki már szinte az egész világot bejárta. És aki már 11 éve külföldön építi a karrierjét. Az élet mégis úgy hozta, hogy Magyarországon, a képernyőn keresztül mutathatja meg főzőtehetségét.

Kinga még csak húszas évei közepén jár, de  versenyzésben már bőven van rutinja

Európa- és világbajnok sportoló, kutyakozmetikus és most éppen A Konyhafőnökben bizonyítja tudását. Kajó Kinga még csak huszas évei közepét tapossa, de a versenyzésben már van rutinja bőven. A spárga, a cigánykerék, a szaltók és a különböző akrobatikus elemek neki meg sem kottyannak.

Erik egy éve még a szerelmet próbálta megtalálni, most pedig a konyhában brillíroz!

Lőrincz Eriket szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt mutattuk be A Fókusz nézőinek, akkor éppen a Love Island-be készült, hogy megtalálja a szerelmet. Erik a női szíveket felcserélte a fakanálra és mostanában inkább a konyhapult mögött brillíroz, piros kötényben, Rácz Jenő csapatában.

Hogyan lesz egy sebészből a főzés szerelmese?

Orvos, családapa, imád főzni, és ha mindez még nem lenne elég, maratont is fut és keményen edz doktor Rokszin A Konyhafőnök versenyzője. De hogy viselkedik a műtőben, és milyen lesz, ha a konyhapult mögé áll? A barátai rá sem ismernek a gasztroreality Ricsijére.

Nia parkolópályára tette az elektronikus zenét, inkább a rap-re fókuszál

Nia – influenszer, DJ, reality-szereplő – sokoldalúságát kár lenne vitatni. Mindemellett szexi, céltudatos és magabiztos, most pedig egy teljesen új oldalát mutatja meg. Niát egy évvel ezelőtt, a Love Island párkeresőjeként ismerhették meg a nézők. Azóta teljesen megváltozott az élete: nem csak abban, hogy barnáról szőkére váltott.

A Konyhafőnök történetének két legkeményebb hete ért véget

A Konyhafőnök történetének két legkeményebb hete zárult le pénteken. És egy még ennél is durvább kezdődik hétfő este! Akiknek sikerült túljutniuk a castingon, majd bírták a kiképzést a táborban, azok most a galérián, színes kötényben, Ákos vagy Jenő csapatának tagjaként vághatnak bele a műsor újabb fejezetébe.

János hosszú utat járt be az árvaházakból A Konyhafőnökig

Ötves János hosszú utat járt be, míg az árvaházakból és a nevelőszülőktől A Konyhafőnökig jutott. A csütörtöki és a pénteki kötényszerző napokon kiderül, hogy Janinak sikerül-e az álmai megvalósításának újabb állomásához érkeznie és valamelyik séf csapatába főznie magát.

A Konyhafőnök ügyeletes bombázójánál, Evelinnél jártunk!

Kijelenthetjük, hogy Evelin lett A Konyhafőnök ügyeletes bombázója, aki még úgy is képes tovább jutni, hogy nem találja meg a heréket. Sőt tulajdonképpen sokkal jobban szeret versenyezni, mint amilyen jól tud főzni. Valahogyan mégis működik és jól megállta eddig a helyét a pult mögött.

Erről szól Az új Paula és Paulina

A szappanoperák népszerűségét jól mutatja, hogy 22 év elteltével újra forgatták a Paula és Pauliná-t, ami néhány hete debütált az RTL Goldon. A felújított változatban az alkotók újragondolták a történetet és az alapötletet felhasználva, napjainkba helyezték át a cselekményt. A legfőbb különbség talán nem is a sztoriban, hanem a főszereplőben rejlik – Paula és Paulina kettős karakterét Gabriela Spanic vitte sikerre, ám őt most a 35 éves Sandra Echeverria-ra cserélték.
Ha lemaradtál a sorozatról, de visszanéznéd, megteheted az RTL Moston!

A séfek csak olyanokat akarnak a csapatukba, akik bírják a strapát

Hogy kinek sikerül megérteni és magáévá tenni Herczeg Zoltán tanácsait, na és persze a séfekkel kiegészült kritikáit, az hamarosan kiderül. Na meg az is, hogy milyen meglepetéseket tartogat még a Tábor. Kedden és szerdán pedig újabb kiképzők érkeznek, akik szintén kőkeményen megmondják a véleményüket.

Nagy visszatérők és nem várt fordulatok A Konyhafőnökben

Hatalmas érdeklődés mellett kezdődött ezen a héten A Konyhafőnök vadonatúj szériája. A nagy visszatérők közül Tamás már bent van, ő még az első A Konyhafőnökből esett ki, Zoltánnak viszont még csak most jött el az ideje. Azt mondja tavalyi fájdalmas kiesése óta teljesen megváltozott az élete, csak a főzés körül forognak a gondolatai.

Megható: anya és fia talált újra egymásra A Konyhafőnök kamerái előtt!

A Konyhafőnök történetének egyik legmeghatóbb pillanata: anya és fia 5 év után talált újra egymásra! Alícia-t a műsor stábja segítette, hogy Venezuelából Magyarországra utazhasson, és a válogatón meglephesse Armando-t, aki mit sem sejtett abból, hogy éppen A konyhafőnök kamerái előtt látja viszont édesanyját.

Karibi hangulat és a séfeket lenyűgöző szépségkirálynő a Konyhafőnökben!

Konkoly Ági szépségkirálynőből Konyhafőnök rajongó lett. Most pedig versenyző, hiszen Ági az első akadályt sikerrel vette. De a Konyhafőnökben nemcsak az étel stílusa, ízvilága számít, hanem azé is aki főzi. Armando pillanatok alatt igazi karibi hangulatot varázsol a séfek elé. Hiába, ilyen ez a latin-amerikai virtus. Igaz, ragadt rá már a magyar mentalitásból is bőven, hiszen Armando 2013 óta Magyarországon él.

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! - Ma este jön a megújult Konyhafőnök

Ahogy ígértük, ez a fesztivál idén sem marad el! A Konyhafőnök stúdiója ma este újra benépesül, ahol az amatőr szakácsok mind azt szeretnék bebizonyítani, ők a legérdemesebbek az ország Konyhafőnöke címre, na és persze az ezzel járó 10 millió forintra. Ehhez nem kell mást tenniük, minthogy a legjobb formájukat hozzák és az ételükkel lenyűgözzék a zsűrit.

Felpaprikázva: összegyűjtöttük A Konyhafőnök legdrámaibb pillanatait!

Mivel próbálják és egyáltalán mivel lehet lenyűgözni a séfeket a versenyzőknek? Rácz Jenő és Sárközi Ákos senkit nem kímél az új évadban sem. Drámai másodpercek, méltatlankodások, és az önjelölt szakácsok kifakadásai. Megmutatjuk a gasztroreality legpaprikásabb pillanatait.

VV Zsuzsu és Erik is a győzelemre hajt a Konyhafőnökben!

Ismerős arcok járulnak a séfek elé – Zsuzsu könnyek között, Erik pedig a tőle megszokott magabiztossággal. A ValóVilág kilencedik szériájának nyertese és a Love Island szépfiúja is a győzelemre hajt: Zsuzsu bizonyítani szeretné konyhai tudását, míg Erik elkápráztatná a séfeket a főztjével. Igaz, könnyebb dolga volna, ha egy hölgy is erősítené az ítészek táborát.

Idén először A konyhafőnök válogató epizódjai is képernyőre kerülnek

Idén először a válogató epizódjai is képernyőre kerülnek, amiben nem lesz hiány drámai pillanatokból. Hatalmas kiborulások, megható és vicces pillanatok, és persze olykor meglepő teljesítmények valamint ínycsiklandó ételkülönlegességek várják a nézőket A konyhafőnök új évadában!

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény

Egy visszatérő versenyző, akinek korábban nem szegte kedvét a kudarcélmény. Visváder Tamás 2014-ben, A Konyhafőnök első szériájában egyszer már megmérette magát. Akkor inkább kevesebb, mint több sikerrel. Most viszont újult erővel, na és persze rengeteg gyakorlással a háta mögött vágott neki A Konyhafőnöknek, hogy bebizonyítsa, igen is ott a helye a legjobbak között.
Hogy hogyan teljesít második nekifutásra Tamás, és milyen botrányok övezik majd a válogató feszült pillanatait, az kiderül augusztus 3-tól, minden hétköznap este A Konyhafőnökből. Hiszen tudják: ez a fesztivál nem marad el!

Különleges karakterek küzdenek idén A Konyhafőnökben

Önök el tudnának képzelni egy szuperhőst a konyhapult mögött? Na és mit szólnának ahhoz, ha egy sámán kiűzné az ételből a főzés közben felgyülemlett feszültséget? És vajon mi történne akkor, ha egy igazi A Konyhafőnök rajongó szeretne bizonyítani a konyhában? Sejthetik – ezekre a kérdésekre mind-mind választ kaphatnak hamarosan.

Egzotikus menüsor A konyhafőnök legújabb évadában!

Most nem csak a versenyzőknek, hanem a séfeknek, na és persze Zé-nek is fel kell kötnie a nadrágját – már, ami a furcsábbnál furcsább fogások kóstolását illeti. A Konyhafőnök címre pályázó szakácspalánták idén mindent bevetnek, hogy sikeresen vegyék a válogató akadályait és kötényt szerezzenek. Bár Ákosék mosolya nem mindig őszinte, egy-egy extrém alapanyag láttán.

Még több drámai jelenettel érkezik A Konyhafőnök legújabb évada

Minden eddiginél több drámai jelenettel és kiborulással jön A Konyhafőnök legújabb évada. A gasztroreality-ben most vagy így, vagy úgy, de mindenki megkapja a magáét, augusztus harmadikától, minden hétköznap este 20:10-től az RTL Klubon.

Emese életmódváltással harmincnégy kilótól szabadult meg

Sokan, sokféleképpen mesélték már el fogyásuk történetét, itt a Fókuszban. Ha összeadnánk, hogy ők együtt hány kilótól szabadultak már meg összesen, elképesztően nagy számot kapnánk. És most Emese is hozzáteszi a magáét.

Otthonát is megmutatta a Fókusznak a szexi magyar teniszezőnő

Stollár Fanny fiatal kora ellenére elég szép sportkarriert tudhat a háta mögött. Mindössze 13 éves volt, amikor a legfiatalabb magyar bajnokként harmadik lett egy olyan versenyen, amin csak a világ legjobbjai indulhatnak.  A 21 éves teniszező idén márciusban lépett pályára versenyen utoljára – a koronavírust a teniszezők is megsínylették.

Hogyan újul meg és lesz az eddigieknél is izgalmasabb a Konyhafőnök?

A nagyon népszerű főzősműsorban Fördős Zé mellett csak az lesz ismerős, hogy a két Michellin-csillagos séf újra úgy sokkolja egymást és a versenyzőket, ahogy csak tudja. A Konyhafőnök történetében először láthatjuk, hogyan válogatnak a jelentkezők közül. Kik és mennyi főzőtudással hiszik azt magukról, hogy tényleg a konyha főnökei vagy azok lehetnek egykor? A gasztroreality augusztus 3-án nyitja meg kapuit.

Rivalizálás helyett baráti főzőcskézés a Konyhafőnök két szigorú séfjénél!

Ilyen kulináris élvezetben nem minden nap van része az embernek. Pláne, ha az étel a Konyhafőnök két séfje, Sárközi Ákos és Rácz Jenő kezei közül kerül ki. Ízlelőbimbókat felkészíteni – mi csak annyit mondunk: sajnáljuk, hogy az ízeket és az illatokat nem érezni a képernyőn keresztül!

Hogyan lesz egy álompár kapcsolatából botrányos és hangos válás?

Válni lehet hangosan, csúnyán és persze lehet szépen, csendesen is, anélkül, hogy az érintettek az újságok címlapjaira kerülnének – van rá példa, de ez a ritkább. Jöjjenek most az elmúlt évek legmeglepőbb és legnagyobb port kavart szakításai.

Olcsóbb lett a belvárosi lakások bérleti díja

A kiadó lakások tekintetében, jelenleg nincs akkora különbség a belső és a peremkerületek között. A szakértő szerint, egy 35 négyzetméteres lakás a belvárosban nagyjából 150 ezer forint plusz rezsiért bérelhető, míg ugyanezekkel a paraméterekkel Kőbányán, Pesterzsébeten vagy Csepelen 110-120 ezer forint plusz rezsit kell fizetnünk.

Bemutatjuk a világ legdrágább juhászkutyáját

Ön mire költene el 7,5 millió forintot? Autóra? Félretenné lakásvásárlásra? Elmenne egy részéből egy luxusnyaralásra? Vagy netán venne egy kutyát? Ez nem vicc. Egy walesi online aukción egy border collie 19451 fontért cserélt gazdát, ami átszámolva körülbelül 7,5 millió forint. Ezzel pedig a 19 hónapos eb lett a világ legdrágább juhászkutyája.

Hova mennek nyaralni a hírességek a koronavírus-járvány idején?

A Jófiúkban csipkés fehérneműben pózolt, Kovács Panka a sorozatban a fél ország előtt húzta el a mézes madzagot, most viszont Firenzébe készül a párjával. Sáfrány Emeséék már Horvátországban nyaralnak, Sebestyén Balázs viszont inkább a Balatont választja ezen a nyáron a családjával.

Segélykiáltás a Ráckevei- Dunáért!

Eltűnhet a Molnár-sziget, kipusztulhat a vízivilág, a halak, a madarak és a vidrák meg a hódok elveszíthetik lakhelyüket. A Ráckevei-Duna ág mentén 15 településen érzik a szagot, ami a víz felöl árad. A szennyvíz-ügy megoldása szerintük nem halogatható tovább. A helyiek szerint egy-egy felhőszakadáskor a dél-pesti szennyvíztisztító záportározója megtelik és az összegyűlt szennyvíz tisztítatlanul ömlik bele a Kis-Dunába. Az iszappal keveredő szennyel pedig folyamatosan töltődik a meder.

Az ötvenmilliós kattintás után most a Dance Monkey-t is feldolgozta

Eljátszotta a Despacito-t zongorán, az ötvenmilliós kattintás után most a Dance Monkey-t is feldolgozta. Bence nem csak a slágerek átdolgozásai miatt híres – egy világcsúcsot is tart. 2012-ben bekerült a Guinness-rekordok könyvébe azzal, hogy 765 hangot szólaltatott meg zongorán egy perc alatt. Nekünk ez szinte elképzelhetetlen, számára – szó szerinti - ujjgyakorlat. A világhírű Péter Bencét Hajdúböszörményben látogattuk meg.

Újra apa lesz Jenson Button

Nemsokára ismét bekopogtat a gólya a Forma 1-es világbajnok, Jenson Button és kedvese ajtaján. A 40 éves pilóta menyasszonya, Brittny Ward az instagramon egy bájos kismamafotóval jelentette be, hogy újra szülői örömök elé néznek.

Harry herceg anyósa beköltözött az új családi fészekbe

Harry anyósa lesz állítólag kisfiúk, Archie dadusa. A Beverly Hills-i, toszkán stílusú villa igazán impozáns, és a szomszédokra sem lehet panasz: itt lakik például Adele, Jennifer Lawrence, Penelopé Cruz, Serena Williams és Eddie Murphy is.

A Tanár 2. évada keddtől péntekig újra látható az RTL Klubon

Amíg Nagy Ervin, Liptai Claudia vagy éppen Trokán Nóra még csak most kezdi el újra élvezni a koronavírus-járvány utáni szabadságot, addig a Tanárban megformált karaktereik számos bonyodalmat éltek át együtt. Az RTL egyik legsikeresebb sorozatának harmadik évada április 11-én debütált a képernyőn, majd folytatódott az RTL Most+-on. A Tanár 2. évada keddtől péntekig újra látható az RTL Klubon, este 9-től, míg a legújabb évad összes része már elérhető az RTL Most+-on.

Nyolc éves lett Freddy, a világ legmagasabb kutyája

Nyolc éves lett Freddy, a világ legmagasabb kutyája. A dán dog kora is rekordgyanús, ugyanis ezek a fajták nem élnek olyan sokáig. Freddy, ha a két hátsó lábára áll, két méternél is magasabb. Ülve is majdnem akkora, mint egy kisebb póni, de a mérleg nyelve is felkúszik alatta: Freddy kb. 96 kilót nyom. Az ebnek az étvágy sem kicsi, gazdájának havi 630 fontba, azaz kb. 240 ezer forintba kerül az etetése.

Kiderült, ki Jared Leto titokzatos barátnője

A People magazin arról ír, hogy a Thirty Seconds to Mars énekese évek óta együtt jár egy bizonyos Valery Kaufman nevezetű modellel. Információik szerint, ők ketten már évek óta ismerik egymást, és kapcsolatuk először barátságnak indult, ebből lett aztán szerelem.

Újranyit az állatkert Angliában

A koronavírus-járvány miatt az állatkertek és a szafariparkok is bezárták kapuikat. Három hónap kényszerszünet után a brit kormány bejelentette, június 15-től újra várják a látogatókat.

Viharvadászok tanácsa: ezeket nem tanácsos csinálni, ha érkezik a villám

Hogyan védekezzünk a villámok ellen, ha elkap minket a zivatar? Egy viharvadász is elmondja, hogy mit ne csináljunk a saját épségünk és a berendezések érdekében?!

Hölgyek, akik az idő múlásával is megőrizték szépségüket!

Vajon mit jelent a szépség? Függ az életkortól, a szemszíntől, a testalkattól vagy éppen a frizurától? Számít a kisugárzás, a „jól-lét”, az önbizalom és az elfogadás? Mi és hogyan tartja fiatalon a kortalan szépségeket? Azokat, akik akár 50-60 vagy akár 70 évesen is úgy néznek ki, mint egy fiatal. Jöjjenek most azok a hölgyek, akik biztosan ittak egy nagy kortyot az örök fiatalság forrásából. Nem túlzás, ha azt mondjuk – rajtuk tényleg nem fog az idő.

Szúnyogok is terjeszthetik a koronavírust?

Alig néhány milliméteresek, mégis az egyik legrettegettebb élőlények. Amellett, hogy zümmögésük bosszantó, csípésük pedig fájdalmas, számos betegséget is terjesztenek. Az esős idő beköszöntével nyakunkon a szúnyogszezon, így joggal merül fel a kérdés – kell e félnünk attól, hogy ezek a vérszívók koronavírussal fertőznek meg minket?

Hová utazhatunk a nyáron és mennyiért?

Mikor nyílnak újra a határok és hogyan változik meg a turistáskodás? Többen választhatják a Balatont, mint bármelyik Riviérát, ami a hazai turizmusnak jót tesz, de vajon milyen alternatívák vannak még a pihenésre?

Elhunyt az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Czibók László

Több tízezren nézték a videóit az interneten, kemény megmondóembernek tartották, aki mindig vállalta a véleményét. Az Éjjel-Nappal Budapestben a rosszfiú Mikit játszotta, de dolgozott előtte kidobóként, volt magyar bajnok testépítő és komoly személyi edző is. Czibók László múlthéten kapott agyvérzést, de nem élte túl, 53 éves volt.

A legfurcsább celebdiéták

Ha attól lehet fogyni pár kilót, hogy egy ételmérgezés miatt minden kijön, akkor inkább hagyják. És ez csak egy veszélye azoknak a sokszor hihetetlen diétáknak, amivel a sztárok is próbálkoznak. Biztos, hogy nagyon jól néznek ki a fotókon 10-20-30 vagy még több kiló mínusszal, de orvosi diagnózist valamiért sosem látunk a képek mellett. A hírességek szinte mindent kipróbálnak, hogy vékonyabbak legyenek, kezdve az egyszínű ételektől a fűződiétáig. Már a nevük is furcsa.

Milyenek voltak a modellek 150 és 50 évvel ezelőtt?

Az 1850-es évekig nem léteztek a mostani klasszikus értelemben vett modellek. A divattervezők miniatűr babákon, úgynevezett model dolls-okon mutatták be kreálmányaikat. És bár az első divatmagazin 1586-ban megjelent, azt csak illusztrációk díszítették. A világ első divatmodelljére egészen az 1850-es évek elejéig várni kellett. Ő nem volt más, mint a haute couture apja, Charles Frederick Worth felesége, Marie Augustine Worth. Ő volt az első, aki élő próbababaként vonult be a divattörténelembe. Így születetett meg a ma már jól ismert modellszakma.

Centiken múlt az élete az autópályán dolgozó magyar férfinek

Egyed Tamás új születésnapot ünnepel május 8-án. Az, hogy életben maradt, szinte csodával határos. Az, hogy most ő maga tudja elmesélni, mi is történt vele, az pár centiméteren múlt csupán.

47 évesen babát vár Gryllus Dorka

Már régen lemondtak róla, most mégis összejött és újra gyermeket várnak Gryllus Dorkáék. A 47 éves színésznő férje, Simon Kornél már a felesége előtt megérezte, hogy babájuk lesz.

Sanyi, az országjáró macska története

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy macska, aki átszelte fél Magyarországot – akár így is kezdődhetne annak a cicának a kalandos története, aki Nyíregyházától a Balaton partjáig, egészen pontosan Balatonfenyvesig utazott. Talán nyaralni ment? A kóbor szőrmók becses neve Sunny-ból lett Sanyi, aki egy autókereskedésnél végezte munkáját: egereket fogott.

II. Erzsébet már soha többé nem jelenik meg hivatalos eseményen?

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg a koronavírus márciusi kirobbanása óta a windsori kastélyban tölti önkéntes karanténját – és a legfrisseb hírek szerint mostanában nem is hagyják el azt. A királynő már 94 éves, így a fokozottan veszélyeztetett csoportba tartozik. Andrew Morton szerint, aki több életrajzi könyvet is írt már a királyi család tagjairól, az sem kizárt, hogy II. Erzsébet talán sosem jelenik már meg hivatalos eseményeken, és a jövőben csak tévén keresztül szól majd az emberekhez.

Szalai Ádám újra szerelmes?

Ezt találgatják a követői az Instagramon. A Mainz focistája a németországi Heidelberg hegyeibe kirándult, amiről posztolt is az instára. Ez önmagában még nem adna okot találgatásokra, de úgy már igen, hogy egy német modell ugyanakkor, ugyanonnan töltött fel egy fotót a közösségi oldalára.

Ez a kihívás tarolta le a karanténban a divatvilágot

Végy egy kispárnát, adj hozzá egy övet,  majd spékeld meg egy trendi táskával, na meg egy magassarkúval és már teljesítetted is a karantén legmenőbb trendjét, a pillowchallenge-t, azaz a kispárna kihívást. A Fókusznak Megyeri Csilla és Smaltig Dalma mutatta meg, hogyan kövessük egyszerűen otthonunkból is a divatot!

Vidéken már megnyithatták a vendéglátóhelyek kerthelyiségeit, Budapesten még tart a szigor

Nem folyt a sör május elsején egyetlen csapból sem. De nem csak a munka ünnepén, hanem közel két hónapja sehol sem. Nincs vendéglátóhely, ahová beülhetnénk egy baráti csevejre, vagy egy családi ebédre. Vidéken ugyan a mai naptól enyhítettek a korábbi korlátozásokon és megnyithattak a kerthelyiségek, de Budapesten még tart a szigor. Az éttermek és szórakozóhelyek bezárásával több tízezer ember vált egyik napról a másikra munkanélkülivé. És ők nem csak a munkájukat, de lassan a reményüket is elveszítik, hogy egyszer minden a régi lesz majd.

Hajfestés és manikűr otthon, hogyan élik túl a karantént a hölgyek?

Hogyan maradnak formában szakember nélkül az otthon ülő celeb szépségek? Bombanők mesélnek a praktikákról, a szépségipari dolgozók pedig az újranyitást tervezgetik!

Mutáció: miért változik ilyen gyorsan a koronavírus?

A koronavírus világszerte már több mint hárommillió embert fertőzött meg és 211 ezer ember halálát okozta. A kutatók továbbra is erejüket megfeszítve dolgoznak a vírus elleni védőoltáson, de még az is lehet, hogy hiába. Ugyanis a mutáció, vakcinafejlesztés szempontjából, nagyon rossz hír.

Hogyan ér véget az ország egyik legsikeresebb sorozata?

Egy esküvő, ami körül lesznek bonyodalmak. És Kálmán bácsi felbukkanása, ami újabb titkokról rántja le a leplet. Így ér véget az ország egyik legsikeresebb sorozata, a Drága örökösök harmadik évada. A műkincsek körüli bonyodalmak és Kálmán bácsi mélyen rejtegetett titkai azonban nem maradnak lezáratlanul, hiszen a Szappanos család kalandjai ezzel még koránt sem érnek véget. Sőt. Igaz a koronavírus járvány miatt a következő évad forgatása most szünetel, de van munka a már felvett jelenetekkel.

Hazaadott betegek, egyelőre üres kórházi ágyak

Csütörtökön 142 ember halt meg a koronavírus fertőzésben Magyarországon, és újabb 74 beteget regisztráltak. Így 1652 főre nőtt az igazoltan fertőzöttek száma. A jelenlegi intézkedések szerint a kórházak ágykapacitásának 60%át elérhetővé kell tenni, vagyis ki kell üríteni – mindössze 8 nap alatt.

Erik beveti magát a Barátok köztbe

A szerelem szigetéről egészen a Rózsa Bisztróig evezett a nőcsábács Erik, aki a valóságshow után most a Barátok köztben csábíthat.

Mikor tetőzhet a koronavírus-járvány Magyarországon?

Szerda reggelre újabb 67 beteget regisztráltak Magyarországon, így 1579-re nőtt az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma. 192 embert gyógyulttá nyilvánítottak, míg a járványban szerda hajnalig 134-en vesztették életüket. Az egész világon már közel kétmillió a koronavírusos fertőzöttek száma, ebből hatszázezret csak Amerikában tartanak nyilván.

Együtt még több rászoruló család arcára csalhatunk mosolyt

„Egyesült erővel igazán nagy dolgokra vagyunk képesek” – ez a jelmondata annak az akciócsoportnak, ami most önkéntesek közreműködésével igyekszik segítséget nyújtani azoknak, akiknek igazán szüksége van rá. Sokféle felajánlás érkezik – legyen szó akár bevásárlásról, távoktatásról, lelkisegély szolgáltatásról vagy kutyasétáltatásról. Önökkel együtt pedig még több rászoruló család arcára csalhatunk mosolyt, vagy támogathatjuk az egészségügyben dolgozókat a járvány idején.

100-250 ezer amerikai áldozata is lehet a koronavírus-járványnak

New Yorkban élő magyarok küldtek a Fókusznak videós helyzetjelentést, miközben egy házaspár tragédiájáról beszélnek sokan, akik hat perc különbséggel haltak bele a betegségbe.

Két hete költözött a suli a netre – ki mit szól az új helyzethez?

Mintha csak a nyári vakációt töltenék a diákok, olyan üresek az iskolák. Az oktatás azonban nem állt meg, csak gyökeresen átalakult – pontosabban fogalmazva az online térbe költözött. Két hete már, hogy nem a csengőszó, hanem egy telefonos értesítés jelzi: kezdődik az iskola. A digitális oktatás elindulásával nem csak a diákok, hanem a szülők is kaptak házifeladatot bőven. A szó szoros értelmében. Merthogy az otthontanulás a szülőket is óriási feladat elé állítja.

Megmutatjuk, hogyan sportolj a kijárási korlátozás idején!

Mindgegy hogyan, vagy mivel csináljuk, a lényeg, hogy a lakásba, vagy - jobb esetben - a kertünkbe szorulva is szakítsunk időt a testmozgásra. A koronavírus járvány terjedése nem könnyíti meg a dolgunkat, ezért most segítségül hívtunk néhány szakembert és hírességet, hogy adjanak pár tippet: hogyan sportoljunk a kijárási korlátozás idején?

Magyarok az Egyesült Államokban: hogyan küzdenek a járvány ellen?

Az Amerikai Egyesült Államokban mostanra háromezer fölé nőtt a koronavírus halálos áldozatainak száma. Péter New Yorkban él, átélt már hurrikánt, járványt és a terrortámadást is, mégis próbál pozitívan állni a dolgokhoz. Az USA-ban jelenleg – a becslések szerint – hárommillió ember maradt munka nélkül. Köztük Luca is, aki a vendéglátásban dolgozott. Elmondták, hogyan próbálnak túlélni.

A koronavírusnál már csak a tévhitek és álhírek terjednek gyorsabban

A gyakori vízivás, az UV lámpa és a fokhagyma sem véd a koronavírustól. Mégis miért terjednek mindenható gyógyírként a legkülönfélébb tévhitek és álhírek a világhálón? Hogyan és honnan tájékozódjunk, minek vagy kinek higgyünk és kinek nem járvány idején. A Fókuszban az orvos válaszol!

Vuhanban élő magyarok mondták el mi történt a koronavírus-járvány kitörése óta

50 országban már egymilliárd embert kértek meg a hatóságok arra, hogy maradjanak otthon. 34 országban van kijárási tilalom. A kínai Vuhanban, ahonnan a világjárvány indult, a legfrissebb hírek szerint túl vannak a nehezén.

Miből érdemes bevásárolni a járvány miatt? Mi legyen a spájzban és mi ne?

Az üzletek polcai időnkét üresen tátonganak, a szupermarketek előtt pedig kígyózó sorok állnak. A koronavírus villámgyors terjedésével egyidőben az emberek pánikvásárlásba kezdtek. Sok helyen elkapkodták a lisztet, a kristálycukrot, a kézfertőtlenítőket, több kiló húst vásároltak és a legtöbben iszonyatos mennyiségű WC-papírt is felhalmoztak.

Egyre több sztár kapja el a koronavírust

Az egykori Bond-lány, Olga Kurylenko az Instagram oldalán osztotta meg követőivel, hogy ő is megfertőződött. Az ukrán származású színésznő lassan egy hete nem érzi jól magát és az otthonában gyógyul. Ahogy a Trónok harca Tormundja, azaz Kristofer Hivju is óvatosságra int mindenkit. A norvég származású színész szintén az instán jelentette be, hogy elkapta a vírust.

Istenes Bencéék így változtattak a mindennapi rutinon a koronavírus-járvány miatt

Istenes Bence Az álarcos énekes felvételei után Csobot Adéllal együtt visszament Németországba, ott szembesültek a koronavírus-járvány minden következményével. Mi a helyzet most náluk és hogyan változtattak családjuk mindennapi rutinján a járvány miatt?

Külföldön élő magyarok jelentkeznek, lezárt országokból

Németország hétfő reggeltől lezárta Ausztriával, Franciaországgal és Svájccal közös határait, Bajorországban pedig katasztrófahelyzetet vezettek be. Bezártak az óvodák és az iskolák, kijárási tilalom azonban egyelőre nincs. Magyarország lezárta határait, hétfő éjféltől az ország területére már csak magyar állampolgárok léphetnek be.

Hét XL-es ruhákat hordott Gábor

Kétszázhúsz kilósan döntött a fogyókúra mellett. Gábor a Fókuszban elmeséli, hogy hízott egyre nagyobbra, úgy hogy észre sem vette. Pedig már nem tudott lehajolni sem, ha megpróbált leülni a földre elgurult. Hét XL-es ruhákat hordott, Gábor azt mondja nem olcsó hatalmasnak lenni és nem is egészséges.

Focipályáról a rácsok mögé?

Focipályáról a rácsok mögé? – még az is megeshet, hogy a világhírű sztárfocistával, Ronaldinho-val ez megtörténik. Szerdán este ugyanis a paraguayi hatóságok őrizetbe vették, testvérével együtt. A gyanú szerint hamis okmányokkal jutottak be az országba. Ronaldinho útlevelét még 2018-ban vonták be, mert testvérével együtt több mint kétmillió euróval, azaz kb. 672 millió forinttal tartoznak a brazil államnak.

Betti az XXL-es méretet öt év leforgása alatt S-esre cserélte

Történetünk főhőse sokak számára ad majd óriási motivációt. Rámutat arra, hogy az akaraterő csodákra képes. Bebizonyítja azt is, hogy érdemes küzdeni a céljainkért. Merthogy Zahorecz Betti nem csak, hogy ledobott magáról 40 kilót, hanem a mozgás, egészen pontosan a futás megszállottjává vált.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való